Проект "Мулти мама" - 2

• 19 860
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
Искам и аз да купя 2 стикера. Каква трябва да направя?
От къде си?  Rolling Eyes

# 31
Искам и аз да купя 2 стикера. Каква трябва да направя?
От къде си?  Rolling Eyes

Aниtо е наш човек - щастлива мама на две двойки близнаци. В София е Laughing
Ани,  или Данте ще ти изпрати по пощата или аз ще поръчам още за следваща близнашка среща и ако идвате - ще си вземеш Peace

# 32
Вчера говорих с Роси (майката в Шумен) и тя ще ми пише в понеделник какви са им най-спешните нужди.

Тиха вода, всички тризнаци могат да бъдат включени, но както казах средствата са ни ограничени и по-скоро запушваме дупчици отколкото да подпомагаме. Приоритет са памперси и АМ, както и лекарства. Има определени условия едно семейство да се включи и те са на първа страница.  Peace

Пате, не ме излагай публично!  Mr. Green И да работи компютъра като половин ден няма ток.. Вода имаше преди 2 дни.  Crossing Arms

# 33
Привет!
 Изчетох условията на първа страница няаколко пъти, и не мога да разбера намека Embarassed.
 Тризнаците от В. Т. явно са по-големи от останалите, ако може 9 месечни бебета да се окачествят въобще като големи Crazy.Ние все още не знаем от какво имат нужда, накрая може и да се окаже, ,че от голяма помощ на майката ще бъде дори общуването със себеподобни, а и това ,че са най-големите бебета от "Мулти -мама", им дава възможност да дарят на другите това, което вече не им е нужно. Ако всички тризначета са само новородени или все още "чакани", даряването на омалели дрешки например е мисия невъзможна.
 А и ние, от Благотворителния форум, сме насреща Hug, винаги по места можем да подкрепим проекта с каквото можем!
 Не знам дали бихте приели съвет от мен, но ще се опитам да дам такъв-това, което са памперсите за младите майчета като разход, е същото, което са учебните помагала за децата на "ветеранките". Вярно е , че бебетата са с предимство, но за нашия град имам следните наблюдения-когато се роди първата тройка-голям шум, дарения, преса, интерес...Сега същите хора са забравени, съответно и техните нужди. Така че , "Мулти-мама" може да се опита да обхване като информация тризнаци от различна възраст, и желаещите да помогнат ще преценяват до къде им стигат силите!

# 34
# 35
newsm78

TIHA VODA,не мисля,че това,че Данте ти е казала да прочетеш първата страница е намек за нещо  Peace Просто да се запознаеш с нещата  Peace Това с Предай нататък е едно от нещата,които най-много ми харесват в ММ  Heart Eyes

Данте,не излагам теб,а мястото където живееш  Laughing

# 36
Здравейте! Ток що се чух с майката от В.Т.-изключително ведър и позитивен човек, беше в болницата с едното момиченце и се надява да ги изпишат следващата седмица, когато и ще се видим.Изслуша ме, беше щастлива, че има място, където да се запознае, да сподели радости и тревоги с други такива майки.
 Попитах за належащите нужди-нищо спешно, бабите, както и трябва да е, са се погрижили за всичко. но ако можем да помогнем със столчета за хранене, това е единственото. Сега искам разрешение от вас, може ли да поставя този проблем и в нашата тема- В. Търново и региона в Благотворителния? Ние работим от около две години, все още малко трудно се организираме, но нещата е много вероятно да се получат.А можем да попитаме и в "Спешни нужди" също в Благотворителния.
 Понеже имам време само за бързо за компютъра, предпочитам да пиша, Скайп ще ме закотви на едно място за повече време, а бебка нещо не и понася застояването Crazy
 Забравих, тя е в Плевенската болница, а там друго майче е бременно с тризнаци, знаете ли за нея?Тя ще говорим с бъдещата мама да надникне тук , за да види за какво става въпрос.

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 18:17 от TIHA VODA

# 37
Здравейте от мен. Виждах се с майката на тризнаците от с. Ивайло. Първо благодариха на всички, които са им помогнали до сега.
Като най-спешни нужди ми казаха памперси - 4-9 кг., дрешки за бебетата/ в момента са на 6 месеца/ - летни дрешки най-вече. Блузки, бодита...и пасатор или нещо подобно за пасиране на храна ако някой има такъв и не му трябва.

Данте също се чува със семейството - ако нещо съм пропуснала ще допълни. Hug

# 38
Янче, пасаторът ще пътува в понеделник от Нина. Дрехи занесох 1 кашонче, второ ще изпратя в понеделник.

Дами, мисля че проекът трябва да мине на втори етап и да се търси подкрепа от регионалните фирми. Неможе цял Шумен или Търново да нямат възможност за 3 пакета памперси месечно. За целта е необходимо да се подготвят индивудални проекти за всяко семейство. Аз ще подготвя стандартния текст, а другото ще се допълни. Засега с пълна информация разполагам само за Пз и оттам срещам най-голямо сътрудничество.

Tiha voda, възхищавам се на експедитивността ти, но преди майката да ми се обади и аз да кажа тук "да" едва ли някой ще откликне. Възприехме тази практика след много фалшиви "мулти-мами", имаш ми телефона.  Hug

# 39
О.К.Лека нощ!

# 40
Здравейте, мили майчета! Поздравления за прекрасната инициатива!   bouquet

Данте, понеже ние вече спокойно можем да се похвалим с много умалели и почти необличани дрешки, днес с татито седнахме и прегледахме всичко. Събра се един доста голям чувал, дрешките са и летни, и зимни. Запечатахме ги във един вакуумен пакет и чакат инструкции  Wink Обясни ми, моля, как да се доберем до вас и по кое време има човек, на който да ги оставим. Във вторник (10.06) имаме път наблизо, така че можем директно да ги докараме. Ако може, от полза ще ми бъде и някакъв телефон.

Предварително благодаря! Приятна вечер!  Hug

# 41
момичета, видяхте ли това Sad
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302597.0

# 42
Аз не виждам как може да се помогне на майка, която не се интересува от децата си.  Thinking

# 43
и аз не виждам, а да се вземат децата и да отидат в дом е направо Sick

# 44
  • София
Трябва бабата да се обърне към Агенцията за закрила на децата. От там би трябвало да изпратят социален работник и/или психолог, който да работи със семейството, за да поеме то функциите си отново. Ако това не работи, може да се търси приемно семейство (включително роднини), които да поемат грижат за децата и за това да им плаща държавата.

Общи условия

Активация на акаунт