Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 528
  • 863
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Интересно ми е ако някой отиде вечер по тъмно на гробищата да снима, какво ще се получи? newsm78

# 226
  • софия
хмм досега не се бях замисляла.. миналата година бях на лагер на ковачевци и се събрахме така една групичка и отидохме вечерта,късно беше.. гробовете бяха толкова хаотично разположени че не знаех дали стъпвам на земята или на нечий гроб.. а не искам да го правя затова едвам се придържах да вървя по една много тясна пътечка.. направи ми впечатление .. в смисъл стори ми се някак си зловещо понеже нали знаете в миналото или по филмите например как просто слагат трупа на земята да лежи и го покриват с пръст и то става като бабунка едно такова.. и имаше един такъв гроб точно сякаш някой просто е сложил там покойника и го е покрил с пръст.. беше пресен или поне на мен така ми се стори.. но никога не съм се замисляла за снимки там вечер.. звучи ми мн яко и с радост бих се пробвала.. ще ме е страх но и любопитството ме гризе много..

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 20:01 от bluebear

# 227
Интересно ми е ако някой отиде вечер по тъмно на гробищата да снима, какво ще се получи? newsm78

Aз и на светло не искам да ходя да снимам. Whistling

На прадядо ми,Бог да го прости,баба ми на една година от както почина направила за раздаване.Ама забравили с леля да направят за прадядо пликче и майка изпусна нейното. Не знам дали е случайност.
Той живееше при баба и на 40то го сънува как си взима шлифера и ще излиза.Тя го питала къде отива,а той - усмихна се и излезнал.Казват на 40то дни духа напуска къщата.
Баба винаги е сънувала такива неща.

# 228
звучи ми мн яко и с радост бих се пробвала.. ще ме е страх но и любопитството ме гризе много..

#Crazy  #Crazy  #Crazy

Лелеееее,как не ви е страх,бе хора!

# 229
  • софия
звучи ми мн яко и с радост бих се пробвала.. ще ме е страх но и любопитството ме гризе много..

#Crazy  #Crazy  #Crazy

ами страх ме е поне мен,но точно в това е тръпката.. а и ми е интересно.. предпочитам да направя това отколкото да ме навестяват починали роднини в сънищата ми например.. но естествено сама не бих отишла.. с още няколко човека вече бих се съгласила..  newsm78

# 230
  • Варна

#Crazy  #Crazy  #Crazy

ами страх ме е поне мен,но точно в това е тръпката.. а и ми е интересно.. предпочитам да направя това отколкото да ме навестяват починали роднини в сънищата ми например.. но естествено сама не бих отишла.. с още няколко човека вече бих се съгласила..  newsm78

Ами айде.организирай някой и давайте. Сигурна съм ,че доста светлинки ще се хванат на снимките. Grinning Ние от тука ще стискаме палци духчетата да не те закачат. Laughing Аз бих отишла още сега, ама малко съм бременна и не ми се иска да раждам точно в 6ти месец. Joy

# 231
  • Варна
И да ви кажа защо съм сигурна че ще излезе нещо на снимките. Минавала съм покрай гробища през ноща. И с леко притворени очи като се погледне се виждат сияния, едни такива синкави ,мъгляви. Това около пресни гробища, не стари.На старите нищо не виждах.

# 232
  • софия
пуканка.. за тези сияния и мъглявини май си имаше някакво обяснение ..май беше заради някакъв химичен елемент ли не знам.. бегъл спомен имам..

# 233
недей да се притесняваш.всичко е възможно.може да е гледала филм,да е сънувала,да е говорила с някое дете и то да й е казало нещо.ще видиш,че скоро ще й мине

Страх ме е да не е пророчество Shocked...ама може и да не разбера ,дали е Joy
Току-виж е новата Ванга.Едва ли.Просто е сънувала.
Вече добре ли е?

Не съм я виждал Grinning
Живи ли сте всички....засега?

# 234
пуканка.. за тези сияния и мъглявини май си имаше някакво обяснение ..май беше заради някакъв химичен елемент ли не знам.. бегъл спомен имам..
Фосфор  Peace

# 235
  • софия
дам май това беше Simple Smile еййй ама аз съм знаела нещо  Joy Joy Joy

# 236
Свети фосфора от костите май ..бррррррррр  Crazy

# 237
  • Варна

Етерното тяло. Wink Душите. Фосфора да се разхожда така ,както това което видях, не вярвам. hahaha

# 238
  • софия
точно така.. Simple Smile странно ми е защо не свети и при старите гробове.. сигурно докато е пресен само  newsm78 започвам да говоря глупости Simple Smile

# 239
  • Варна
Ей, ще ме накарате аз да ида до гробищата. Ама ще изчакам поне в 7ми месец да вляза. Joy
Няма ли други търсачи на силни усещания тука, та да се организирате групичка да идете? Flutter Щото нямам търпение да чакам да вляза в 7ми месец. Grinning Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт