Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 983
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Здравей Рафаела, добре дошла в това ленно време, много е жежко за гости, ама няма да те върнем особено ако носиш нещо разхладително със себе си Simple Smile)))

# 121
Рафаела- здрасти, душко   bouquet Разказвай сега- от къде си, що си... дано живнем малко.
МеланиииииHug Приземи ли се, пиле?
Кате 1- как сте?
Ох, отивам да дремя пред телевизора и да гледам Зоро... макар че актьора са го избрали един такъв... сладникав.  А на живо Освалдо Риос е по- хубав, ама... карай.

# 122
  • по пътеката
рафаела, добре дошла! кратко представяне ще ни дойде добре за на4ло после, ще добавяме въпроси!  Hug
много работно ми е даже,спретвам студиото до колкото мога най-добре! и 4акам гости, дай боже да дойдем да поседнем по руски преди тръгване!  Crossing Arms

# 123
  • София
Здравейте момичета,
Вчера и днес в службата беше ужас..Нямах време да се включа, ама като се прибера довечера ще се паркирам пред компа и няма ставане Laughing
Рафаела,Добре дошла!Поразкажи нещичко за себе си!

# 124
  • Варна
[/sizeЗдравейте момичета
Нафасима благодаря за цветята
Наде , студен сок череша върши ли работа? А иначе заповядайте на кафе във Варна, днес тук подухва много приятно, а ако седнем и срещу морето - ще е супер!
А за мен  Blush Казвам се Вартухи и съм от Варна, всъщност съм арменка, но съпругът ми е от Сирия. Той също е арменец, християнин, роден е в Ливан, дълги години е работил в Саудитска Арабия, а сега е тука. Запознахме се по интернет, видяхме се за първи път в Турция за  10 дена, после ходих в Сирия за една седмица, след което се оженихме - пак в Сирия. Правят невероятни сватбени снимки!!!! Сега живеем във Варна, ходим нагости до Сирия, имаме си едно слънчице - момче на 1 год и 5 мес, казва се Антраниг, накратко Анто. Това е накратко  Simple Smile  Ако имате въпроси питайте  Simple Smile

# 125
Пак има покачване в групата на сирийските мами Simple Smile
Едно скромно подаръче за добре дошла, а сок от черешки - просто супер!!!

# 126
  • по пътеката
рафаелке, като градска, дай боже да се видим на някоя срещи4ка! Hug Peace аверката на син4ето ми е арменка, да по4ерпя инфо от  извора, пък и от страни, да не сгафя нещо с моми4ето! Mr. Greenварненките да не се ослушвате да поканите новото моми4е! 4е е нова и май с ли4ни не знам как става за новите! newsm78

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 17:37 от marsy

# 127
  • Варна
Много сте мили момичета! Благодаря на всички! Съжелявам че не се сетих по рано да ви потърся тука, но вече и аз паркирах Grinning
Марси [/color  нямам нищо против да се видим, а и с всеки друг който има желание и път към Варна
Хайде мами, отиваме на разходка край морето, че Анто милия цял ден не е ходил навън

# 128
Привет,мили дами.
Рафаела,добре дошла и от мен  bouquet
Мами,страхотно е,че освен виртуални осъществявате и реални срещи Simple Smile
Тук в Берлин времето е страшно подтискащо,вали цял ден и е мрачно Sad

хайде,отивам  да се потя над арабските уроци Laughing

Поzдрави на всички

# 129
Megli прати малко дъждец към Русе и към България, де Simple Smile

Няма я Шехерезада да ни разкаже по една приказка за лека нощ, грабна я живота в Лондон. Нафасима какво стана с твоето панталонче? Ева в Смолян ли си? Анита и ти се изгуби някъде из гореща София.... Малеее, каква тишина....

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 23:01 от Nadia Jasem

# 130
Де да можех,Надя,с удоволствие бих ви пратила Simple Smileраzменям дъжд zа малко слънчеви лъчи,съгласна ли си?при нас уж все пак е добре,но в други части на германия има и наводнения от многото валежи,но това е нормално zа тук.Защо е толкова праzно иz форума таzи вечер или тепърва предстои включване от другите мами?

# 131
Незнам, напоследък е доста пусто. Ако можех да играя сентасе шяхме да си спретнем една игричка на миндера, докато чакаме някой друг ти щеше да ми повяваш с дъждец, а аз с горещи слънчеви лъчи....
Как вървят уроците по арабски? Я сложи едно джезве кафе и като замирише може още някой да дойде на приказка Wink

# 132
Опа, добър вечер! Кафенце по всяко време пийвам.
А днес да ви кажа, се връщам от работа, минавам през подлеза на ЦУМ и някой ми вика "Искате ли сладолед?"  и идва с една купичка.... Беше Абра!!  Hug Heart Eyes  Тя ме видяла и ме изненада.... Хайде мухабет на една пейка.... Така стават хубавите срещи!   

# 133
Кате, почнахте често да се срещате нещо... човек ще помисли, че София е станала едно село, дека мръднеш я роднина, я познат Simple Smile ама си права такива срещи са много сладки, пък и сладоледа също Simple Smile
Айде дано и на Абра да и замирише на кафенце  Hug

# 134
  Веднага слагам кафето .Аз като Катето кафе пия по всяко време.Преди пиех само сутрин,но в Ливан това е невъзможно.Там кафе се лее денонощно.
Мегли, много ти благодаря за дъжда дето прати,само ни го спри сутринта,че задачи ме чакат.
Теди,чаках те да се паркираш на компа,да кажеш как я карате с девойките,а ти да не реши за по-лесно да подремнеш???
Рафаела,добре дошла  bouquet!!!Леле колко станахте варненките,май и при вас големи срещи се очакват,всъщност какво по-хубаво от това?
Мелани,отпочинахте ли или родата ви нападна?
razan,гледам като мен си нощна птица,заповядай престраши се,тук всички са много готини и гостоприемни.
На всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт