Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво препоръчват лекарите за намаляване на отоците в ръцете и краката?
Какво да правя, ако бебето ми не получава достатъчно кърма?
Какво да правя, ако бебето ми плаче само когато е гладно и голо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво препоръчват лекарите за намаляване на отоците в ръцете и краката?
За намаляване на отоците в ръцете и краката, лекарите препоръчват да лежите повече с повдигнати крака, да правите масажи на засегнатите зони и да избягвате продължително стоене или седене. Освен това е важно да носите удобни обувки и да се консултирате с лекар за персонализирани съвети въз основа на вашето здравословно състояние.
-
Какво да правя, ако бебето ми не получава достатъчно кърма?
Ако бебето ви не получава достатъчно кърма, опитайте се да стимулирате гърдите чрез изцеждане с помпа на всеки 1-2 часа. Можете също така да дохранвате с изцедена кърма, ако е необходимо. Имайте предвид, че бебетата често са мързеливи в сукането през първите дни, но обикновено се подобряват след втората или третата седмица. Препоръчително е да се консултирате със специалист за персонализирани съвети въз основа на вашата конкретна ситуация.
-
Какво да правя, ако бебето ми плаче само когато е гладно и голо?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с бременността и раждането?

Приемам родилни сигнали само от 6,00до 14,00 часа
айде, отпускам до 17.00! Нали се подготвям за бързичко раждане, няма да откараме до по-късно от 21-22.00
Ето ме отново тук.Откак ви писах,ни теч,ни болка,само натиск върху срамната кост.Бях изключила компа заради гръмотевиците.От тук нататък никъде не мърдам,защото съм решила да не раждам вечер.
Няма ли начин таткото да ти доведе Таня за малко да се видите?Ти при кого си в София?
Гадно, ама в такъв момент родилката едва ли ще тръгне да спори с лекаря, си мисля... Аз също имам намерение, ако стане непоносимо болезнено, да си поискам упойка. Но, това ще е сигурно вече към края, знам ли, зависи колко бързо протече всичко. 

и нещо почвам да се замислям сериозно да не идва момента
Всички тръпнем от любопитство, а почти никой не разказва как е било при него(marvele я изключвам