СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 773
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 600
И друг въпрос след като едно дете се запише това ще се отразява ли веднага в сайта. Не знам дали добре го обясних - примерно както е при нас. Митко е чакащ №7 за Първо желание (приет е по друго). Ще се променя ли номера му своевременно сега до 13 юни ако се записват децата от списъка на приетите или това ще се види чак на Второ класиране?
   Записването на детето ВЕДНАГА се отразява в сайта.Аз записах нашия сутринта и когато се върнах от работа имах мейл ,в който ме уведомяваха,че е записан и директора е подал информация,а също и какво трябва за приемане на детето,като датата за прием ще ми каже директора. Peace

# 601
Да ви питам пак за всеки случай.. Wink
Като сме резерва трябва ли да ходя да го записвам в градината или не.Ще чакаме второто класиране и ако ни приемат тогава така ли??? newsm78

# 602
  • София
Като сме резерва трябва ли да ходя да го записвам в градината или не.Ще чакаме второто класиране и ако ни приемат тогава така ли??? newsm78

Ако не сте класирани не правите нищо, чакате следващото класиране и тогава ако ви приемат се записвате, до тогава нищо не се прави, само се чака Simple Smile

# 603

Ако не сте класирани не правите нищо, чакате следващото класиране и тогава ако ви приемат се записвате, до тогава нищо не се прави, само се чака Simple Smile
И си чакаш,докато пак някой те измести с предимство.Тази година е с бум на предимствата Joy

# 604
  • София
Момичета, сестрата на приетото дете много отдавна ходи на училище....
Lovi - татко
Крайно време е някой да напише конкретно име. Само по слухове не се работи. Само се "нажежава" обстановката.
Ако се питате как да го направите:
1. Тук във форума.
2. Чрез формата за обратна връзка във сайта за записване.
3. Чрез жалба в сайта на Софийска община - секция виртуално деловодство.
4. Лично в Столична община - отдел "Образование".
Според мен само така ще можем да научим истината поне за един такъв случай. А ако ни стане практика - можем и демокрацията да изградим. Laughing

# 605
Нас не ни приеха в 1 вото класиране  очаквам 2 рото и 3 тото  #Crazy

# 606
И си чакаш,докато пак някой те измести с предимство.Тази година е с бум на предимствата Joy

Добре де, аз това се зачудих днес. Тези с предимствата не трябва ли и те да са кандидатствали досега и да са класирани вече? Или си седят и си се записват, когато и както си решат.....

# 607

Добре де, аз това се зачудих днес. Тези с предимствата не трябва ли и те да са кандидатствали досега и да са класирани вече? Или си седят и си се записват, когато и както си решат.....
http://kg.sofia.bg/?page=news&id=58 newsm78

# 608
  • София
Момичета, благодаря за идеята да следя записаните - това определено е някакъв ориентир!

# 609
  • София
Аз пък съм меко казано втрещена как някой заявява предимство и остави това ами след това ПОПЪЛВА някакви ГРЕШНИ ЕГН-та, че и системата ги проверява и приема, че и отчита предимство, което фактически е измислено!!!
Имам въпрос към kg.sofia.bg, разполагате ли с някакви реални данни от ГРАО?

# 610
Извинявам се, ако вече е обсъдено, но нямах време да следя редовно темата.

Аз искам да питам може ли да се проверят дали предимствата са реални или се разчита само на директорската добросъвестност?
И какво гарантира, че децата без предимство, които са приети преди моето действително са с по-малки входящи номера от нашия?

# 611
Имам един постинг най-долу на предната страница, но ще пиша пак.
След като помолихте да се види след получаване на мейл, потвърждаващ записването, има ли промяна на сайта - отговарям - няма промяна на сайта.
Обаче за да видя това, попаднах на името на дете, прието с предимство, на което обаче сестрата ходи вече на училище, тоест, не е в ДГ към този момент. Това не пречи на родителите да са заявили предимство и да ги приемат!
Така че, следете си нещата, момичета, има над какво да се работи!

просто това дете ще отпадне, щом не може да докаже предимството си, някой беше писал за подобен случай по-напред.

# 612
  • София
Ами аз затова попитах дали се работи и с реална база от ГРАО...
Иначе по принцип не знам кой би могъл да осъществи такава проверка, защото в част от случаите на предимство, става въпрос само за проверка на ЕГН-та, която не може да бъде направена от всеки, който поиска. Не всеки има право на достъп до лични данни....

# 613
защо ти трябва реален достъп до ГРАО, допускаш, че някой ще представи фалшив акт за раждане ли Shocked

# 614
Нещо ама хич не ми е ясно с тези класирания.Какво значи"Адресът на е-поща в профила Ви е невалиден.'Някой може ли да ми отговори????По този начин не мога да си влизам в профила ми.

Общи условия

Активация на акаунт