Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 972
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Монреал
Здравейте, момичета!
Само минавам на бързо колкото да не ме забравите  Hug Започнах работа и ще бъда само на половин ден, но обучението е 2 седмици на пълен ден. Също и се преместихме в новия апартамент, но трябват ремонти и всеки ден гледаме да свършим по малко и съм като скапана в момента покрай мъника, къщата и работата.
Ето ви сутрешното кафенце, да не мърморите, че не мисля за вас  Laughing

# 76
Добро утро, момичета... макар че аз вече съм доста притеснена.
Мамите от София- как е обстановката при вас? По закона за Всемирната гадост моя човек точно днес ще е в столицата...
Тони- честита работа   bouquet Какво ще работиш? И как е малкия сладур?  Heart Eyes
Ох, отивам да гледам БТВ...да видим каква е ситуацията... Днес пак ще дрънкат телефони цял ден.

# 77
добро утро и от мен   bouquet,аз както винаги по това време съм недоспала  newsm46,ама днес ни е кварталното пазар4е-та няма на къде,сега ще разбутам народа и тръгваме
тони 4естита нова работа и апартамент  coolcool,ама с много малка по4ерпка си се отървала  Wink newsm47,целувки на Тарик  lovekiss
лек и успешен на вси4ки  newsm51

# 78
Нафасима , от както е гръмнало съм върху тази тема , че май само в нея знаят какво става всъщност  Tired. При нас се разтресоха прозорците , вратата дрънкаше като при земетресение  Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310831.0

TarikMom , и от теб ще чакаме да черпиш на първа заплата  Laughing .Честито и за апартамента .

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 09:03 от Манел

# 79
добро утро!
цяла сутрин гледам за тия експлозии и се надявам да не спестяват част от истината. попрочетох и малко от темата за силния гръм......дано да няма обгазяване и да го скрият от хората.
Тони-честита нова работа и апартамент. а кой ще гледа малкия Тарик? мене като ме ядоса малката все викам че ще се върна на работа, но честно казано ми е рано още. не сме подавали документи за ясла, а около мене все кофти бавачки има и като ги гледам и постоянно си повтарям че не искам такава жена.
Кате Марокита и всички които сте затворили Мароканския ресторант- Hug. браво на вас- хубаво сте си изкарали. а ние тримцата с малката и Данко (мъжа ми) ходихме на ресторант, но си тръгнахме в приличния час 20,30 ч.
Кате- как си мила? бачкаш ли? пиши ми ако имаш свободно временце? Heart Eyes

# 80
Ха добро утро! С много екшън почна деня при нас  Rolling Eyes Аз ги чух гръмовете в просъница и се поразтресе апартамента, все едно има земетресение... Дано, да не станат по-големи поразии  Praynig

Тони, честита работа  Peace

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 16:52 от AniSim

# 81
Здравейте момичета  Hug

Както знаете ние се срещнахме, хапнахме, пийнахме чай, пушхме и мноооого се смяхме (ама то с Рали и Катя човек трудно може да остане неухилен). 
 Кате, Ралималко са 4 часа за среща, трябва да направим продължения през уикенда  Grinning

Сутринта ни събудиха и нас два много силни взрива и доста се чудихме какво става като слушахме тътена в далечината. То май и институциите, и хората от които зависеше да реагират адекватно и те или липсваха или се чудеха, за съжаление. Иначе аз съм си на работа, но се радвам че детето ми не е в София.

# 82

Кате, Ралималко са 4 часа за среща, трябва да направим продължения през уикенда  Grinning

Мдааааа.... малко са 4 часа.... какво е то туй 4 часа за арабските снахи  Joy
Среща през уикенда ще има, аз в събота съм на пикник, но в неделя, евентуално, ще се чуем и разберем.

Mомичета, и аз като Надето попрекалих със шишата, за пръв път ми беше, стана ми малко лошо (и цигари не пуша, та ми дойде в повечко явно)... консултирах се с един приятел, той каза - въпрос на тренинг  Joy Май ще се снабдя с едно наргиленце в нас....  Embarassed  Да ви призная - поинтересувах се каква е разликата между шиша и наргиле, Абра много образно ми разясни, машаАлла  Mr. Green  Hug

Kате, отчела си се тук, но снимки няма. Искам да гледам, с нетърпение чакам да ми ги пратиш. И ти и Абра - то от моя апарат не стават - много са тъмни, но ще ви ги пратя и аз.

Аз, както винаги, не бях и разбрала за тези взривове... Дойдох на работа и се започна едно обаждане по телефона, едни питанки в скайп - какво се случва... Simple Smile В Дружба съм - докато идвах насам, а и сега, не видях да има облаци или смущаващи фактори, но те явно са се разнесли вече...

За всички, които не са видяли репортажа: http://www.btv.bg/videos/?video_id=3352&section_id=1

# 83
добро утро,то май станало обед.Рових се в интернета и намерих следното нещо  http://www.dnes.bg/article.php?id=50455
Защо още стават такива неща и как човек да обясни,че исляма не е така като има такива хора. #2gunfire

# 84
 ooooh!Какво е станало,уплаших се...
Нещо с Исляма ли е свързано???
Благодаря ви за линковете-отивам да чета..

# 85
Еми да, момичета. Вие хубаво ми пожелахте приятен и лек път. Ама не се знае само кога ще тръгнем. Летището засега е затворено до 15.30; Благодаря на Бога, че поне не ни беше полета сутринта. С двете деца сигурно щях да стана луда там на това слънце.

Ние тръгваме след малко натам. Полета ни в 17.45 по принцип. Ще ви пиша от Ливан, когато и да стигна.  Praynig
Целувки на всички - малки и големи. Желая ви едно незабравимо лято. И само приятни емоции да имате.

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Пак имаше гръм. Май няма да пътуваме днес. Егати скапаната държава. Затова никой не иска да седи тук. Ще ни убият докато спим. Извинете ме, но днес там утре може и на друго място да се случи. Децата ни, семействата ни в мирно време - като на война сме. #Cussing out

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 15:25 от Melany

# 86
Meлани, попътен вятър и щастливо завръщане /където и да е във вашия случай/  Laughing

какво е станало в Сф, не мога да разбера и не ми се чете  Tired

Дезърт,
да симпатяги са диарбекиреца с туркинята. Тя прилича на Дженифър Анистън от Приятели  Wink а, така напредвай с кюрдския  Joy

Тони, да не те подмина, че нешо както съм без настроение.
Честито работа, знам, че отдавна търсеше  Hug  дано случиш на колеги и шеф  Crazy  Дано си доволна от това, което работиш  Praynig 

Елисиниа, драснах ти  Peace

# 87
Шилан, накратко казано 1500 тона боеприпаси гърмят край София от 6.30 сутринта и продължават - това е. Разрушиха къщите на хората, съсипаха ги. Пусни си ТВ за да слушаш какви ги говорят.

# 88
Нещо нямам настроение за взривове...
Иначе досега бях из центъра и разни институции. Нищо не ми е направило впечатление, обичайната жега, прахоляк, задръстване...

Снеже, четох статията. Иначе отдавна беше, от някакъв арабски сайт, момчето ми я чете.
Коментарите са ужасяващи от масово унищожение на арабите, до " спиране на ислямизацията". Все исляма им виновен.

Горкото малко момиченце, и хилядите дечица навсякъде по света, които стават жертви на низки страсти  Cry Аз съм за смъртна присъда за педофили и изнасилвачи  #2gunfire

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 15:55 от Шилан & Шиар

# 89
И земетресението ли не почувства?

Мелани какво става с вашия полет? Летището още е затворено  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт