С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 497
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Ели, аз съм един чужд човек, просто ще ти кажа, но ако искаш ме послушай. Не се оставяй най-близките ти хора да те комплексират и да те карат да нямаш никакво самочувствие. Изглеждаш прекрасно. Всъщност дори си малко и слабичка, но не е прекалено. И няма нужда да отслабваш повече. Това не го казвам от някаква женска злоба или от завист, аз не печеля нищо от това да те карам да стоиш дебела. Просто казвам това, което виждам. Не се вманиачавай, няма смисъл. Ако питаш мен майка ти и мъжа ти се за трепане, че ти внушават всичко това. Знам, защото майка ми е същата и след като говоря с нея се чувствам ужасно. Просто задръж така, млада си, хубава си, ако отслабнеш още не се знае всичко как ще ти се отрази. И още нещо. 7 годишно дете с хранителен режим ...  newsm78 Някои деца са малко по-пухкави, но като наближат пубертета при правилно хранене просто израстват. Не причинявай това на детенцето си и не му създавай комплекси, подобни на тези, които ти е създала майка ти.
Извинявам се пак, ако те обиждам с нещо, теб или близките ти. Казвам всичко това най-чистосърдечно.  Hug

# 406
Здравейте и от мен,
то стана време за следобедно кафенце, така че аз черпя!
Atrakcia, разликата е голяма и много стимулираща за теб и за нас!
Нели, Ч.Р.Д., желая ти много здраве,щастие,любов и много сбъднати мечти!
Относно това дали за 1.58,47 кг са много, за мен-да.Когато бях толкова бях с талия 55, но закръглени дупенце и бедра. Сега започнах режима на 57 и целта ми е 49,но засега, защото като я постигна, новата цел ще е 44-45 и край!

# 407
Прости ми Господи, че подбудих духовете и отпрати от мен и зеленко повиканите! амин!
Повече не искам да пиша, понеже ще стане търкала.
Най -учтиво моля сетони, криси, дахлия/ или далия/ и ЕлиКарагьозова да преосмислят написаното и като цяло участието си в режима! Аз ще се престоря, че не съм прочела какво са написали, щото мога да стана много зла иначе !

Мма Рамотсве/ дано учелих буквите на ника ти/ , хареса ми идеята за момичетата в четвърта, да напишат есе по повод режима. с мерки и теглилки и снимки. По-добра реклама здраве му кажи. По този повод , мамс честито!

п.п. Ели Карагьозова, понеже не остана някой с ненаднормено тегло, освен протеиновите мъже в петък, пускам ти лично, не се заяждам, загрижена съм.

# 408
Просто казвам това, което виждам. Не се вманиачавай, няма смисъл.

Ели, сега видях снимките, които си пуснала.
Изглеждаш перфектно, наистина  Peace
Много е права Вещи с това, което ти е написала.

# 409
Киара Shocked имай впредвид, че едно да си 48 кг без диета и да си 48кг след Дюкан... 5 или 6 месеца сваляш всички сланини и после всичко останало са ти кости, мускули и т.н
Ето много момичета дават примери как преди на 60кг са изглеждали по-дебелички и сега на 65кг им стават дрехите от времето на 60-те им кила.....

# 410
Ели, аз съм един чужд човек, просто ще ти кажа, но ако искаш ме послушай. Не се оставяй най-близките ти хора да те комплексират и да те карат да нямаш никакво самочувствие. Изглеждаш прекрасно. Всъщност дори си малко и слабичка, но не е прекалено. И няма нужда да отслабваш повече. Това не го казвам от някаква женска злоба или от завист, аз не печеля нищо от това да те карам да стоиш дебела. Просто казвам това, което виждам. Не се вманиачавай, няма смисъл. Ако питаш мен майка ти и мъжа ти се за трепане, че ти внушават всичко това. Знам, защото майка ми е същата и след като говоря с нея се чувствам ужасно. Просто задръж така, млада си, хубава си, ако отслабнеш още не се знае всичко как ще ти се отрази. И още нещо. 7 годишно дете с хранителен режим ...  newsm78 Някои деца са малко по-пухкави, но като наближат пубертета при правилно хранене просто израстват. Не причинявай това на детенцето си и не му създавай комплекси, подобни на тези, които ти е създала майка ти.
Извинявам се пак, ако те обиждам с нещо, теб или близките ти. Казвам всичко това най-чистосърдечно.  Hug
Благодаря за съвета, още веднъж казвам че не съм се обиждала никога от твоите думи, дори са много важни за мен Hug.А на дъщерями хранителния режим се състои от това да не се ядат повече чипсове и шоколади и захарни изделия, макдоналдс и всякакви такива боклуци и да се храни с повече плодове месо и зенчуци Hug

# 411
роки, сети според критериите на Ели вие сте с наднормено тегло  Laughing, при нея на ръст 158 см - 48 кг са множко, респектовно вие имате да свляте по още 1-2 кг за да стигнете до множкото и едва след това да стигате "нормата" Mr. Green
...то и по моите критерии има накъде да свалям, ама не е сега момента да го споделям  bash Mr. Green
Към теб официално предложение-следващата гала да е в кръчмата с пясъчника /забравих й името  newsm78/, какво ще кажеш, мятаме девойките в пясъчника и галавечеряме  newsm53 .
Светле, подкрепям те напълно! Peace
Мойта приятелка беше на кг много по-малко от мен, но изглеждаше с най-малко 10кг. отгоре.
Точно това имах предвид, благодаря, че си ме разбрала  Hug .
Ти кога заминавате на почивка?

# 412
хеииииииииииии ..... мацки ... дето сте под "торба цимент" ( една стандартна торба цимент тежи 50 кг ) ... много ви харесвам ( Ели адмирации за финото ти кръстче ) .......но ПОЩАДЕТЕ КАКА СИ ЦОЦИ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .... аз дето съм ЕЛИ по ДВЕ .... в душевна депресия ли да изпадна ...
ОТКАЗВАМ  Naughty....... вярно е ... изтървах се ОСЛОНИХ СЕ ...нОООООООО сега съм така режимно стрикна и така съм се запътила към ПРИЛИЧЕН да не кажа ПРИЯТЕН за окото ми външен вид ...че МОЛЯ МОЛЯ ....аз съм направо горда със себе си ...

почти  всички сме ЖЕНИ МАЙКИ .... не хлапчаки ...до анорексия няма да се докараме ... ВАЖНОТО Е ДА СЕ ХАРЕСВАМЕ ... САМИ СЕБЕ СИ ...

е и аз със сигурност бих била МАЦЕ ТА ДРЪНКА ...на 57кг ( понеже и аз съм един строен миньон 161см ) ..... ама на тези кила знаете ли колко кожа ще виси по мен ... за бюста да не говорим ... той сега го гледам тръгнал да проверява 'действието на земното притегляне "....ами ако сваля още 20 -25 кила ... затова съм решила да го докарам до показания на кантара ( 75кг ) който ако Ели ги види на нейния hahaha hahaha ....ще изпадне с месеци в тежка душевна депресия .... но аз ще танцувам танца на радостта ....
ХЕЙ ЗАТОВА СВЕТА Е ХУБАВ и трябва да му се радваме ....защото СМЕ РАЗЛИЧНИ ШАРЕНИ ...и ако всички сме и УСМИХНАТИ ..... СУПЕР

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:30 от Цоци

# 413
хеииииииииииии ..... мацки ... дето сте под "торба цимент" ( една стандартна торба цимент тежи 50 кг ) ... много ви харесвам ( Ели адмирации за финото ти кръстче ) .......но ПОЩАДЕТЕ КАКА СИ ЦОЦИ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .... аз дето съм ЕЛИ по ДВЕ .... в душевна депресия ли да изпадна ...
ОТКАЗВАМ  Naughty....... вярно е ... изтървах се ОСЛОНИХ СЕ ...нОООООООО сега съм така режимно стрикна и така съм се запътила към ПРИЛИЧЕН да не кажа ПРИЯТЕН за окото ми външен вид ...че МОЛЯ почти  всички сме ЖЕНИ МАЙКИ .... не хлапчаки ...до анорексия няма да се докараме ... ВАЖНОТО Е ДА СЕ ХАРЕСВАМЕ ... САМИ СЕБЕ СИ ...
е и аз със сигурност бих била МАЦЕ ТА ДРЪНКА ...на 57кг ( понеже и аз съм един строен миньон 161см ) ..... ама на тези кила знаете ли колко кожа ще виси по мен ... за бюста да не говорим ... той сега го гледам тръгнал да проверява 'действието на земното притегляне "....ами ако сваля още 20 -25 кила ... затова съм решила да го докарам до показания на кантара ( 75кг ) който ако Ели ги види на нейния hahaha hahaha ....ще изпадне с месеци в тежка душевна депресия .... но аз ще танцувам танца на радостта ....
ХЕЙ ЗАТОВА СВЕТА Е ХУБАВ и трябва да му се радваме ....защото СМЕ РАЗЛИЧНИ ШАРЕНИ ...и ако всички сме и УСМИХНАТИ ..... СУПЕР
Била съм 73 кг. Rolling Eyes

# 414
 smile3533 smile3508 smile3534
Ели успокой ме .... smile3501 smile3501

СЛАДУР СИ ТИ ... подозирх те

# 415
По какви критерии се определя теглото наднормено ли е?

# 416
Цитат
Била съм 73 кг. Rolling Eyes
Бременна в 9 месец, ден преди термина. Обзалагам се!
тогава аз съм била 100. И не съм много далеч от 158 - 162 см съм
Вк, по индекс на телесната маса. Ето ти калкулатор http://cmamucmuka.hit.bg/bmi_calc.htm

# 417
smile3533 smile3508 smile3534
Ели успокой ме .... smile3501 smile3501

СЛАДУР СИ ТИ ... подозирх те

Лошото е от цялата работа, че всички сме били или са с наднормено тегло поради това, че са наблягали на въглехидрати и са си хапвали по големи количества и това, че на 7 годишната си дъщеря и забраних да яде чипсове и сладоледите ги ограничих и всякакви такива ненужди неща от които и аз не мога да се отърва още, не виждам нищо лошо и ще е хубаво всяка майка да го направи в границите на нормалното, защото масово по улиците виждам как майки дават на децата си Зрънчовци и други такива боклуци само и само да не се занимават с тях и после се чудят, защо децата са закръглени , имат развалени зъби и други проблеми и дори не могат да се концентрират и са по агресивини.,стесвено не може и без такива неща, но това не трябва да е основната храна като на моята дъщеря до сега Rolling Eyesи да ме обвините  пак ще се опитвам да го наложа за нейно добро.

# 418
Сети  smile3508 става smile3521. Аз тамън те търсиФ у скипето да тЪ фанЪ за кутрУля  fight, ма ти си се покрила своевременно  newsm43

Ели   bouquet, дано да си ме разбрала правилно! Не омаловажавам постигнатото от теб. Напротив! Ако се бях мобилизирала и усетила, когато аз бях на твоето "преди" нямаше да стигна до моето "днес". Аз лично разбирам и подкрепям момичетата, които имат да махат 5-6 килограма, но не подценяват напълняването си и реагират своевременно Peace
Не съм съгласна само с нормите, които сподели. В момента излеждаш фантастично, леко кльощава, но.......Апела ми е, ако намираш недостатъци в тялото си да правиш спорт, масаж  Peaceи толкоз. А колкото до момиченцето ти , тя е много мъничка още. Не  се страхувай, че ще прилича на баба си или татко си. Изгради и правилно отношение към храната, ограничи "боклуците", като ги замениш с плодове. Приготвяй и домашна храна , а не сандвичи и пици навън и всичко ще е наред Peace

# 419
vani_nik благодаря ти  Hug

А аз искам да споделя нещо което не знам дали се е случвало newsm78  на мен калкулатора на Дюкан   показа че трябва да съм 64 кг ,а аз се харесвам и сега на 70 кг ( за разлика от Ели )  и съм в чуденка и то голяма какво да правя ... Simple Smile Ще се радвам и на вашето мнение  Hug особено ако сте имали моята дилема !
Ели аз те харесвам такава каквато си но решението си е твое   bouquet

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:45 от FEN

Общи условия

Активация на акаунт