Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 981
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Снежи, Марси Той казваше арса, но бях чула и от една песен нещо се пееше арууса хелуа и си помислих, че е същото. То пък означавало хубава булка. А другата дума, която казва той значи е нещо лошо, аз се досетих, че може да е нещо от рода шармута, но той каза, че не е било такова ... нямало точен превод на бг, но била лоша дума.  #Cussing out

# 106
Вие пък:аруса е кукла.
Така скъпия казва на люльонките ни Heart Eyes

Дезърт-направо шармута си има превод...к**ва и производни...псувни,браво на онзи какви ги е говорил..
Не те заслужава той...ама хич Naughty

Мис Египет и на мен не ми харесва..носът и е...и фотографа също...

За Елисса на знам,разведена е май....Ама те всички певици май са разведени..Ех,няма я Дуа да каже!

А заради сериала ,,Нур,,арабския свят се изнася на почивка в Истамбул  Party

В екскурзията включили и мястото на което снимат ,,Нур,,-и гледай какво става...С 200% са се увеличили туристите от арабски страни Crazy
Пфу и на мен ми се ходи да ям ляхмаджун оргинален Laughing

Нафасима-ако не пуснеш снимка на панталона-ще се разсърдя да знаеш,какво пък е толкова специален бре??Умирам да го видя Blush

Софиянките-живи ли сте?
Взрив,земетресение....
Сега само Искър да се разлее и сте супер Rolling Eyes
Лека и спокойна нощ Mr. Green

# 107
   Момичета спите ли всички?Голямо затишие тук.
Лилиbouquetдобре сме софиянките.Само дето сън не ме хваща от жегата,а децата спят по потници и не смея да охлаждам.
Мелани Hug,как сте?За утре сутрин ли отложиха полета?
Деси Hug,Даяна пак я има във вестника.Махмуд като гледаше телевизионната програма я видял и веднага докладва.Много е сладка на тази снимка.
Кате Мар.  bouquet,много се зарадвах на случайната ни среща тази вечер.
Наде, Hugи на мен ми е голям проблем избора на подарък.В неделя дядо ми имаше имен ден и подарих машинка за бръснене.На 7.7 е рожденник;на 12.7 имам годишнина от сватбата;после майка ми и племенницата имат имен ден и мислех с едно излизане да приключа,ама не купих нищо.На дядо ще е или ел.кана или яйцеварка,може и чушкопек той обича такива подаръци ,ама за другите не зная и аз,особено на мъжа ми-правим 10 год,може би някой спа уйкенд....
Тони, Hugчестита ти работа и нова къща.Как е малкия?Вчера ,като се мъчеше фризьорката да подстриже Яси все за Тарик се сещах.
Дезърт, Hugи при нас аруса е булка,а другата дума не съм я чувала.
razan,заповядай при нас.Има доста сирийски булки.  bouquet

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 02:05 от magda_mm3

# 108
  • Монреал
Здравейте, милички  Hug Колкото и да съм уморена, все ме тегли към компютъра да ви чета  Hug

Благодаря на всички за поздравите - а почерпката като взема първата заплата  Wink Laughing

Какви са тия взривове?  ooooh! Ужас  ooooh!

Мелани, попътен вятър!  Hug

Елисиния - ще се редуваме с таткото да гледаме мъника, аз ще работя сутрин, а той следобяд  Grinning За сега съм на пълен работен ден за периода на обучението и една страхотна канадска мама от форума гледа Тарико за по 4 часа следобедите, когато се разминаваме с мъжа ми. Та Тарико се уреди също и с фино гадже, голяма сладурана е дъщеричката на тези хора и си играят двамата.  Heart Eyes Иначе е записан на ясли мъника, ама много се чака тука и не знам кога ще ни приемат. А Ивка дивее ли? Сладурка  Heart Eyes

Катенце, мерси миличка  Hug дано да следвам примера ти с повишенията  Mr. Green Как сте с либето? Заздравяхте ли?

Принцеска - видях статуса във Фейсбук. Съжалявам, че не се е получило. А за другаря бившия нямам думи просто - долен използвач, но дано цял живот да те сънува и да съжалява, че те е изтървал  #Cussing out

Магде
- сложи снимки на новата прическа на Яси  Heart Eyes

Ох, момичета, Деси, Марси, Нафасима, всички, извинявайте, ама съм труп и отивам да опъвам старите си кокали  Laughing. Много поздрави и прегръдки на всички ви!
  bouquet

Аааа, без почерпка не може, няма да чакам до заплата, че има още 2 седмици до тогава - нападай народеееее....

# 109

Добро утро !

Преди малко се прибрах и след малко пак ще трябва да изляза  Tired, а така ми се спи .

Кофти ми свърши деня , а това е началото , поне седмица бял ден няма да видя .

Поне кафе да сложа , че не знам дали ще имам време да ви чета в близката седмица две .

Лек и спокоен ден  Hug

Я , Тони била тук   Simple Smile, Мерси за почерпката .

Арса не е ли сводник или пед...с беше , боже спя вече  Mr. Green

# 110
Добро утро, милички!

Боже, цял ден не съм се разписвала вчера, но бяп в Пловдив. Странно, тръгнах в 6.00 часа и не чух взривове, прибрах се снощи в града към 19 часа, после имах работа в един офис. Така и Абра ми каза, че и в Пловдив горяла водната Палата, но аз не съм била в този район, че пак някой друг да ми каже. Така Абра реши, че аз разпалвам страсти. Тя ме информираше своевременно - по телефона.  Heart Eyes  
По едно време снощи си вървя по "Стамболийски" и срещу мен едни весели хора... цялото семейство на Магдето...  Hug Каква радост, видях се с моя приятел Ясин, който макар и подстриган, пак си има весели къдрички. Той се стресна човека - една огромна леличка го напада да му се радва! Аз така се зарадвах на този сладур, че не обърнап внимание на другите момчета. На магдето мъжа чака човека да ми мине ентусиазма. Накрая Яси прати въздушна целувка!

Тони, честита работа! Добре, че има кой да гледа Тарик. А той младежа как се справя с други деца и възрастни, когато тебе те няма? Опитвала ли си се да го оставяш? Ти колко пътуваш до работа? Как ще се придвижваш -  с обществен транспорт или кола? Честито и за новия апартамент! Нови територии за завладяване и белички!

Поздрави на всички други, които не споменах! Имам снимки от мароканския. Магде, другия път първо на тебе ще се обадя! На тебе много празници ти предстоят, а този мил мъж заслужава за подарък цяла спа-седмица - за годишнината, ама то как цял седмиц далеч от тези 3-ма сладури!    

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 08:15 от akhyal_katya

# 111
Момичета, да не се помислите, че съм заминала. Вече 15 часа сме на летището. Тотално изтрещях. Само полета на България Еър сме така. Чуждите авиокомпании или анулираха, или просто пререгистрираха. Нашето си е направо чудо. Беше за 1. Беше за 2. После стана 5. Накрая за 7.15. И сега е за 8.30. Този път е сигурно. Пиша след чекинга. Вече честно казано не знам къде съм. Вдигнахме и скандал. Съпругът ми най-много викаше. Чак полиция дойде да го проверява. Ако не бяхме тръгнали в 8.30 щях да се прибирам вкъщи. Проблема е че няма самолети. И те вместо да го анулират или просто да дадат нова дата и час, ни направиха луди. През час сменяха часа. Нито да се прибереш, нито... По-добре да не пиша, че съм доста афектирана и преуморена. Въобще не съм си лягала, а знаете, че и по принцип не спя.

Целувки на всички. Ще ви пиша. Благодаря ви за загрижеността.

МагдеHug

# 112
Бодрутро  Hug
Мелани- споко, мила. Знам, че е изнервящо, но... и това ще мине. Хайде, лек път   bouquet
Вени, Лили- въпросният индийски панталон представлява цял "чаршаф", с много интересна кройка. Няма крачолки, нито дъно като го разгънеш... Само връзки  Grinning Първо се връзва отзад на кръста, при което цялото парче плат се разстила зад дупето, като опашка. После се издърпва отпред, между краката и с други връзки се завързва така, че вече се оформя панталонче- широко, с много красива бродерия в долната част на крачолите. За съжаление трябва да взема цифровия фотоапарат от девера, за да се снимам... иначе той не ми дава да си купувам, да не съм си харчела парите, понеже имал два.
Тони-   Hug а за Тарик-   Heart Eyes И все пак- какво точно работиш?
Весел ден от мен  Hug

# 113
Magde мерси за предложенията, той тати ми обича да готви и да се занимава с кухнята, нали от дълги години живее сам ще видя нещо за там. Иначе бяхме му купили преди време машинка за бръснене ама сега я даде на сина ми Sad
Манел къде ще ходиш, че няма да ни четеш Sad то съвсем оредяхме... и Мериамките изчезнаха и Дина и мнооооого другиии.....
нафасима няма такива, ще го снимаш с мобилния, то с това описание още по-интересно стана Simple Smile
Мелани надяваме се вече да се включиш от Бейрут и да кажеш как е времето там Simple Smile и по едно ливанско кафенце да почерпиш.
Тука от сутринта е жежко......

И една песен с кафето Simple Smile
http://youtube.com/watch?v=oVvpfqDKwcI

# 114
Здравейте арабелки,
Деси-какво си напазарувахте вчера?Сега оценявам колко е евтино в Сирия,тук направо е кошмар. #Crazy
Аз изчезвам към центъра за обувки.

# 115
Мили арабелки хубавелки, къде се покрихте така..? Май всеки се е наместил някъде на сянка Simple Smile

Хайде нещо разхладително от мен Simple Smile Пък дано се появите  Hug   bouquet

# 116
  • по пътеката

с кафето и нещо за душата! за тонус!
мелани, надявам се сте отлетели и даже ве4е сте и пристигнали! живи и здрави и да се обадиш от бейрут! Peace
тони, много се радвам за вас, най-важното е,4е сте намерили решение и за дето и за вас! просто супер организирано! хайде да 4ерпиш на заплата пак, ние оби4аме слади4ко и кафе със сладка приказка на меки4ко! Hug  bouquet

какво стана с албумите, аз не успявамд а си вляза дори в моя, с тези пароли! #Crazy #Cussing out
наде, добре си го намислила, ти занеш какво му липсва на баща ти!но е хубаво да го хареса и да го ползва той в битието си!   bouquet Peace

# 117
Здравейте   красавици    bouquet

Най накрая   Animal Snailдо  темата

чакай  и  аз  да  се  включа   с  обяснения  за  любоф Crazy

Уахаббукум   фи  ля    за  всички  които  ме  помнят  и  ме  търсят  и  ме  споменават   bouquet

Тони   честита  работа  на  теб  и  Мариам   bouquet

Манел    да  не  стане  аз  дойдох  е  ти   отлетя  Laughing

мелани      дай  бог  да  стигнете  здрави  и   безпроблемни  Praynig

Лили    още   ли  искаш  соуса  за  цър  пър   с  закъснение  Wink

Катета  ,Ум  Яшби ,Принцеске ,Деска  и  всички  останали   bouquet

Амал  как  си   newsm78  не  минаха ли  първите 3 мес   

Ние  сме  долу  горе  горе  долу   хамдулилля  Мохамед  Амин   си  хапва   и  креатинина  му  расте  ли  расте  Crazyче и  уреятя   и  тя   затова и  не  наддава но    слава  богу  може и  по  зле  да  е

Момичетата  им  правих  програма  за  лятото   почнаха  карате   че  и  малкия  мъж  и  тоъ  учявства  в  последните  занятия  и  даже и  брои   до  10  по  френски  Crazyза  учудване  на  децата    но  явно   френските  анимации  и  интернета  си  казват  думата hahaha

два  дни   големите  ходят  да  наглеждат  семейния  бизнес  че  да  знаят  как  се  изкарват  пари  за  частни  училища  Laughing иначе   слава  богу  са  отличнички   тази  година  Голямата  16.46 

втората  9.36      третата   9.16  при  нас   до  6 клас   максимума  е  10  а  после 20   но  за  голямата   най  високата  в  града  е  19   така  че   е  добре Ако  има  16  на  последните  две  години  се  приема  навсякъде  по  желаните  специалности по  държавно  обучение

smile3535докато  не ми  се  е  изтрил  постинга

само  да  напомня  на  всички  пътуващи    че в   една  приказка  се  разказва   когато  се  качва  нагоре  самолета  казвайте  Аллаху  акбар   а  когато  се  слиза  субханалла
е  има  и  други  приказки  но  на  лични   нали  такива  са  неписаните  правила  на  темичките  ни   bigdance2   приятна  ваканция 

bouquet  bouquet  bouquet

# 118
   Привет момичета,
Свеар Hug,радвам се ,че пишеш и сте добре.
Мелани,пристигнахте ли в Бейрут?Измъчиха Ви тази нощ и ние имахме близки на летището и бяха луднали.Сега чакам един документ с обратния полет,беше за обяд към 12 ,сега пък щял да кацне към 16.... Hug
Кате Мар.,Яси е малко срамежлив при първа среща с някого,но после като се отпусне е цяла напаст.Поздрави от батковците,веднага разпознаха дамата ,която ги черпи сладолед и обясниха на баща си Hug
Ох,и при мен натоварен деня водих Хамуди да му отчетат мантуто ,но се оказа отрицателна пробата и ни ваксинираха,та какво пищане беше,сега да сготвя и потеглям по задачи.
До после и  Hug Hug Hugна всички.

# 119
  • Варна
Здравейте мами  арабелки Hug Приемате ли нови попълнеия  Blush
Невероятни снимки Ра! Ти ли си ги правила?

Общи условия

Активация на акаунт