Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 523
  • 863
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм на опашката.  Blush
Докато чакаме, да ви разкажа как (снощи ме подсетиха), когато бяхме в 10-ти или 11-ти кл. имаше един период, в който ако някой се подираеше на съученик/чка за нещо, му се случваше същото. Това за пъпки, стресници и т.н. няма да разказвам, защото не е интересно и да речем, че в тийнейджърския период е нещо съвсем нормално, но в рамките на една седмица две съученички пострадаха от ток - втората беше направила някакъв коментар на първата... Confused
Да и май още съществува това....
случва се още да аз затова когато видиме  някой сакат или по особен човек казвам  и обяснявам на детето  всичко от а до я ,че не бива да  се пренабрегват ,да се отнасяме като с равни и да не се подиграват н икога.Незнае  утре кои какво ще го стигне.

# 286
  • DE
Филмът за Блеър си е пълна измислица. Поровете се в Интернет и ще видите.
И е изключително тъпо направен. Отишли трима глупаци в гората без един телефон(филмът е сниман преди около 10-12 години).
Случват им се страшни работи и те вместо да бягат, снимат с камера....
Филм, направен за тийнове!
Извинявам се за спама.

# 287
И е изключително тъпо направен. Отишли трима глупаци в гората без един телефон(филмът е сниман преди около 10-12 години).
Извинявам се за спама.
МИто обикновено човек когато му се случват такива работи и то в гора няма на къде да бяга

# 288
Темата е много готина! И аз имам за разказване(сънища),но друг път,че сега чакам малкия да се събуди...

# 289
Аз нощеска сънувах майка ми и брат ми  прегърнала съм го толлкова силно че  си спомням че го заболяло.Отатък майка послитяше на голяма маса покривка ,нагласена и начервена.Красива както винаги преди да почине.Спомням си че казах на Батко ще спиш при мен няма да те пусна той обаче  каза че го чакали другаде ,аз обаче  тогава го прегърнах  .Никога не съм ги сънувала заедно  с майка ми ..Какво ли означава това.А на брат ми не 1 път се заканвам в сънят ми че ще   го убия  дето само ми бяга.За портоколо .Никога няма да забравя сънят  в които ми каза че смъртта му не е случайна .Виновникът е човек който му е приятел (каза ми че не съм го познавала)Но щял да ми го покаже дрг път.Видях човек на един пън но не и лицето му.(може би  не е искал да го виждам) newsm78Не си втълпявам но връзката ни беше много силна Thinking

# 290
# 291
  • Стара Загора
Аз също съм на мнение, че това, което е изпитала майката на desika е сънна парализа. На мен ми се случва много често, почти винаги, когато съм на работа и се опитвам да си открадна малко сън. Изобщо не го намирам за зловещо, защото много добре знам какво е, съзнанието ми работи на 100%, защото разсъждавам, помня всичко, просто съм парализирана. Гадничко си е, но няма нищо странно. А за мен аз си имам обяснение - под огромно напрежение съм, тъй като не бива да спя (работя в хотел на рецепция) и сънят ми, ако изобщо може да се нарече сън е изключително неспокоен. Когато ми се случи, винаги се разиграва една и съща ситуация - някой гост е до мен и иска я, да си върне ключа, я нещо да ме пита (това го "сънувам"), пък аз - спя Simple Smile  И си казвам, събуди се, стани, излагаш се и разни други работи, но не мога да помръдна, колкото и да се опитвам. Дори вече се научих да се успокоявам, че няма нищо, защото, ако наистина някой ми говореше, щях отдавна да съм будна, тъй като чувам и най-мъничкият шум. Същото и с майката на desika - ако някой наистина хъркаше до нея,тя със сигурност щеше да може да реагира, но просто е сънувала. Та такива работи Simple Smile Имаше много описани подобни случаи в темите, но аз съм убедена, че всички от тях са сънна парализа, просто не се случват толкова често и хората не могат да намерят обяснение, а и си е страшничко, като не знаеш какво е.

# 292
Момичета, да ви кажа честно аз вярвам в разни свръх естествени работи. Все пак е тъпо да си мислиме, че само НИЕ пустосваме на сам - на там по тая земя. Има си разни същества или и аз не знам как да ги нарека, който са си около нас, но са малко хората, които ги виждат или усещат. Относно това, че хората малко преди да починат, виждат свои близки, които са починали преди това съм жив свидетел.
Имахме един познат, възрастен човек, който изкара последните си дни в болница и тъй, като нямаше близки- семейството ни дежуреше при него в болницата.Малко преди да почине започна да разговаря с майка си,татко си,сестра си и разни други роднини.Казваше, че седят на леглото около него.Толкова искренно се радваше, че ги вижда. Точно преди да почине каза, че му трябват монети за да плати на лодкаря  да го прекара от" другата страна"

# 293
Извинявам се за спама.
Само, че хлапетата са изчезнали безследно, а касетата е намерена при археологически разкопки. Даваха археолога, който я е  открил и той каза, че на мястото, където е намерена /под някаква купчина камъни май беше/, няма следи от скорошно вмешателство и не може да си обясни как е попаднала там.

# 294
Аз само да попитам - не се ликазва сънна пареза (а не парализа) или нещо съм се заблудила?    newsm78

# 295
  • DE
Извинявам се за спама.
Само, че хлапетата са изчезнали безследно, а касетата е намерена при археологически разкопки. Даваха археолога, който я е  открил и той каза, че на мястото, където е намерена /под някаква купчина камъни май беше/, няма следи от скорошно вмешателство и не може да си обясни как е попаднала там.
Добре де, ами тези дето са тръгнали да ги търсят, що не са изчезнали?
А археолога?
Я, стига!! Как може да вярвате на тоя филм?
По-нагоре съм дала линк.

# 296
Аз само да попитам - не се ликазва сънна пареза (а не парализа) или нещо съм се заблудила?    newsm78
Чувала съм го само като парализа.За "пареза" въобще не знам

# 297
mimoza^^, аз линк не видях. Филма съм гледала преди доста време и това съм запомнила от него. Не споря дали е истина случая или не, просто пиша какво казаха в него.
Ето ти го професора: http://www.blairwitch.com/aftermath.html - петата снимка. Цъкни в/у снимката и ще тръгне видеото. На следващата пък детектив говори за намирането на раницата.

# 298
Аз не мога да гадая за това какво наистина се е случило и дали историята за "Проклятието Блеър" е истина,но факт е,че хлапетата са изчезнали и касетата е намерена много след случилото се

# 299
  • Tам през Атлантическия океан
Аз не мога да гадая за това какво наистина се е случило и дали историята за "Проклятието Блеър" е истина,но факт е,че хлапетата са изчезнали и касетата е намерена много след случилото се

....и от драмата са направили "действителния" филм който да върви по големите екрани,   нещо не ми се връзва да е истина .... т.е. в/у трагедията са трупали пари  Naughty 

п.п.филма си го спомням вече смътно но го гледах в кино и беше "хит"  по онова време т.е. филма беше касов  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт