Мнение за 133 СОУ - София

• 148 343
  • 502
  •   1
Отговори
# 495
  • на последния етаж
Моля за актуални впечатления от гимназията: учители, среда?

# 496
  • София

Моят син е 9 клас, много е доволен и от училището, от учители, от всичко....да му се изненада даже човек.

# 497
  • София

Моят син е 9 клас, много е доволен и от училището, от учители, от всичко....да му се изненада даже човек.

А как са с руския език тази година, ако на него му е втори чужд език? Разбрани ли са учителите и натискат ли много децата да учат.

# 498
  • София

А как са с руския език тази година, ако на него му е втори чужд език? Разбрани ли са учителите и натискат ли много децата да учат.
Моят син е с френски и руски. И двете учителки са добри, има отлични резултати.

# 499
  • София
Синът ми е десети клас. Средата е добра. От учителите има различни отзиви. По руски не ги натискат твърде много, но не им и подаряват оценките. Учителката им е рускиня с много години опит зад гърба си. АЕ+РЕ е паралелката.

# 500
  • София
Elle, благодаря!

# 501
Здравейте, е паралелката РЕ+АЕ научават ли руски поне на ниво C1? Някакви стари постове ми излезнаха за ниско ниво на дисциплината и стара база, това така ли е? И какви профили се сформират най-често във втори гимназиален етап? Благодаря Simple Smile

# 502
  • София
Синът ми е РЕ+АЕ, 10 клас, в момента ходи на уроци в Руския център, ниво В1. Едва ли в 11 клас ще стигнат С1. Учителката по руски в училище е рускиня, много добър преподавател, но явно това е нивото, което се изисква.

Общи условия

Активация на акаунт