Педиатри за изключително кърмене и късно захранване

• 114 058
  • 253
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
С приятни впечатления съм от д-р Ангелова от Велико Търново. Вече сме на 4 месеца, но не настоява да започвам захранването, напротив подкрепя ме в решението ми да започна по-късно. Единствено ми препоръчва да започна да давам сокчета, но аз не бързам.

# 136
  • София
В Бургас:
не е за късно захранване д-р Бистрева в поликлиниката на бул. Демокрация.Макар че е внимателна, никога не преглътна моите виждан ия. А когато настояваше да масажирам коремчето в обратна посока на хода на червата, аз се предадох.

Новият ни избор беше най-добрия -  д-р Филка Стоянова, в поликлиниката в "Славейков". Т.к. детето беше на 1г.7мес. не сме коментирали късното захранване, но съм сигурна че е привърженик. Беше веща в късното отбиване 2г.1мес.Майчински ми помагаше, а е на моите години. Не почита антибиотици, спазва всичко стриктно, но гледа да мине с нещо хомеопатично, а не стандартно. Даваше ми сила, като се нагаждаше към мен или пък аз съвпаднах с нея? Препоръчвам я на всички, т.к. се оказа,че лекува още няколко дечица, с всякакви разбирания на родителите, и всички са доволни. тел 0888 692609

През цялото време със заплащане посещавахме д-р Татяна Джокло- бивш педиатър от поликлиника, хомеопат. Вече не сме в Бургас, но на заминаване се чудех как ще живеем без нея. Е, тя продължи да ни подкрепя. Правила е чудеса. Изключително интуитивна, опитна, образована, търпелива. Който е в Бургас- блазе му с нея

# 137
да дам и аз глас за д-р  Бойка Иванова от 17та ДКЦ - много внимателна с детето, подкрепя кърменето и късното захранване, винаги е насреща и най-важното за мен - казва убедително 'няма му нищо на детето'

# 138
Д-р Анатолий Калинов, Русе, ул."Алея Възраждане"80, 0888 783488; 082 842284,
първоначално се записахме там, защото съпругата му е нашето GP. /това е малка семейна клиника/. Оказа се много готин доктор. Мислим еднакво по въпроса за кърменето. Дъщеря ни кара 7 месец и се храни само с кърма + 1/2 жълтък /за да не се получи недостик на желязо/. От време на време изцеждам малко сок колкото й се пие. Ще цитирам д-р Калинов "Ако картофа беше по-добрата храна от кърмта, преди хиляди години хората щяха да ядат картофи. Я виж колко хубаво си върви детето".  Първо дете ми е, слушам съветите на всеки и търся логично обяснение, което да ме убеди, че имат право....Та ме притискат постоянно бабите, първо за това че не й давам никаква вода, за сокчетата, за пюретата и тем подобни. като отида на консултация окончателно се успокоявам.  Simple Smile

# 139
Д-р Сепаревска от 23то ДКЦ гр.София.Моят Алекс многоо си я обича.

# 140
гр. Бургас

Препоръчвам д-р Даринка Иванова, жена на сериозна възраст е, ЗА късното захранване и луд привърженик на кърменето. Много е внимателна, преглежда много прилежно детето всеки път, отзовава се веднага на тел. обаждания, както и тя самата е телефонирала удома.

д-р Маргарита Димитрова, за нея мога да кажа същото само без телефоните, защото при нея се преглеждаме на частно. Но най-големият й плюс е, че обяснява подходящите упражнения за бебо.

здравей!
 Би ли дала координатите на въпросните педиатри?
 Предварително благодаря!  bouquet

# 141
Д-р Кралева Курортна поликлиника-Варна

# 142
Polinkamalinka, да те питам за д-р Анатолий Калинов. Свекърва ми каза, че е чувала за него, че е страшно ангажиран и има страшно много деца при него записани. Така ли е наистина? Успява ли да Ви обърне необходимото внимание при толкова много деца? Много ли чакате за преглед? Ами ако не дай Боже има нещо и трябва да дойде на преглед вкъщи успява ли да дойде скоро и да Ви обърне нужното внимание?

Аз също съм за изключителното кърмене до 6-я месец и се чудех къде в Русе да намеря педиатър, който да ме подкрепя.

Ако той е много зает знаеш ли за някой друг, който позкрепя изключителното кърмене до 6-я месец?

# 143
още един глас за д-р Бойка Иванова - 17 ДКЦ, бул. Евлоги Георгиев, гр. София
Подкрепя: късно захранване, изключително кърмене 6 месец, отзивчива и на обаждания по телефона, бебетата я харесват  Laughing

# 144
Здравейте нашето педи.също е за късното захранване,по точно дава избор на майката да реши.Сега се чудя с какво да започна,първо със сокчета да му подготвя стомаха или да изчакам още до 6мес.и направо с пюренце да го захраня.

# 145
д-р Панайотова 14та поликлиника, кабинет 11

# 146
Д-р Нина Коцева педиатър в 17-та поликлиника много внимателна, отзивчива на мобилния винаги отговаря.

# 147
др Пламенка Атанасова МЦ Младост гр. Варна

# 148
Д-р Красимир Йорданов МЦ "Сана" Студентски град

# 149
Здравейте, педиатърката ни е д-р Иванова от "Св. Лазар". Споделих и, че искам детето да е само на кърма до 6 месеца и тя изцяло ме подкрепи. Изключително съм доволна и щастлива от избора си, много добър педиатър. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт