С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 451
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте.Реших и аз да се присъединя към групата на новите дюканки.Прочетох за решима от вашият форум и реших да опитам.Започнах режима на 05.04.08г. при първоначални килограми 80.3,желаното ми тегло е 58.0кг..Понеже кърмя и от самото начало съм в трета олекотена фаза.Резултатът за три месеца при мен беше -11.600.От една седмица при мен няма никакво развитие,задържам килограми,май прекалявам  с плодовете Embarassed

# 466
До "Тунингмания"-да, етикетът е същия!

# 467
До "_KIARA_" - Знам, че е същия Wink Аз лично мисля да се върна на нормалното "Верея" -  0.1% масленост. Това с калция.. малко ми малее.. 300 грама..

# 468
Здравейте,момичета и момче Simple Smile
Току що приключих с моята гала вечеря-  салата от зеле,моркови и домати и няколко пачета пуешка шунка,след 5-те протеинови дни,салатата ми се видя като най вкусното нещо ,което съм яла,а да не забравя и десерта-кис.мляко със степче манго Party
Днес пак дискусийка се е разразила,но ми беше интересно да чета,жалко че бях на работа иначе и аз щях да се включа,но не мога да пропусна да изкоментирам:
Ели,изглеждаш превъзходно в момента,нито си прекалено кльощава нито виждам сланинки,(аз и на 47кг ,не съм изглеждала така).Всеки сам си определя критерия относно килограмите ,не приятелите ,нито майките и т.н.,важното е да се чувстваш добре в кожата си,а това може да стане и на 70-65-60-50,не позволявай да ти създават комплекси.Относно храненето на децата съм склонна да се съглася с теб,защото всяка майка иска детето й да изглежда добре и да не става обект на подигравките на другите деца.Но не мога и да не се съглася с Вещи,Тонито и останалите,че колкото се забранява едно нещо ,толкова по-желано става то,мисля ,че както режимните храни така и тъй нар. боклуци трябва да са в умерени количества.
Добре дошли на Cara_mel и Bunny(дано не изпускам някого) Hug
Честито на всички свалили  bouquet

# 469
Може да ви стане странно но и аз познавам лично Ели и мойто дете беше заедно с нейното в една група а сега ще са в едно училище.И наистина както казва Таня която ми е съседка наистина за мен Ели сега изглежда перфектно!Аз я познававам от доста отдавна и мога да ви кажа че тя само може да бъде пример за всички нас и най вече за мен.Има страхотна воля каза че ще го направи и за момент не се разколеба и не прегреши и за много кратко време свали килограмите.Има две деца  и в момента изглежда все едно не е излизала от фитнес залата.а за анорексия и дума неможе да става просто е смешно!

# 470
дебеланката отива да спи... че не се чувствам на мястото си днес...
Зеленко Hug Вещи Hug Сън  Hug, Мamce  Hug , Мон Hug , Цоци Hug , Цвети Hug , Перле  Hug , Нелка  Hug, Нелина  Hug , Червенко Hug , Радиусче Hug , Катенце Hug , Насти Hug, Кри Hug , Пилито  Hug , Геци  Hug , Пипилота Hug и всички,които неумишлено пропускам-  Hug
Хубава вечер!
и да си пожелаем утрешния ден да ни донесе само минус4ета в килцата( на който иска де- Настичка, любима, на теб няма... Naughty ) и само положителни емоции
п.п - и само да кажа- Ели, нямам нищо против теб, радвам се за резултата ти. просто посъветвах! успех! Peace   bouquet

# 471
Здравейте момичета и момче !!!!

относно Вереята с Калции ..и аз мисля че само рекламат и е по голяма ..и с тези малко опаковки ..въобще не ми ПАСВА ..затова си карам на обикновенната верея 0.1% ..

Cara_mel  резултата ти е повече от впечатляваш като се има впредвид че си на 'олекотена фаза ".... мила не се притеснявай за една седмица задържане ,...и преди сме коментирали до 10-12 дни въобще не се брои за задържане ... аз сега си отворих "календачрето "...и забелязах че кантара ми се върти на едни кила (демек не мърдам ) ..от 15 дни ...... newsm78 а защо ли не се притеснявам ... чак на себе си се очудих ... просто си знам че съм режимна ...и ииииииииии мамка и на машинката тя ли ще е по инат от мен ..рано или късно ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ....

# 472
 Thinking izvinete, njkoi moje liu da kaje dali e priemlivo sled kato edvam svaljm kg da se mine v 3 faza za izvestno vreme i posle pak da se opitam da dosvalj ? newsm78

# 473
ОООО, аз обожавам оцет и не го пестя в салатите Crazy в офиса ми се караха 2 пъти, че на салата с домати не се слагало оцет, ама.... аз си слагам  Laughing
Оф, спирам да пиша за днес, че прекалих с постовете! Whistling
еее, може довечера да се включа за едно малко, ей така за последно за днес

ros4enka, Viva доматки с оцет! Simple Smile И аз много ги обичам, а с извара и мааалко диетична сол е просто върхът! Simple Smile Все едно доматки със сиренце - едно любимо на всички ядене за през лятото!
На мен май кръвното ми играе нагоре-надолу и ще се наложи да пия хапове...... Confused Лошото е, че има разни нишестета в съставките, ама ако се наложи, няма накъде да бягам и трябва да ги гълтам! Thinking

# 474
  • Пловдив
Мишкоти, можеше дори да кажеш здравей преди да си зададеш въпроса. За временното преминаване в 3 фаза сме писали днес, виж страница-две назад. И едно от изискванията на форума е писането на кирилица.
Фарфалина, кръвното ти нагоре ли отива, или надолу?

# 475
Eй, докато си кръстя детето толкова сте изписали, че няма изчитане!

Малкия Гого вече е християнче и по този повод ми се струва, че ще спечели конкурса  Laughing, утре е последния ден - денят на ударното гласуване.

Ето ви и една снимка от кръщенето http://www.flickr.com/photos/kalindimit/2664635595/, аз съм с бялото, а това са ми приятелките. Бъзикаме се, че от година на година трябва да увеличаваме размера на снимките, демек от А3 на А4, после А5 или беше обратно, не помня, но идеята я схващате.

Естествено режима бе нарушен, но наказанието е жестоко - г-н Кантар си каза думата. Важното е, че на душата ми е леко, не съм си била в бг две години, направо си е грехота да не пробвам някои от  нещата  Laughing
Но продължавам де, ще стане, само малко по-бавно.

# 476
Мишкоти, можеше дори да кажеш здравей преди да си зададеш въпроса. За временното преминаване в 3 фаза сме писали днес, виж страница-две назад. И едно от изискванията на форума е писането на кирилица.
Фарфалина, кръвното ти нагоре ли отива, или надолу?

Главно нагоре, но е по-скоро като асансьор, ту е нормално, то е  малко ниско, ту е високо... Но не е от сега този проблем, явно си е хипертония някакъв начален стадий. Имам малко странични ефекти и ще се наложи лечение. /Иначе сега с по-малко кг много рядко се случва да ме боли глава, явно повечето време е нормално, но не трябва да се допуска да се вдига много и т.н. , да не обяснявам! Simple Smile/

# 477
  • Пловдив
Питам, защото преди режима имах проблеми - често ми се вдигаше кръвното нагоре, но след като започнах се нормализира и съм много доволна. Въпреки , че често пия айрян и го обичам солен - не ми се отразява. Единствено ми дават отражение колата и кафето, но заради жлъчката съм ги отказала съвсем и си ги позволявам много, много рядко. Тогава може би е внушение, може би наистина чувствам, че ми се вдига малко, но бързо ми отминава. Други също са писали, че режимът им нормализира високото кръвно.

# 478
Питам, защото преди режима имах проблеми - често ми се вдигаше кръвното нагоре, но след като започнах се нормализира и съм много доволна. Въпреки , че често пия айрян и го обичам солен - не ми се отразява. Единствено ми дават отражение колата и кафето, но заради жлъчката съм ги отказала съвсем и си ги позволявам много, много рядко. Тогава може би е внушение, може би наистина чувствам, че ми се вдига малко, но бързо ми отминава. Други също са писали, че режимът им нормализира високото кръвно.

Да, Вещи, и аз чувствам подобрение, но явно кръвното ми не се дължи само на килограмите, а си е вече хронично или поне някакъв начален етап на хронично... Аз още от малка имам такива "скокове", но рядко. И на мен ми влияят кафето и колата и уж гледам да не прекалявам, обаче днес сигурно съм пила повечко и имам малко сърцетуп в момента! Simple Smile Ще ми мине.
Просто лекарите смятат, че не е чисто инцидентно и искат да се лекува. Тези дни ще пробвам да пия едни таблетки, да видим какво ще стане... Rolling Eyes

# 479
           Здравейте момичета, о да, пак спорим, само че този път наистина има защо и е полезно да се спори. Аз също съм майка на две щерки, които са високи 1.68 голямата, 1.68 малката и двете се движат от по 52 до 55 кг. Преди з-4 години малката беше отслабнала на 50 кг. и ви казвам момичета, бях напълно откачила, изглеждаше страшно, а всъщност тя все повтаряше че се чувства добре. Говорихме си за това непрекъснато и най-после тя разбра, че тия килца за нея са малко. Аз тук често гледам по телевизията, чета в списания и вестници за анорексията, МОМИЧЕТА с това няма МАЙТАП, от това се умира. Ели, в момента изглеждаш страхотно, не е нужно да продължаваш. Радвам се че след 2 раждания си в тая форма. Моята щерка голямата и тя е на диетата, смъкна 8 кг. които беше задържала след третата бременност,  но щом стигна до 55 - спря. БЪДЕТЕ УМНИ - здравето е най-важно от всичко.
           РОНКА  честит рожден ден на малката ти дъщеричка, да расте здрава, усмихната и в мир и да те радва  nbirthday
            РЕДШОЕ, БЪНИ, КАРАМЕЛ - добре дошли, та затова влизаме ние новите тук, да питаме и да се учим от ветеранките, а по-късно и ние да помагаме на по-новичките.
             Пожелавам лека и спокойна нощ на всички момичета и на младият мъж, ТУНИНГ, браво, държиш фронта сериозно, а това е предпоставка да станеш фиданка, че после ще има да ти се лепят мацките, а някои ... може и да плачат, че са те имали и са те загубли. Искрено съжалявам за перипетиите с тока и водата, ама и се посмях от сърце, представям си как си се ококорил, като си видял липсващият електромер.
 smile3511 smile3533Лека нощ!
              ГУШКИ И ФИЛЮДКИ НА СТАРИ И НОВИ ДЮКАНКИ И ДЮКАНЦИ!!!  love001

Общи условия

Активация на акаунт