Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
-
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
-
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
-
Какво е значението на фразите "ана мажнун хаббик", "بحبيك قطر وأمري لالابد" и "بحبيك جدن"?
-
Какво означава „мутаалик“ на арабски?
)))
Разказвай сега- от къде си, що си... дано живнем малко.
Приземи ли се, пиле?
Казвам се Вартухи и съм от Варна, всъщност съм арменка, но съпругът ми е от Сирия. Той също е арменец, християнин, роден е в Ливан, дълги години е работил в Саудитска Арабия, а сега е тука. Запознахме се по интернет, видяхме се за първи път в Турция за 10 дена, после ходих в Сирия за една седмица, след което се оженихме - пак в Сирия. Правят невероятни сватбени снимки!!!! Сега живеем във Варна, ходим нагости до Сирия, имаме си едно слънчице - момче на 1 год и 5 мес, казва се Антраниг, накратко Анто. Това е накратко
аверката на син4ето ми е арменка, да по4ерпя инфо от извора, пък и от страни, да не сгафя нещо с моми4ето!

Тя ме видяла и ме изненада.... Хайде мухабет на една пейка.... Така стават хубавите срещи!