Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Форумът предпочита да отдава апартаменти под наем на семейства с деца, тъй като те се считат за по-надеждни и отговорни наематели в сравнение със студентите или несемейните лица. Опитът показва, че семействата с деца са по-малко склонни към честа смяна на местоживеенето и осигуряват по-стабилна среда.
-
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
-
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
-
Какви са кошничките и столчетата за кола за бебета?
-
Каква е разликата между бебешките кошчета и детските столчета за кола?
, добре, че малкия реши да поспи до по - късно и той. Не че мойто е едно спане - цяла нощ ми се ревеше като се опитам да се завъртя от едната на другата страна
Изпитвам ужасна болка и най-лошото е, че не мога нищо да направя, докато не се разшири таза и сама да спре.
Но и аз се чудя какви са тия талибани по пътищата 

благодаря за кафето, и аз сега не мога и да го помириша, но това изглежда много добре, ммммммммм... 
и направо капнах
сега смятам да опъна едно божествено и обло
Задушаваме зеленчуци като луди...добре че кумовете ни подариха Браун мултикуик та поне не ги рязахме на ръка 
Пак си е нещо, не е съвсем без колан.
.
и даже сложих да се готвят пълнени чушки с ориз и кайма
и вече нямам никакви сили и естествено така ме боли кръста, че едвам ходя и не мога да си намеря място, ама като съм самичка и няма кой да чисти вместо мен