Заплаха ли е постъпката на моята приятелка - дeтска учителка?

• 6 693
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Голяма глупост е замисленото "отмъщение". А съпругът ти е толкова виновен, колкото и другата жена. Каквото и да направиш семейството ти никога няма да е същото. Добре си помисли какво искаш за напред и давай смело. Но да наказваш другата за грешките на мъжа си е глупаво. По - виновен от него в тази ситуация няма. Той е развалил семейството си сам.

# 76
  • Добрич
Момичета и аз изчетох мненията на fаbia във форума и останах с убеждението, че историята се отнася за самата нея. Явно няма никаква Катя, а може и любовницата на съпруга и да не и е толкова близка приятелка. Предполагам след като е измислила по какъв начин да си отмъсти на другата жена е пожелала да чуе и други мнения, защото се е надявала, че ще я подкрепим. За нейно разочарование обаче това не стана и сега сигурно се чувства неразбрана от целия свят. Ако беше открила тема, в която търси идеи как да отмъсти на любовницата на мъжа си може би щеше да получи удовлетворяващи отговори. Мисля, че тя вече е простила на мъжа си и повече не търси вината у него. Не бих искала да съм на нейно място. Явно иска да си отмъсти и то е разбираемо , но нека да измисли нещо наистина оригинално, което няма да бъде злепоставящо за нея, защото за обсъждания тук вариант важи поговорката " Не гледам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле."

# 77
Въпросната учителка    започва да звъни на таткото за да подава информация за нивото на детето,той живо започва да се интересува освен от него и от нея ... ... ...  дори съпругът й бил споделил,че тя му звъналя, за да чуе колко са немирни децата.

Това е версията на съпруга до колкото разбирам....
Ама разбира се че така ще й каже... или може би тряваше да си признае че се е заглеждал по най-добрата приятелка на жена си... да да... ще се изкара невинен милия, тя е лошата, тя го е оплела... а той къде е блял... как точно го е оплела докато му е обяснявала за децата... само дето в първия си пост казваш че между тях има сериозни чувсатва... да, ама за това са нужни двама... докато не изслушате и версията на въпросната приятелка няма как да знаете кое е вярно...

Освен това не е зле да се замислите за следното - обикновенно в разпечатките пишат номерата на хората на които собственика на телефона се е обаждал за да може да се види на кого е звънял, колко време е говорил и каква сума е платил за този разговор!!! Няма логика да се изписват номерата на хората които са му звъняли... Така че помислете малко по-добре кой на кого е звънял!!!

А това че е нарушила етичния кодекс няма как да го докажете... тя пък може да твърди че спазвайки го се е обаждала на бащата - не го прочетох целия, но в една две точки ми направиха впечатление текстове според които преподавателя дори се задължава да се обажда на родителите... а за това че има връзка с бащата, стига това да не повлияе на работата й с детето, няма проблеми... този кодекс не е за запазване на семействата на децата, а е за работата с тях по най-добрия възможен начин... няма за какво да се захванете... няма как да докажете че връзката й с бащата е повлияла на начина й на преподаване или на отношението й към детето...

# 78
нали наскоро Фабиа е била при мигленчето? според мен сега да идат всички - фабиа, катя, съпругът, третата и да се разберат. така и за нас ще тсане ясно, и за тях Rolling Eyes

ох, мигленчето все такива ли ги кани... Rolling Eyes

# 79
  • София
 Откъде знаеш? Някой да разкаже ако го е гледал.

# 80
Между другото Краставичка е права Peace
Разпечатките от Мтел са всъщност номерата ,които мъжът е набирал,а не на номерата които са му звъняли Wink

# 81
Сега....изчетох и аз по диагонал мненията на Фабия и вече не зная какво да си мисля!
Започвам да си задавам много въпроси... като например:
- защо въпросната учителка /като са приятелки/ е звъняла на бащата, а не на приятелката си /което, ако е вярно, потвърждава моята теория за "кучката и опашката"  Wink/;
- разпечатки на тел-а можеш да получиш, ако си титуляр на сметката - как ги е получила тя /фабия/;
- как така хем тя има проблем с изневяра и телефонни любови, хем приятелката И;
- въобще съществуват ли три приятелки или не;
- и въобще има ли проблем фабия или просто се опитва да пише сценарии /лоши сценарии/.

Има нещо нередно тук! Така де... и вие сте го разбрали  Laughing

# 82
Според мене,няма значение,дали става въпрос за фабиа или приятелката, факт е,че измамената жена е наистина много огорчена, и с право,но не това е начина да си отмистиш. Вярвай ми,Господ забавя,но не забравя  Naughty

# 83
  • София
Само в едно нещо се убедих, ако някой сценарист го позакъса с развитието на даден сюжет може да намине през ДиС.

# 84
Ама защо все си мислите ,че всичко е филми и пързалки?Според мен авторката просто е заслепена от яростта си и не може да мисли трезво и не излага фактите правилно и затова нея разбираме, но дори и да греша, все пак такива неща се случват, но отмъщението може да бъде както сладко, така и горчиво и не е разрешение на проблема, а специално това отмъщение е просто newsm11

# 85
HAPPY FEET как да бъдем обективни,след като историята е яко съшита...,че жената има проблеми-има,но иска да си създаде още такива и изобщо какво критикуваш пишещите тук,след като авторката е влязла три пъти в темата и си приказва едно и също newsm78

# 86

ох, не, по -смешна тема, не бях чела ,честно ви казвам ,не, ще събудя всички тук от смях

# 87
Ами ако някой се почувствал критикуван,моля да ме извините smihesorry аз самата изказах съмнение по отношение на авторката и за нейно добро се надявам да е пързалка. Но съгласете се,че някой път,някои пързалки са горчивата истина, та аз просто се опитах да дам поискан съвет.
Кали,чааак пък толкова смешно Naughty

# 88
Между другото да ви попитам за тези пързалки...какъв им е смисъла ?  Rolling Eyes
Аз от скоро чета различните подфоруми - преди си пишех основно в "Диети...."...та мисълта ми какъв е смисъла да 'пързаляш' въобще...

Пък и ...някой беше казал , че реалността надминава всяка фантазия, защото фантазията винаги се съобразява с някаква реалност

# 89
Daisi4ka аз също съм доверчив човек,но не един път съм съжалявала.
Тук е имало покъртителни истории,които са се оказвали измислени..не мога да ти опиша някои хора каква фантазия имат ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт