Лято...море...а ЯНУАРЧЕТО в мама расте ли расте

• 15 372
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро!

Имаме си албумче  newsm44 трябва да го изтипосаме на първата страница  Grinning

Честит Рожден Ден, Лорини!  newsm59

# 226
Благодаря за пожеланията и хубав ден на всички....
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 227
  • София
Здравейте и от мен!
Лорини- Честит рожден ден!
Много здраве, щастие и безброй красиви моменти в живота ти пожелавам-  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
Честит Рожден Ден, Лорини!   nbirthday

# 229
Честит Рожден Ден Лорини!Много здраве щастие и сбъднати мечти!

# 230
 Добро утро и от мен, момичета ! Честит рожден ден на Лорини и от мен !   ura

Виждам че от вчера има още нови мами , ДОБРЕ ДОШЛИ на всички и от мен !
Аз днес съм както винаги мн зле  Sick , моля се с две ръце  Praynig вече да спре това повръщане , че нямам сили повече .
 Обичам ви много  Hug

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛОРИНИ!!МНОГО КЪСМЕТ,СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ И ЗДРАВО И ПУХКАВО БЕБЕ НА ФИНАЛА smile3525 newsm51 newsm59 nbirthday  bigdance2  ura
Добро утро на всички мами!
Лено  добре дошла при нас , леко бременеене с нас и честити сини гащи stork-boywelcome
На нас морето май ще ни се размине,понеже нямало свободни места smile3515 smile3516 И това сега ни го съобщават smile3512 smile3514
Бясна съм Crossing Arms Ама както и да е,май ще ходим във Велинград,там поне има и басейни и горичка и така,поне е почивка.
Относно БХС,си чакам резултатите другата седмица,пък да видим.Ще го споделя веднага с вас.
Нашия татко вече бил харесал количка за бебето хахах,миличкия голям мерак 1stroller
И това е от мен,чакам си ФМ в понеделник и ми е много мерак да видя бебо,че ми е домъчняло вече,а иначе с килограмите съм +4,които са ми най-вече в корема и гърдите,но съм се закръглила доста preggo

# 232
  • София
Охоо Simple Smile
Лорини, ЧРД!!!  newsm59 newsm38
Много здраве, щастие, любов и един здрав бебок догодина  baby
 baloni baloni

# 233
  • София
Добро утро и от мен!  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА ЛОРИНИ   bouquet!

Доня Коприва...и аз ти пратих 1-2 снимки, просто с толкова разполагам в работата Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 234
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
честит рожден ден на ЛОРИНИ и от мен
жива здрава и много щастлива,
и януари догодина да си най гордата МАМА на един прекрасен бебок newsm51 newsm59 Tada

# 235
Честит рожден ден на Лорини и от мен и добре дошли на новите мамчета  Hug  Hug
Доня Коприва - поздравления за албумчето . Снимката от скоро ли ти е, защото коремчето ти е много сладко и кръгличко. Да си го пазиш. Аз също имам коремче, моето е доста по-малко и незнам зако но е разположено ниско долу  newsm78  newsm78   newsm78. Да ви са оплача, снощи имах страхотни контракции, направо загубих и картина и говор.......

# 236
Здравейте и от мен, аз рядко пиша, но за сметка на това ви следя редовно.
Вчера бях на преглед и бебока не спря да се премята, доки от сега ме предупреди, че доста щуричко бебче се очертава /метнало се е на татко си май Simple Smile/
Честит Рожден Ден   Gift  party023 ЛОРИНИ! Желая ти много здраве, лека бременност и хиляди усмивки!
За мазането, аз още след първия преглед се мажа с кремчето на Виши, но и аз съм чувала, че всичко е въпрос на кожа.
Желая ви прекрасен ден и добро настроение  Simple Smile

# 237
Честит Рожден ден Лорини!  ura
Пожелав ти най-хубавото и здраво бебче януари newsm32
Добре дошли и на всички нови мами.welcome
Честити сини гащи и на теб Лено stork-boy
И аз да се похваля току що се връщам от доки и  почти е сигурно, че и ние ще си имаме мъж Simple Smile
Днес ми пуснаха изследванията за БХС, а другата седмица ще ви пиша какво е станало.
Хайде лек ден на всички Hug

# 238
Zdraveite na vsichki v tazi tema i az chakam bebe prez ianuari ( purvo) i mi e mnogo priatno che ima s koi da spodeliam strannite ne6ta , koito mi se sluchvat Simple Smile uspeh i kusmet na vsichki  Heart Eyes

# 239
Здравейте сладуранки  Hug

ЛОРИНИ Честит Рожден Ден  newsm59 пожелавам ти здраве, щастие, любов и едно сладко и здраво бебе януари

Това за тефтерчето е много хубава идея, прилича ми на моя сватбен тефтер в момента  hahaha

Добре дошли на новите мами  Hug

vailet_79 честит ти мъж  Laughing

liol  hahaha как ме разсмя от сърце за щуричкото бебче, а нашето е мързеливо почти не мръдна и аз реших че прилича на баща си  Joy

Стискам палци на всички които чакат резултати от БХС  Praynig
Доня Коприва  браво за албумчето  Peace
Лек и успешен ден момичета

Общи условия

Активация на акаунт