Пеят нашите сърца - през СЕПТЕМВРИ ще сме с бебета

• 13 019
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Русе
деси, аз гледах предаването на пластмасовите шишета, ама не помня по коя тв, даже не знам репортаж ли, предаване ли беше, но скоро наистина, преди седмица две, общо взето много убедително обясниха колко са вредни пластмасовите шишета заради някакво вещество, от което се правят и което е много евтино и масово се използва и при бутилките за безалкохолни и т.н. та било канцерогенно и освен до рак водело и до по-ранен пубертет при децата, хм а всъщност вредно става, когато се надраска и тогава попада в храната и такива работи, но понеже периодично излиза инфо как всичко е вредно или поне не е много особено полезно, пък и аз нищо не съм купила още, та оставих за момента въпроса
соня, добре, че всичко е свършило бързо и сега си ок Simple Smile а колата ще я оправите !

# 151
деси, аз гледах предаването на пластмасовите шишета, ама не помня по коя тв, даже не знам репортаж ли, предаване ли беше, но скоро наистина, преди седмица две, общо взето много убедително обясниха колко са вредни пластмасовите шишета заради някакво вещество, от което се правят и което е много евтино и масово се използва и при бутилките за безалкохолни и т.н. та било канцерогенно и освен до рак водело и до по-ранен пубертет при децата, хм а всъщност вредно става, когато се надраска и тогава попада в храната и такива работи, но понеже периодично излиза инфо как всичко е вредно или поне не е много особено полезно, пък и аз нищо не съм купила още, та оставих за момента въпроса
соня, добре, че всичко е свършило бързо и сега си ок Simple Smile а колата ще я оправите !

Момичета, Елена е права. Доколото си спомям, телевизията бе БТВ, и бе репортаж в новините. Определено темата не е за пренебрегване. Открих и линка: http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=113850

А сега - дежурните ми питания. Те пак са към Асето, но приемам и от всеки,  който има мнение, да сподели.
Тъкмо се връщам от обиколка из магазините. На моите изисквания "отговарят" 4 колички и май ще взема една от тях. Защото все пак много искам да видя количката и да я пробвам, преди да я купя, а в Продавалника е по-трудно, защото няма много от Добрич.  Crazy
Както и да е - спряла съм се на: Джема на Чиполино, Карера на Бертони, Крузер на Кенгуру и Прити еволюшън на Кам. Моля за коментар на тези. МНООООГО благодаря предварително на всички.

Целувам ви и пожелавам приятни и интересни почивни дни!!!!   bouquet  bouquet  bouquet Peace

# 152
Нели това са и моделите на колито аз съм се спряла  Joy hahahaАз още миналия път ти казах че имам същите изисквания!!Но включвам и Кенгуро Ексес или там както беше!!Само дето тя е 15 килца /+,-/ и не знам как ще е!Но нея най-много я харесвам!!И аз чакам мненията ви с нетърпение Hug

# 153
Дааа,видях материала.Гадничко zвучи,но още по лошо е че иzобщо не се има предвид само шишета,а и бибероните,както и абсолютно всякакъв вид други пластмаси..Т.е.трябва да не иzполzваме никаква пластмаса,а как е въzможно това??Тя просто е навсякъде..И не zнам,тъпа работа,няма спасение..
Иначе,съвременните шишета иzобщо не се zахабяват както Мирка каzва,но..
За количките не мога да помогна,нищо не ми говорят моделите
 Wink

# 154
Дааа аз съм напълно съгласна че не се захабяват!! HugСподелям какво съм видяла в миналото!!От друга страна пък всеки ден излиза нова информация за каквото се сетим и онова което преди дни беше продукт на гениалните мозъци изведнъж се оказва най-вредното!!Ами много дечица са хранени с пластмасови шишета и нищо им няма!!Аз мисля за стъклени още преди да започне да се говори за този репортаж!!Да са ни живи и здрави бебчетата Hug

# 155
Хелоу!   smile3535
Първо- честит празник на всички празнуващи!!!   bigdance2 newsm18 Tada

Относно количките- според мен Cangaroo е по-добрият избор. Мисля, че са тайванско производство. Една приятелка имаше такава, доста съм я бутала. Като ги гледам май Круизер е била- стават!  Peace
Малко e тежичка, но е маневрена- лесно завива и e готина на външен вид, чупеща се дръжка, с обръщаш се кош, напълно легнало положение,  има голям багажник.  Mr. Green

Карахме я бясно година и нещо   car003, а после се продаде за два дни в близкия оказион- нищо й нямаше.  newsm10

nelinacheva, няма значение, че няма от Добрич- лесно се получават по куриер. А относно това, че искаш да видиш количката и да я пробваш- винаги можеш да пробваш същия модел количка в някой магазин и да видиш дали ти харесва.  Crazy

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 20:50 от Анонимен

# 156
Круизера е много хубава!!Но никъде не виждам снимка със зимния кош!!Ако има някой такава моля да ми покаже!Разгледах всевъзможни оферти за продажба и не видях никъде със зимния кош!!И ако е по-лека от 15 кила направо я взимам!!!КАто Ексес е на външен вид/с малка разлика в предните колела/но ако е мъничко по-лека няма какво да се чудя!!
П.с сега видях в сайта им че този модел май няма зимен кош!!Ееее жалко ама на мен си ми трябва зимен така че май оставам на другия модел!

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 21:29 от Mirkata_21

# 157
E, аз имам наблюдения от преди година и нещо, сега не знам- може и нови модели по-хубави на Кенгуру да има.   Party
Най- добре да видиш в магазина коя колко тежи, че и другите работи да сравниш.  Peace
Верно, че май круизъра нямат зимен кош, а чувалче  ooooh!- но сме изкарвали бебенце и през зимата така- не е настивало, ама сигурно с кош е по-добре, не знам.  снимка намерих тук

# 158
Аз малко късничко се включвам с пожеланията;Дидка- newsm59Да си жива и здрава Grinning
Суит-честита годишнина на вас  bouquetДълги години да се разбирате и обичате Grinning
Муц-стихчето е страхотно JoyКакъв познавач на половете е бил автора hahaha
Сид-много хубав дом-поздравления Peace
Сонче-и кво й стана на колата?Айде-да не си изкарваш акъла повече Hug
Ох,с тез пластмаси.......... ooooh!Незнам от какво трябва да се лишим още.Кое не е вредно в днешно време Whistling

# 159
Искам само да честитя годишнината на суит и рождения ден на дидка. Бъдете много щастливи и двете! Бъдете здрави! Пожелавам ви много леко раждане през септември и едни сладки и здрави бебенца!

Отивам да чета, че цял ден малкия ми син ме подлудяваше и нямах време за нищо.

# 160
Ей Уанде, кога ще се срещаме варненската бригада бре?   newsm47
Пишете кога ви е удобно... ъъъ, другата седмица някой ден... доколкото се сещам Джулико беше писала, че може след 18...
И тея дет ми се киснат в моренцето наблизо- хич да не се скатават  smile3508, ми да идват на сбирката.  smile3521

# 161
ЕЕххх,момичета...снощи като ме нямаше каква седянка е имало ,а днес никой няма newsm78
Аз днес нали бях решила да си убия гадното настроение ,което ме обзе като видях кантара колко показва ,а и образа си в огледалото...та се бях юрнала на пазар.И си прегрях главата-то не само нея де,ама там най-се усеща..да знаете не ходете никъде без шапки,направо ми вреше мозъка като се прибрах ,лошо ми беше,едва се дотътрих до леглото Thinking
За коластрата-и аз имам ,ама като Деси трябваше първо да пипна там като децата Mr. Green,така де -не ми тече като на Мирката и Мона,ама я има Laughing
Моя мъж го пуснах на кръчма и сега си чета спокойно тук.А за форума ми каза една моя приятелка ,която роди мин.година-каза че е намерила много мами от тук ,с които заедно си гледат децата online,а и на живо. Mr. GreenАз също много се радвам ,че ви има Hug
И аз имам няколко шишета на Авент-увериха ме ,че не били вредни за бебоците,а и добри неща съм чувала за тази марка.За стъклените шишета ме притеснява това ,че са тежки и чупливи ,но това си е мое мнение.

# 162
danip и аз моя мъж го пуснах сам на кръчма и до сега гледах филмче. И тъкмо си мислех, че нощната смяна се е развихрила smile3508, но като гледам май спи  newsm78
Уанде, идея си нямам кво и стана на тъпата кола. Изведнъж вдигна обороти и изпуши през парното  newsm78 Гледам под капака, ама какво ли разбирам  Joy В понеделник ще ходя да се моля в сервиза да я погледнат (че там е с едно записване  ooooh!). Абе здраве да има, другото е от пазара   Hug
Нещо напоследък много мами ми се губят newsm78 Куде изчезнахте всички  newsm78 Айде показвайте се да не изреждам поименно  smile3534

# 163
Прочетох днешните постове Simple Smile Не вярвах да успея. Мъжът ми нещо се е вкиснал до мен и аз съм свободна.
Каква е тази запушалка, която предпазва бебето от инфекциите.  Embarassed Чудя се защо моя гинеколог се предпазва толкова много. А е доста добър специалист и има много пациентки.

Коластра - нямам - а кърмих до преди няколко месеца - малкия беше почти на 2 год.
И при предишните бремености нямах коластра. Идваше към 3-тия ден след цезаровото сечение.
Втория път даже имах много малко кърма ( а аз си хапвам стабилно и пия много течности) и с помощта на момичетата от форума всичко си влезна в норми. Даже малкия беше само на кърма до 6-тия месец.

За форума - не помня как го открих.  Сега се сетих - имах проблеми със забременяването 2-рия път. И четох в clubs.dir.bg От там минах в зачатие, а прескачах и тук.
Когато видях 2-те чертички се записах в отчетните.
Там се запознах с една много сладка групичка момичета. Всички много се подкрепяме и споделяме. Много е хубаво, че ги има. Мисля, че и тук ще стане така.

Мириам, защо няма да влизаш в басейна? Аз бих се топнала за малко...
А как ми се ходи на море..... вече почнах да мрънкам.

Сега се чудя с какво да облечем бебето на изписването.
Може би нещо с дълъг ръкав, но леко. Все пак септември няма да са големи жеги, но и няма да е студено (дано)

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 23:49 от Stryper

# 164
Добро утро сладурки  Hug
'айде на кафенцето
http://www.workitmom.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/smiley- … ce-coffee-cup.jpg
Хубав уйкенд ви желая. Hug
Уандааааааааа да се натопи6 и заради нас с Муца ей  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт