Мнение за 133 СОУ - София

• 148 131
  • 498
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря!

# 481
  • София
При моите деца не е имало пропаганда. Не се празнуват руски празници.

# 482
В момента проверих, има 25 незаписани деца, а утре е срокът за записване на приетите при първо класиране. Явно има отлив и доста хора се колебаят. Възможно ли е първите класове да са 3 вместо 4, как мислите?

# 483
  • гр.София
Ще се запълнят класовете, не се притеснявайте.

Учениците вече правят телевизия.
В Ютуб има профил 133SU- SOFIA.
Може да усетите атмосферата в училището.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 06:52 от blanc

# 484
  • София
Погледнах и аз, не знаех за канала..Децата ми не са учили руски танци и не са ги обличали в руски носии. Явно има учител, който води такъв кръжок на класовете, на които преподава.

# 485
Здравейте отново. Може ли да ме ориентирате, дали децата от първи клас носят раниците си с всички учебници и необходими неща всеки ден със себе си или ги оставят в понеделник и ги взимат в петък? Чета различни неща за различните училища, а в момента избираме раница и това е важно да се знае.

# 486
  • София
Здравейте! Децата си имат шкафчета и носят раниците в понеделник, а в петък ги вземат. Успех на първокласника!

# 487
Здравейте! Децата си имат шкафчета и носят раниците в понеделник, а в петък ги вземат. Успех на първокласника!
Благодаря! Simple Smile

# 488
Това от кога е?
И двете ми деца учеха там, към момента остана малкото, и винаги раниците са се носели всеки ден.
Това се налага, защото занималнята не се провежда в класната стая, за да се напишат домашните трябват тетрадките. В шкафчетата остават само музика, рисуване и т.н.

# 489
  • София
Моето дете ще бъде четвърти клас. Всеки ден си носи раницата с предметите, по които се пишат домашни в занималнята. Тя е в друго помещение и затова се налага това. Останалите предмети, спортните обувки и материалите стоят в шкафчетата.

# 490
Това ще да е по-скоро изключение за някои първокласници, макар аз да го чувам за пръв път. Моето дете беше само в първи клас в училището, но занималнята им беше в друга стая и всеки ден се носеше раница. Една част от нещата - например рисуване, остават там, но основното си се носи всеки ден и децата, които излизаха от други класове също бяха с раници. Така че по-скоро бих счела, че си ги носят, за да не бъда неприятно изненадана. За мен лично носенето на толкова тежка и пълна раница ежедневно беше проблем, за друг с кола може и да не е.

# 491
И за мен ще е, защото не всеки ден баща му ще може да го води и взима, а аз не съм шофьор, но каквото такова...

# 492
Училището си има други плюсове, пък и в много училища носят раниците също. Просто идеята ми е да се подготвите за двата варианта, като този с ежедневно носене на пълна раница е по-вероятен.

# 493
Е, това е ясно, че както и да е, ще се съобразим. В никакъв случай не е причина да сменим училището Joy

# 494
  • София
Много се извинявам на всички за объркването! Незнайно как са се преплели две теми за различни училища и съм отговорила тук, имайки предвид друго училище...

Общи условия

Активация на акаунт