Случи ми се нещо странно.. II част

• 120 590
  • 863
  •   1
Отговори
# 315
  • Oslo
СтелиЯни, да ти е живо и здраво момченцето!  Hug

Благодаря!  bouquet

# 316
Единствено ме е страх от собственото ми въображение... Няма филм на ужасите, от който да сънувам кошмари... На времето гледах много, карах подред всичко, което ми попаднеше във видеотеките, докато не ми писна да гледам бози...

Разбирам какво имаш предвид, но този филм е различен и определено е много добър Peace

# 317
Ако говориш за Предизвестена смърт 1 - гледала съм го - и него и втората част... Да, те са различни, някакси имат смисъл като че ли, стават за гледане, но не бих казала, че са страшни... Има много такива филми през последните години (не им помня заглавията вече на ония филми, дето избягваш смъртта по някакъв начин, но тя си намира начин да си те прибере), та докато ги гледаш се стряскаш, но от тях имам спомен, че са интересни, не и страшни...  Peace

# 318
Да разкажа и аз нещо странно за което се сещам...
 Докато беше жива едната ми прабаба имаше чисто бял котарак с оранжеви очи и той все чакаше на вратата и да го нахрани.Веднъж след като прабаба ми вече беше починала, дядо ми минавал по пътя покрай гробищата и видял същия този котарак да стои отгоре на нейния гроб.Странното в тази история е че преди това никой не го е водил там и как точно е намерил нейния гроб Rolling Eyes А по принцип баба ми и дядо ми живеят близо до гробищата и не и е много далече на котката  до там но все пак.... Wink

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 13:22 от кокетка

# 319
Аз пък го гледах по ТВ. Беше изграден от кадри от касетите, намерени под зида, разкази на родителите, на полицията, детектива и археолога, намерил касетата.
Не мога да разбера защо се възмущавате, че е направен тоя филм. Всяка година излизат маса трилъри, хоръри и т.н., експлоатиращи човешките страхове.
И аз го гледах по ТВ ,но беше много отдавна.
По видеотеките мисля,че го има,но не съм съвсем сигурна.От доста време си дърпам филми от интернет

Между другото,това е тема "Случи ми се нещо странно",а ние почнахме да обсъждаме филми.Ако искате елате в "Кино и телевизия".Има тема за хорър и страшни филми.

кокетка-Котките лесно намират.Прескочила е два пъти и е там.Не е чак толкова странно...

# 320
Когато почина съседът ни, го погребаха в гроба на сина му (който се удавил няколко години преди да почине бащата). Беше зима и вечерта към 18ч започна да вали пухкав сняг. До към 21ч някъде беше наваляло около 20-ина см някъде. По едно време звъни съседката (съпругата на починалия) и помоли да преспи у нас, понеже в двора й (в къщи живеехме) от чешмата до входната врата се появили стъпки от боси крака, тялото на които сякаш е било без тегло, т.е. съвсем леки отпечатъци в снега, само на повърхността му. Освен това стъпките тръгвали от никъде. Чешмата й е до нашата ограда и няма как у тях да има стъпки, а у нас не. (Не знам дали го обясних добре) Жената излязла да спре водата на външната чешма, за да не замръзне и да се пръснат тръбите през нощта и видяла стъпките. Изплашила се и дошла да помоли да я  подслоним. Аз видях стъпките също, бях на около 10-ина години. Помня че надничах скришом, защото майка и татко не ми даваха да излизам отвън.

# 321
нещо по страшно няма ли? Mr. Green

# 322
  • Tам през Атлантическия океан
нещо по страшно няма ли? Mr. Green
....еЙ сЯ ще ти измисля  Whistling Wink

сорка за оффа/закачка

# 323
Най-накрая намерих време и аз да разкажа какво ми се случи.Ще ме извините за дългия разказ.Миналата година на 31 Май сънувах ужасен сън.Сънувам,че сме се събрали в баба ми всички роднини.По едно време виждам,че задна лява гума на колата ни е спукана.Опитвам се да я сменя,но не мога.След това изведнъж се озовах на външната врата,а всички седят в двора.Гледам срещу мен върви починалата отдавна комшийка на баба ми(тази жена живееше точно до нас,и понеже нямаше деца и роднини,баба я гледаше дълги години).Мина през всички и дойде до мен.Попитах я как е,какво прави.А тя:"Дойдох да те погреба тебе".Аз не повярвах какво съм чула и я питам:"Какво каза?,а тя;"Абе дойдох да те погреба тебе.",като същевременно ми слага две кърпи на едното рамо.Аз изпаднах в ужас.Викам й,че не искам,да ме остави на мира и бутнах кърпите от мен.В следвашия момент се будя в невероятен шок.Беше 6:30.Няма на кого да се обадя.Исках да споделя с някой,да ме успокои,че няма да умра.Един час съм стояла и съм гледала детето ми.Не знаех дали няма да ми е за последно.После не знам как,но съм заспала пак.Сънувам втори сън.Сънувам,че съм в една зала със сцена.На сцената баба Ванга,а от долу много публика.Аз стоя отстрани и я виждам как ме сочи и ми казва да отида към нея.Помислих си как ме видя,като е сляпа.Дойде при мен,а аз й разказах какво съм сънувала.Думите й никога няма да ги забравя:"Не се притеснявай.Говорила съм за тебе,ти няма да умреш сега.Живей си спокойно.Аз започнах да плача и да я прегръщам,да й благодаря.Каза ми още,че тия дрехи с който ходя през деня,вечер трябва да ги простирам от вътрешната страна на външната врата-два месеца(аз бях с 2 врати и ги оставях на втората врата отгоре).Когато се събудих не можех да дишам.Гърлото ме болеше ужасно.Нямах сили да стана от леглото.Премерих  си температурата-38'.След една седмица слизаме с мъжа ми да вземем колата от гаража и гледаме задна лява гума спукана.Не мога да ви опиша какво изживях тогава.Не знам какво означаваше всичко,но до ден днешен не мога да се успокоя.Ходя редовно на църква и се моля да съм жива и здрава да си отгледам детето.Нищо друго.Все още сънувам баба Златка.Може би,защото всеки ден си мисля за това.Толкова съм се стресирала,че когато я сънувам бягам от нея и я гоня да не ми говори.Не пожелавам  на никого да преживее такъв ужас.

# 324
Да разкажа и аз нещо странно за което се сещам...
 Докато беше жива едната ми прабаба имаше чисто бял котарак с оранжеви очи и той все чакаше на вратата и да го нахрани.Веднъж след като прабаба ми вече беше починала, дядо ми минавал по пътя покрай гробищата и видял същия този котарак да стои отгоре на нейния гроб.Странното в тази история е че преди това никой не го е водил там и как точно е намерил нейния гроб Rolling Eyes А по принцип баба ми и дядо ми живеят близо до гробищата и не и е много далече на котката  до там но все пак.... Wink

Тази история аз я знам с куче немска овчарка.Кучето даже си умря от  глад на гроба какво ли не са му носели за ядене и вода но не.Това са единствените същества които са преданни до гроб.Някой животни не искат да напуснат стопаните си просто не приемат че ги няма.Моето куче  много обичаше баща ми и винаги стоеше на  любимото му място.А и когато почина нямаше  много време  почина и брат ми

# 325
Lipstick* ,важното е че баба Ванга е "по-силна" от баба ти Златка.Ванга ти е казала - не се притеснявай. Hug Няма начин като мислиш за това непрекъснато и да не почнеш да сънуваш.Пак ти казвам вярвай на Ванга и спокойно.  bouquet

# 326
     Запис, че докато отлагам станали 20 страници  Simple Smile Започвам да чета  smile3529

# 327
Lipstick* ,важното е че баба Ванга е "по-силна" от баба ти Златка.Ванга ти е казала - не се притеснявай. Hug Няма начин като мислиш за това непрекъснато и да не почнеш да сънуваш.Пак ти казвам вярвай на Ванга и спокойно.  bouquet
И аз така се успокоявам,но явно не ми е достатъчно Sad

# 328
Най-накрая намерих време и аз да разкажа какво ми се случи.Ще ме извините за дългия разказ.Миналата година на 31 Май сънувах ужасен сън.Сънувам,че сме се събрали в баба ми всички роднини.По едно време виждам,че задна лява гума на колата ни е спукана.Опитвам се да я сменя,но не мога.След това изведнъж се озовах на външната врата,а всички седят в двора.Гледам срещу мен върви починалата отдавна комшийка на баба ми(тази жена живееше точно до нас,и понеже нямаше деца и роднини,баба я гледаше дълги години).Мина през всички и дойде до мен.Попитах я как е,какво прави.А тя:"Дойдох да те погреба тебе".Аз не повярвах какво съм чула и я питам:"Какво каза?,а тя;"Абе дойдох да те погреба тебе.",като същевременно ми слага две кърпи на едното рамо.Аз изпаднах в ужас.Викам й,че не искам,да ме остави на мира и бутнах кърпите от мен.В следвашия момент се будя в невероятен шок.Беше 6:30.Няма на кого да се обадя.Исках да споделя с някой,да ме успокои,че няма да умра.Един час съм стояла и съм гледала детето ми.Не знаех дали няма да ми е за последно.После не знам как,но съм заспала пак.Сънувам втори сън.Сънувам,че съм в една зала със сцена.На сцената баба Ванга,а от долу много публика.Аз стоя отстрани и я виждам как ме сочи и ми казва да отида към нея.Помислих си как ме видя,като е сляпа.Дойде при мен,а аз й разказах какво съм сънувала.Думите й никога няма да ги забравя:"Не се притеснявай.Говорила съм за тебе,ти няма да умреш сега.Живей си спокойно.Аз започнах да плача и да я прегръщам,да й благодаря.Каза ми още,че тия дрехи с който ходя през деня,вечер трябва да ги простирам от вътрешната страна на външната врата-два месеца(аз бях с 2 врати и ги оставях на втората врата отгоре).Когато се събудих не можех да дишам.Гърлото ме болеше ужасно.Нямах сили да стана от леглото.Премерих  си температурата-38'.След една седмица слизаме с мъжа ми да вземем колата от гаража и гледаме задна лява гума спукана.Не мога да ви опиша какво изживях тогава.Не знам какво означаваше всичко,но до ден днешен не мога да се успокоя.Ходя редовно на църква и се моля да съм жива и здрава да си отгледам детето.Нищо друго.Все още сънувам баба Златка.Може би,защото всеки ден си мисля за това.Толкова съм се стресирала,че когато я сънувам бягам от нея и я гоня да не ми говори.Не пожелавам  на никого да преживее такъв ужас.
Не трябва да си въобразяваш!Случва се да сънуваш такива кошмари,но ако ги приемеш толкова насериозно ще почнеш да ги сънуваш всяка вечер и да се страхуваш.Бъди спокойна!

# 329
Да ви кажа аз какво ми се случи снощи:
След като изчетох всичко, което сте писали, реших да си легна. Изведнъж изспитах панически страх от тъмното (скоро не беше ми се случвало) Rolling Eyes. Мъжът ми беше заспал в хола на дивана, помолих го да си лягаме, той каза "след малко" и пак заспа. Ужасна вечер изкарах, постоянно чувах шумове, страх ме беше да заспя, да не би да изпадна в тази "сънна парализа". Мисля, че тази тема съм я взела много на сериозно. newsm78. Луда работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт