Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 834
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 140
а някой да познава този аромат? не съм го виждала тук
...

Има го в мола.

cikoni не изпращат №, пратките при интернет пазаруване обикновено пристигат в интервал 10-14 работни дни  Peace

пп определено следващият месец ще разделя темите  Peace , питащи момичета не се сърдете, но на всяка страница се повтарят едни и същи въпроси. Темата става огромна, трудна за четене и най-важното не може да се отсее наистина важната информация
напълно те подкрепям всеки втори въпрос е не за продукт ами кога ще дойде поръчката как закъснявала и други подобни въпроси чиито отговори  могат да се намерят две страници по назад.много рядко се обсъжда даден продукт все пак темата е  и за продукти. на първа страница от темата е описано всичко точно относно доставката ПРОЧЕТЕТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО

Ами и аз съм за разделяне на темите, не веднъж сме го "дъвкали" този въпрос, но нали ги обединиха като бяха 2.

# 1 141
  • София
Споделете  какво си поръчахте от FragranceX.com - че са много и е труден избора.

# 1 142
Споделете  какво си поръчахте от FragranceX.com - че са много и е труден избора.

В темата за парфюмите се пофалиф, ма и тук да покажа - цък

Сега точа лиги над това, това и над онзи по който ти ме запали  Crazy

# 1 143
  • В най - голямото село
Аз от FragranceX.com   http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_L-am-pid_ … 7W__products.html

как ги откривате тези с тези големи намаления  newsm78

# 1 144

Има го в ЦУМ . Мъжкия е хубав аромат , но дамския не става
Крайно мнение.
Според мен става за лятото и още как.

# 1 145
  • София
Аз от FragranceX.com   http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_L-am-pid_ … 7W__products.html

как ги откривате тези с тези големи намаления  newsm78

може ли да споделиш впечатления  newsm78

# 1 146

PeaceЗасега само мъжкия Хипноз на Ланком и Лъвли-то на СДП-исках тая нахвалена черна орхидея на ТФ но в Пловдивските магазини ме поглеждат като извънземна като питам за нея Crazy-исках да я тествам Tired и поръчам-няма ли го тоя парфюм в БГ Thinking

# 1 147
Ако някой поръчка от САСА моля да ме включи с 2-3 неща. Не съм следяла темата отдавна, не съм и поръчвала някой да сподели пак ли се чакам продуктите от Саса по месец?

# 1 148

Има го в ЦУМ . Мъжкия е хубав аромат , но дамския не става
Крайно мнение.
Според мен става за лятото и още как.
ползвам го в момента, свеж е и идеален за лятото, но страшно нетраен Sick

# 1 149
  • В най - голямото село

[/quote]
може ли да споделиш впечатления  newsm78
[/quote]

не съм го получила още... щом дойде ще споделя!

teo_71 мъжкия Хипноз на Ланком хубав ли е?

# 1 150
# 1 151
teo_71 мъжкия Хипноз на Ланком хубав ли е?

WinkБожественярски Laughing Hug

# 1 152
Над каква сума доставката от Fragrancex e безплатна.Мислех,да поръчвам,но ми излезе доставка 16 долара #Crazy

# 1 153
  • София
Над каква сума доставката от Fragrancex e безплатна.Мислех,да поръчвам,но ми излезе доставка 16 долара #Crazy
напиши free в празната място за кода, като правиш поръчка и ще ти махне доставката  Wink

# 1 154
напиши free в празната място за кода, като правиш поръчка и ще ти махне доставката  Wink

В тази тема го пише почти на всяка страница минимум по 1 път Confused

Общи условия

Активация на акаунт