Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 984
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
рафаела добре дошла  Hug  bouquet  bouquet  bouquet,от кой град е мъжа ти  newsm78,имах зъболекарка арменка-но за съжаление замина за щатите
магде тази снимка я  пратих аз и то преди нова година,но ми се върна мейла и ми даде 4е не полу4ен ,затова се изненадах когато майка каза 4е е излезнала
светле добре 4е Мохамад Амин е по добре   Heart Eyes
на мен снощи ми из4езна нета и сега съсвем слу4айно видях 4е е проработил
и една молба -помолете се с мен-утре като позваним да успеем да си запазим билети за 27 този месец  Praynig Praynig Praynig
разан пусни ми тел. за връзка в Ст.Загора,нали тръгвате преди нас,ще ти пиша на ли4ни ,само да разбера кога тръгваме
катенце какво стана с вас  newsm78
хаяти къде из4езна  newsm78

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 02:20 от dtti

# 136

добро утро моми4ета
понеже цяла ве4ер не можах да заспя,да пусна кафето  Laughing,лек и успешен ден на вси4ки  bouquet

www.foto.bg

паролата и ника са същите,сега ще ка4а малко наши снимки

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 06:45 от dtti

# 137
Деси, видях новата страничка, дори качих няколко снимки и аз. Ще чакам добри новини от тебе и дано има билети... Къде ще ходите докато сте тука? Дай малко инфо за маршрута си Simple Smile

# 138
Добро утро   bouquet
Днес съм поспаланка  Blush
Нещо не мога да схвана как се борави  с новия албум  newsm78
Вени- днес ще измоля фотоапарата от батко и ще си направя цяла фотосесия, обещавам  Simple Smile
Деси- в Бг ли си идваш, душко? Много готина чашка за кафе  Wink
Ама наистина, къде са се покрили всички? Момичета- кокичета, днес поне е "духовито", сядайте пред компютрите  Hug

# 139
nafasima като влезеш вътре горе вляво май беше избери моите албуми, след това създай албум и избери опция таен албум, качваш си снимки и това е Simple Smile най-вече тези с панталончето. Не каза имаше ли еуфория или не Wink
Мелани пристигна ли моя астрална близначке Simple Smile

# 140
Добро утро, момичета    bouquet

Снощи едвам заспах към 4 и днес едвам станах да уча, умирам за сън. newsm46
Да ви споделя, моят младеж много се зарадва, като му казах някоя и друга думичка на арабски Simple Smile От тогава започна да ме учи на нови и нови думички. Скоро ще ви смая с новите познания  Joy

Rafaela, добре дошла   bouquet

Отивам да чистя и после да уча   Confused

Тъй като кафенце има (мерси dtti  bouquet), от мен сладичичкото!

# 141
здравейте  bouquet
латеа-и на мене ми се спи,ама многооо newsm78 снощи бях на дискотечка и се прибрах в 6,и баба ми дойде в 8 и честита нова година Mr. Green яд ме е защото имам 2 почивни дни да спя до касно пък тя все се мъкне и само обикаля по стаите,говори високо и тв е увеличила на 20 и се чува чак и при мене Mr. Green охх ще я убия вече,аиде отивам да си свърша работата,после ме чакаите по ноините #2gunfire hahaha hahaha hahaha

# 142
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Има ли желаещи за второ кафе?
Dtti мъжа ми е от Халеб, аз съм ходила там само три пъти, но като гледам разни снимки в нета, май не съм видяла много от града. Ще си наваксам  Grinning вече започвам да свиквам там с обстановката
Някой ще ми каже ли откъде мога да прочета малко инфо за останалите? /освен от профила/

# 143
Някой ще ми каже ли откъде мога да прочета малко инфо за останалите? /освен от профила/
oтваряш 1ва страница и там има линкове със старите теми  Peace

вени програмата  ми за БГ е само Ст Загора -така 4е ако има желаещи-приемам гости

# 144
И започва едно четене...  #Crazy ако имаш принтер най-добре разпечатвай, че това "Война и Мир" ряпа да яде пред арабския форум...., ама има много интересни нещица за четене и слава богу, че се пазят....

# 145
 newsm44 newsm44 newsm44
моми4ета запазих си билети

# 146
  • Варна
Забелязах че ще е голямо четене Shocked

Dtti с какво ще пътуваш насам?

# 147
Браво Деси, сега си сподели плановете за почивката, та който иска да те види да те види ако е възможно, де Simple Smile

# 148
Dtti с какво ще пътуваш насам?
ами те автобусните фирми са 2,аз си запазих със Зейтуни,а катенце дано си късметлиийка,4е ще тръгвам на рож.ти ден  Laughing

# 149
Добър ден!

Ето, виждам, че и деси се приготвя да пътува: помолихме се за вас с мъжа - засега дистанционно - да намерите билети, че толкова е приятно човек да се види с близките.  Моге да си казвала, но с автобуса колко път е? 

Аз засега още се чувам само с родата по скайп, чакам ги да дойдат - първо мъжа и ще отидем в Англия, в Бърмингам - да лекторстваме, а през август, иншалла, чакаме гости - свеки и братовчеда.
Момичета, ние започваме да бебеправим, и ако забременея, иншалла, в Англия или тези няколко месеца - до края на октомври, ставам съседка на марси и свеар, че не е лесно така сами - много е тежко и за двамата. А свеки така и тя иска, че само дето няма да ни наглежда - дали се справяме... Днеска ми се разплака по телефона - както било това - разделени, как да каже човека, че е женен, тъжни сме били и двамата, очите ни били мрачни, не си даваме подкрепа....       

Общи условия

Активация на акаунт