Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 981
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Ха и лек земетръс ни раздруса сега, това да ни отклони вниманието от взривовете явно    newsm78

Не гледам новините, но явно голяма паника се създава - майка ми се обади и ми нареди да се евакуирам немедленно  Joy

# 91
Ха, добър ден и от мен!   bouquet

Лоши вести от София..дано няма лоши последствия.  Praynig

Мелани Приятно прекарване в Бейрут.  Simple Smile Ще чакаме включване от там. Лек път!  Hug

Лили Мис Египет нещо не ми хвана мн окото, мн европейски вид има.  Grinning
А Елиска омъжена ли е, има ли деца? Май бях чула нещо, че има приятел сърбин или може би нещо се бъркам.  newsm78

А за сайта със снимките ни, ако решите да го сменим. Бих предложила в multiply.com С турските мами си бяхме направили блогсайт и можем да качваме не само снимки, а и видео, линкове и др. работи. А достъп до снимките можем да имаме само тези,  които влезем с потр. име и парола в сайта.  Simple Smile

Вени Какво означава каткута?  Simple Smile

Мариам Мерси за уточнението. Сигурно ще е бадини. Май в Турция са такива. А как е заповядай и добре дошли?  Simple Smile

Тони Честита нова работа и нов дом!   bouquet

# 92
Ажда, каткута значи пиленце, я каткута май беше пиленцето ми, но не знам дали се използва само в Египет или е универсално
Тук е пак голяма жега, направо съм на лежанка и HBO  Sick

# 93
  • по пътеката
привет! абе много се притеснихме  тука с това,което става в софия! как е положението сега, още взривове има ли, не спряха ли?!  колко народ объркаха и особено сега ми е дерт за летището! ама как може  европейците да им кьори в окото аеца, дето даже си е  добре, а такива опасни близости до софия има , после кой давал идеи на терористите!защо досега не е премахнато това 4удо или преместено на безопасно растояние! 4е и земетръс, кое-какво дърпа или бута! дано се оправят нещата и полетите да си тръгнат! мелани ,дано сте на път ве4е !лек път  и успех! Hug Praynig Peace
наде, универсално е каткута, линда постоянно ми го казва, като е в настроение!  Party

# 94
Сегичка ще пусна ТВ да изгледам новините.

Иначе днес съм много разочарована от бг институции  ooooh!  С очите си видях как един чичка в консулската служба взима подкупи . Утре пак ще ходя, та мисля да подам сигнал за корупция  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire ама дали изобщо някой отваря тези кутии, дето са ги сложили на видно място, или вечерта служителите саморъчно ги унижожават   Thinking

Чакащите изнервени. Уж за експресна поръчка, а бая време чакахме в жегата.  Сърдит народ, 130 номер вече взел документа, а 120 не е взел, вдигат скандали. На служителите не им пука. Пълно безхаберие.

Един чужденец се кара с бг , защо го е прередил на опашката. Наивен човека, вика, има си ред тука, защо ме пререждаш. И  бг го напсува така звучно с единствената английска дума , която знае от филмите, ФАК Ю и тръгна да бие англичанина. Охраната-униформени, дойдоха и викат, излизайте на вън да се разправяте  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Земетресението го усетих, лекнко беше. Но от умора не можах да се впечатля от него  Embarassed

# 95
  Привет момичета, за какво земетресение говорите?Аз пак нещо не разбрала.....
Мелани,как си ?Знаеш ли кога ще излетите?Уж всичко  е ОК ,пък още не пускат полетите.И наши близки летят днес ,сега предвиждали полета за Бейрут за 01 часа.Дано всичко е наред и не се измъчат дечицата.
Кате Мар.,хубава срещичка сте си спретнали,ама що не свирнахте.Вчера подстригвах младежите и твоя приятел Яси в такива приключения ме вкара в салона,като почна да си върти главата на всички посоки,едвам му понамалиха къдриците.А на Хамуди му падна зъбче,ама го глътнал и сега е тъжен ,че феята на зъбките няма да му донесе книжка....
Кате,как си?Успокои ли се?Много битки около теб се водят напоследък,я вземи си почини малко.За сигналите и жалбите съм си казала мнението,но ако ти се занимава действай.По принцип сме правова държава Joy
На всички Ви Hug,аз пак потеглям за подаръци,че празниците в родата продължават и тази ,пък и следващата седмица.Дано не фалирам до почивката..

# 96
Сега аз имам нужда от помощ за избор на подарък, баща ми навършва 70 на 11 следващата седмица и съм в чудо какво да му купя. Искам да е нещо за в къщи дето да го ползва всеки ден, но има кафемашина, има и тостер... Друго не се сещам. Той живее сам, така че всяко нещо за в кухнята е ок, само да се сетя какво Wink   chef  newsm78

# 97
Наде, на баба ми (87-88г.) подаряваме тенджери , нищо че живее на първия етаж и рядко хапва самичка  Joy  ама тя си иска жената, иска тенджерки, всяка година нова   Laughing . Радва се и на покривки, сервизи, чаршафи, кърпи. И после ми ги дава да съм си ги вдигнала за чеиз  Joy Joy Joy

Има ли си фритюрник татко ти  Wink  ние в студенстки нямаме и е голям зор, забравих вкуса на пържените картофки .

Отдавна мисля да им подаря на мама и баба по едни кутии за сол, брашно, пипер, но не намирам хубави. В скай сити до ИЧС има хубав магазин за домашни потреби  Peace  Взех много хубава фруктиера на мама, на много прилична цена  Wink  и други хубави неща има.

Сега искам да й подаря нови дивани за хола. почти съм събрала парички (още 400-500 трябват  Wink , но тя не иска. Карахме се, аз искам, тя не, не става така. Ще я изправя през свършен факт  Praynig

# 98
Кате, то и мене от това ме е страх, че като му купя нещо дето няма да го ползва ще ми го тикне обратно в ръцете  Rolling Eyes
А аз сега като гледам новините се питам, е ли съвпадение факта, че точно днес в София пристигнаха 3-те чудотворни икони, когато станаха тези експлозии и това земетресение. Мисля, си че не е добра идея тяхното разкарване напред назад, като атракция, те си имат място където имат сила и където наистина помагат на този, който има нужда.
Не ми харесва това.....

# 99
http://dnes.dir.bg/2008/07/03/news3161849.html

Проспах го земетресението  Blush.Събудих се , видях , че се клати лампата  и продължих да спя  Laughing. Не знам какво ми стана днес , но очите ми се затваряха за сън . Аз имам проблеми с нощното спане и през деня да ми се доспи е рядкост .

# 100
И на мен днес цял ден ми се спи. Но изглежда че и кръвното налягане съм смъкнала, защото и свят ми се виеше, даже от работа ме освободиха по- рано. Цял следобед съм лежала, едвам се изправих, че трябваше да ходя на интензивен курс по английски. Майка ми ме изнуди да изям две препечени филийки с течен шоколад и живнах.
Утре ще одобряваме новите учебници за 7-ми клас, а и две препоръки трябва да пиша за мои ученици, които ще кандидатстват по проекта "1000 стипендии"... Само такова чудо не бях писала...  Shocked
Отивам да си изгладя убийствения индийски панталон, чието "обуване" е цял ритуал. Ще скандализирам колежките утре с него  Grinning

# 101
нафасима искам снимка с този панталон убиец..... ами тъй де и ние сме хора, не само колежките ти  baby_neutral

# 102
Марси, Вени мерси много   bouquet добавих още една дума в бедния си арабски речник.  Flutter

А какво означава я арса или аруса...нещо такова?  newsm78 Онзи ми беше казал, че така казвал на сестра си на шега и веднъж и мен ме беше нарекъл така и като го попитах какво е, той ми каза, че е било нещо обидно, но той се шегувал така даже и със сестра си.  Rolling Eyes Така ли и не разбрах какво означава тази дума.

На вас ви е сънливо на мен пък нещо ми е криво  smile3516 smile3511 Weary

Ето една музика - инструментал за настроение.Обожавам я тази песен. Пее се за раздяла.  Cry Мн романтична песен за Истанбул. Нещо Истанбул ми взе да ми липсва.  Confused http://youtube.com/watch?v=AMO3gGWYz2s

# 103
  • по пътеката
аруса не е ли булка, младоженка, поне тука в този контекст го ползваме!

# 104
Кате-арабите казват ако не искаш да черпиш някой-попитай го какво ще пие.Така че купувай диваните и няма вече майка ти как да протестира. Hug
Дезърт-тези думи са много различни-първата е много лоша,а втората означава булка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт