Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
-
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
-
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
-
Какво е значението на фразите "ана мажнун хаббик", "بحبيك قطر وأمري لالابد" и "بحبيك جدن"?
-
Какво означава „мутаалик“ на арабски?
Започнах работа и ще бъда само на половин ден, но обучението е 2 седмици на пълен ден. Също и се преместихме в новия апартамент, но трябват ремонти и всеки ден гледаме да свършим по малко и съм като скапана в момента покрай мъника, къщата и работата.
Какво ще работиш? И как е малкия сладур? 
,ама днес ни е кварталното пазар4е-та няма на къде,сега ще разбутам народа и тръгваме
,ама с много малка по4ерпка си се отървала
,целувки на Тарик 
. При нас се разтресоха прозорците , вратата дрънкаше като при земетресение

В Дружба съм - докато идвах насам, а и сега, не видях да има облаци или смущаващи фактори, но те явно са се разнесли вече...
Какво е станало,уплаших се...
Дано си доволна от това, което работиш
Аз съм за смъртна присъда за педофили и изнасилвачи