Срещата със СЕПТЕМВРИйското човече вече не е толкова далече!!!

• 12 913
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Мариииииии много тежка задача, щом си Близнак  Hug Hug Hug Всичко ти се иска, нали  hahaha Joy Joy Joy

Муууууууц пак ли приключения  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 е забравих. какво още . Сори мацки  Hug Hug

# 211
Ама пак писали,та писали Heart Eyes
Роси- welcomeна теб и дъщеричката ти.Впечатлена съм Hug
Муц-да,бе слънце,получих го,ама таман бяхме в разгара на приказките,та не се сетих да ти отговоря EmbarassedШа ме прощаваш ли? Embarassed PraynigИ да те питам-освен щипките в сутиена,млякото в лицето и тениската "Искам да съм многодетна майка"-няква друга щуротия да имаш на идея? Joy Joy Joy Heart Eyes
Мари- и аз съм пристрастена към червеното,та за това клоня към втория вариант.Ама вие ще си решите,де PeaceМакар,че и бежовото е чудесно Wink
Geri-абе да те питам-и ти ли незнаеш какво бебе има в корема ти/освен,че е човешко Joy/Гледам,че сме на една дата,ама нямаш щъркел newsm78

# 212
Geri, този модел струва точно толкова по всички магазини, Мисля, че и с перегото е така за другите не знам. ама си е скъпо БГ-то, все пак по нисък стандарт
Мариииииии много тежка задача, щом си Близнак  Hug Hug Hug Всичко ти се иска, нали  hahaha Joy Joy Joy
абсолютно  Laughing
и все искам няколко неща наведнъж. ей сега с тия цветове...и двата ми харесват, на милото повече червеното

# 213
Сладури, пишете със страшна скорост  Hug Аз малко излизах и викам да ви поздравя с така дългоочаквания дъжд Simple Smile Сега се диша вече   umbrella
Беба, хранителният ти режим е добър, но и на мен ми се струва, че много бързо сваляш. Аз ще взема да размахам пръст , обаче, че тоя път не мога да сдържа - момичета яжте всичко и не пропускайте хранене. Това човече има нужда от хранителни вещества и разчита на нас да му ги доставим. Аз нали с храни се занимавам и съм в дугата крайност - непрекъснато пресмятам кои витамини съм поела, кои минерали, дали ядох достаъчно белтъчини и т.н.  #Crazy Та и тва не е добър вариант. А пък килограми продължавам да си качвам (+9 съм) и като кача по-малко отколкото очаквам и почвам чак да се притеснявам  newsm78
mari_p, айде тогава аз като везничка да взема да бутна везните на някъде  Joy Аз лично харесвам повече първата, защото е по-светличка  Peace
rosy_ka  welcome и браво, че оказваш такава подкрепа на дъщеря си  Peace
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Shocked

# 214
Geri-абе да те питам-и ти ли незнаеш какво бебе има в корема ти/освен,че е човешко Joy/Гледам,че сме на една дата,ама нямаш щъркел newsm78
Uanda, девойка ще е нашата, при това ако продължава така да дебелее ще е доста трътлеста  Wink , висока като баща си и кръгличка като мен.

# 215
Мари но като вземеш червената, ще те е яд, защо не си взела другата или обратно  hahaha Joy Боже колко ми е познато. Луда работа.

Аз да ви се похваля количката ми пристигна  newsm44 newsm68 newsm44 мноооооого съм доволна. Ама се лутам между марки и модели от самото начало.За цвета да не говорим.  hahaha Joy

Росииии  welcome

# 216
Стеле, ти си от мойта група, или аз от твойта  Hug ще качиш ли снимка на количката?
оооо аз ей сега ще метна новите снимки на коремата, да ме видите и мен с корем  Heart Eyes

# 217
моарейн душа, аз не толкова за гравитацията, колкото за непредвидените "течове" си мисля  Thinking . Така де...излизаш с бебо на разходка и хоп 2 петна отпред на блузата.... ooooh!

Ииих, да бе! Аз съвсем ги изключих тези течове... оо, ще се купува сутиен ми се струва   Crazy

Мари, мене по ми харесва тази бежовичката, много е нежна наистина!  red_sonya_ , и аз съм везничка Simple Smile   Ти на коя дата си, аз на 6.10. .... Тази година подаръците ни ще дойдат по-рано , за рождения ден  Grinning   Heart Eyes

# 218
Мари ами и аз съм Близнаци.Винаги искам още и още.Няма угодия.  hahaha Joy Горкия ми мъж  Wink
А количката е същата,  като на Уанда и Юник.
Отивам да те видя  Hug

# 219
  • София
Роси, добре сте дошли и ти, и дъщеря ти в нашата темичка!  Hug Аз през ноември ще навърша също 38 години и чакам третото си дете. Тъй като другите ми две деца са още малки- на 10 и (почти) 6 години, наистина ми е трудно да си представя какво е да изживяваш емоцията да си баба на тази възраст.  Simple Smile Като се върне дъщеря ти от морето, да заповяда при нас- живот и здраве, нашата темичка от есента постепенно ще премине в отчетна темичка на септемврийските бебоци, така че се надяваме дълго да сме заедно в тази приятна компания.  Wink

беба, май наистина всеки си намира за какво да се притеснява по време на бременността.  Wink Ако нямаш чувството, че гладуваш, ако се чувстваш добре и изследванията ти са в норма, не виждам от какво да се притесняваш. Организмът си намира откъде да черпи запаси.  Peace При мен, например, колкото и да е странно, въпреки покачването на килограмите, се постопиха мазнинките на определени места.  Rolling Eyes

# 220
ето моето коремче:
/най сетне и аз да изпъча голям тумбак  Party/
http://september2008.multiply.com/photos/album/12#118

# 221
моарейн , аз съм на 8.10  Hug И аз на скоро си мислех за тазгодишните ни подаръци и се сетих как миналата година си пожелах следващия ми РД да бъде несравним и точно такъв ще бъде  Heart Eyes
mari_p много сладко коремче, пу, пу  Hug Фина мацка си ти  Hug Ама чак ме депресира, щото моето коремче изглежда така като небременна съм преяла  Embarassed
За сутиените- бях забравила и нищо още не съм проучвала, така че по-информираните - казвайте  Wink

# 222
Мари ooooh! Това просто не е истина. Направо ме метна в джаза с тоз "корем". Да си жива и здрава, кефи се, че чак сега ти проличава. аз вече едва се влача на моменти ooooh!
За количките аз бих избрала бежово-оранжевата. Веднага обяснявам. Първо - казвала съм ви за червените колички - агресивен цвят е и според мен бебето не може да се отпусне и да спи спокойно, особено ако червеното прозира през гюрука и вътре се отразява червена светлина Peace (лично мнение)
Второ - количките се цапат най-вече от бисквити, солети и зрънчо (последното и да не искаш да го даваш все ще се случи Rolling Eyes) А техните петна са точно бежово-жълти Peace аз с моята страст към тъмно сините имах проблем с насмукани колани и страници с петна от бисквити. Добре, че материята на количката ми беше страхотна и се оправяше с изчеткване и една ръка водичка. А съхнеше за отрицателно време Grinning
Та, моето мнение е - бежовата Peace

Роси, впечатлих се Hug Добре дошла и не си тръгвай. Както виждаш тук има бъдещи майки на твоята възраст, така че и двете с щерка ти сте добре дошли  bouquet
Що се отнася до въпроса за упойките - при нормално раждане се предпочите епидурална, защото при нея се поставя катетър и през него се дозира, така че в последната фаза на изгонването държат майката без упойка, защото тогава имат нужда от нея, от ефективните й напъни и участие. Спиналната обездвижва от корема надолу (имам предвид целия корем) и честно казано аз лично се чудя как някои доктори я използват при нормално раждане Thinking Предпочита се при цезарово сечение, въпреки, че цезарово съм чувала и с епидурална да правят, което ми е чудно, ама нейсе Wink
Иначе какви са плюсовете при епидурал - поставя се м/у 4 и 5 см разкритие и след това до 8-9 се държи. Спестява част от болката.
Минусите са, че все пак преминава в някаква степен към бебето и раждането излишно се усложнява, защото на втория главен герой му намалят силите за борба Peace Друг минус е, че ти пускат безбожно бързо системата окситоцин, за да ускорят максимално раждането. Спокойни са, защото майката не усеща болка от окситоциновите контракции, а това все пак нарушава естествения процес. Така че вероятността от епизиотомия нараства.
Аз, както сигурно знаеш не съм раждала нормално първия път, но сега се глася за естествено раждане, без никакви странични медикаменти - нито упойка, нито окситоцин.
Предвид възрастта на дъщеря ти една сериозна подготовка за това как да отпусне тялото си и да се довери на собствените си инстинкти ще направят излишни употребата и на окситоцин, и на каквато и да е упойка. Само трябва да не се шашка, а да съумее да се отпусне Peace
Дидка, съчувствам за киселините. Талцидът не е отрова. Не го мисли, а отивай и го купувай. Той не се пие, а се смучка. Приятен е и облекчението е невероятно Crazy
На нас днес ни пристигна кошницата от Германия - много е хубава само дето на снимката изглеждаше светло синя, а се оказа сива. обаче предвид в какви улици и прахоляк се дивжим - сивото е идеален цвят Peace Много й се кефя Crazy

# 223
Ох явно няма да успея да ви изчета днес.  Нали ме нямаше няколко дена и сега си викам първо да изчета какво сте писали и после да се включа, но то свършване няма  #Crazy Та преди да е отминал рождения ден на Деската викам да я поздравя.
Деси честити рожден ден,  Gift newsm67  bigdance2 Да си много здрава и щастлива заедно с цялото ти семейство. Двамата мъже много да се грижат за теб и да те обичкат и след 29.8 да имаш едно сладко и здравичко женско подкрепление.  Tada И да вземе да излизаш от тази дупка. трябва да се мисли положително.

Момичета какжи са тези дапресии дето са ви хванали Naughty Я горе главите. Аз изобщо не съм се и замисляла, че няма да се справим. Пък и на нас тук няма кой да ни помага.  На всичко отгоре след около 3 седмици ни предстой голямото местене. Но най-важното е, че предната седмица успяхме да си намерим жилище и то само с един ден търсене, на много хубаво място и долу горе и цената е ОК.  newsm44 smile3521. И сега съм много щастлива, защото само това ми тежеше. Е сега трябва цялото местене да се организира, но аз съм спокоина и мисля, че ще се справим.
Само и говоря на мойта госпожица, да си стой още вътре и да не бърза да излиза, че засега е по-добре там.  newsm47
Иначе не знам как сте с ходенето по малка нужда, ама аз мога спокойно да си седа само на кенефа.  Таман си свърша работата и тръгна да си мия ръцете и пак ми се доходи и така се връщам по 2-3 пъти. Надявам се, че шефът на работа не ме следи колко често ходя, че сигурно щв ме изволни  Shocked Но пак ми останаха още само 3,5 работни дни newsm44, много се радвам.
Аиде стига фермани от мен. радвам се, че с тези койте имаха преблеми са се оправили.
да ме извиняват тези, който съм пропуснала, ама просто не сколасах да прочета, я пък исках да не изпусна реождения ден на Деската.
приятна и прохладна вечер от мен  Hug

# 224
На теzи,които ме поzдравяват,пак много благодаря Hug
Гери,благодаря zа отговора.Аz ходих до болницата,но общо вzето само си поговорихме с една акушерка мисля беше.Каzа направо да отивам,като му дойде времето..И аz мислех,че нещо ще ме zапишат или де да zнам,но не..
Петка,чудесно zа жилището,мого се радвам.Дано устискаш и да смогнете с всичко.
Мари,ти си 8ми месец също  #Crazy ,къде ти е бебето?Да ти дам малко корем бе  Joy Mr. Green Ти определено си рекордьор..количката и аz съм zа бежевата,май по добре стои някак..
Стелка,честито и на тебе zа воzилото  Laughing
Даа,количките са по скъпи в БГ,прави сте.
Сутиен zа кърмене още не съм купувала,мисля после..
А щях да zабравя,Дидка,zа киселините и аz си ги имам от край време.На мене обаче талцида ми е невъобраzимо гаден.А и тукашната докторка ми каzа да не го пия него.Каzа,че zа няколко пъти става,но не и постоянно.Не мога да си спомня zащо.Предписа ми едно друго,което е zначително по вкусно,наистина.Обаче май го няма в БГ,не помня,с някой обсъждахме тук ама... Embarassed .Каzва се Rennie.Иначе да си приzная,пред алтернативата Талцид,аz предпочитам содата zа хляб.Но и с нея не трябва да се прекалява де.Аz си пия обаче понякога.
Айде лека

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 01:13 от desi manova

Общи условия

Активация на акаунт