Педиатри за изключително кърмене и късно захранване

• 114 016
  • 253
  •   1
Отговори
# 150
zdraweite mam4eta .imam wapros .nashata pediatarka napalno me podkrepq za karmeneto do kogato moga.tova koeto me interesuva i iskam da obmenq kato opit e -tq me kara ot parviq mesec da davamsok ot morkov,a po-kasno da vklu4im i qbalkata.vie kakvo shte me posavetvate.da davam li ili da otloja za po-kasno.

# 151
  • София
  В този форум почти всеки ще те посъветва да отложиш захранването тоест нищо друго освен кърма до към 5-6 месец, а и захранването обикновенно не се препоръчва да се почва със сок. Прегледай ако искаш БИБЛИОТЕКАТА в този подфорум има доста полезни преведени статии включително и защо не се препоръчва даването на сок  Simple Smile

# 152
Преди няколко месеца в София се сътсоя педиатричен форум, на който се обсъждаха съвременните тенденции в захранването на бебето. От педиатър, който е бил на този форум, знам, че въвеждането на сокчета вече се препоръчва да стане чак през втората година.

# 153
  • гр. Пловдив
Търся си добър педиатър в Русе?За моята нямам думи.Постоянно сме в противоречия.Изобщо не е съвременна.Да живее СССР......и системите им за захранване!
#Cussing out Това все едно аз съм го писала, но за Пловдив. Много ще се радвам ако открия такъв, който да е за късното захранване.

# 154
 До мама на Божи дар  за Бургас къде е Даринка Иванова не съм я чувала нещо номер  адрес и т.н.
Благодаря

# 155
Здравейте, много ми е необходим педиатър от София, Младос, който да подкрепя кърменето без даване на адаптирано мляко! Моля, ако познавате такъв ми изп ратете име и координати!
Благодаря ви много!

# 156
zdraveite vsi4ki mami az sum nova i vse o6te se u4a imame si mpm4ence na mesec i polovina i me interesuva otkoga moga da mu davam sok4eta i kakvi da budat te?

# 157
Др Диана Маркова: София, Дианабад, 15 ДКЦ, кабинет 11, ет. 1
тел. 962 4528 вътр. 44

thumbsup  Д-р Маркова е личен лекар и на моя син, който е вече почти на 4 мес., и до момента сме изключително доволни от нея - много е внимателна, изслушва и обяснява, а когато се налага консултация със специалист, никога не сме имали проблеми с направленията (от други майки съм чувала, че не при всички е така).

# 158
За майките от Панчарево.Кокаляне и областта.Горещо препоръчвам д-р Стефанова изключителен човек и отличен педиатър.Поддържа късното захранване даже препоръчва и до годинка на кърма

Hug Hug Hug Hug Hug

# 159
 Simple SmileД-р Параскева Христова от ІІ-ро ДКЦ на пл. "Славейков" в София.  Синът ми е на годинка и 10 месеца. Още се кърмим и д-р Христова винаги ни е подкрепяла. Без да ми налага кой модел на захранване да избера, ми каза да не избързвам със соковете и пюретата, за да не му разбия стомахчето. Тя ми помогна да сложа бебето на гърдата (след изписването от Майчин дом можеше да суче само от едната страна). Когато и на третата консултация разбра, че е само на кърма, без добавки, каза Браво! и искрено ме насърчи (всичките ми  роднини - без мъжа ми - ме обвиняваха, че държа горкото бебе гладно и жадно).  Сърдечно й благодаря!

# 160
Д-Р Кръстьо Стефанов- жк"Левски В". За- късното захранване, не съм сигурно доколко е за изключителното кърмене, но дори и след като за 2-ия месец бяхме качили "едва"600 грама не препоръча дохранване Simple Smile.
Д-р Масларска- Болница "Токуда"

# 161
Д-р Субев, София, ул."Ив.АсенІІ"52, 0888538055
Изключително начетен и внимателен педиатър и неонатолог. Препоръчва кърменето, но следи и редовно бебетата за правилно захранване.

# 162
За майките от Панчарево.Кокаляне и областта.Горещо препоръчвам д-р Стефанова изключителен човек и отличен педиатър.Поддържа късното захранване даже препоръчва и до годинка на кърма

Hug Hug Hug Hug Hug
Zdraveite, molia daite mi koordinati na d-r Marusia Stefanova - Pancharevo, nadiavam se che za neia stava vupros. Izdirvam ia otdavna. Blagodaria predvaritelno

# 163
Здравейте момичета, моля да ме извините ако въпроса ми не е за тук, но съм нова още и не знам честно казано къде да си го задам  Blush
Ако може да ми препоръчате добър педиатър за изключително кърмене в град Пловдив.
Благодаря предварително   bouquet

# 164
  • гр. Пловдив
Пловдив - д-р Розалина Христива, 2 ДКЦ  Peace
Изцяло ме подкрепя и за кърменето, и за късното захранване.. И успокои баба ми и майка ми, че не е проблем да не давам вода  Mr. Green
...

Общи условия

Активация на акаунт