Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 160
  • 863
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И мен ме е страх от такива хора и затова досега не съм проявила желание да ходя.
Но тук семейството ходят,предсказва им.....
Друг пример ще дам.Сестра та на мъжа ми(зълва май ми се пада) искаха да имат бебе,но тя с нередовен цикъл,правят опити,ходят на лекар и той има казва,че вижда нещо,но неможе да каже дали със сигурност е бебе да отиде пак след месец.През това време същата тази баба се обажда вкъщи и казва,че Ели е бременна Simple SmileИ наистина,чакаме бебче през януари Simple Smile

Буба мисля,че "врачките" не казват директно на хората "след месец ще се гътнеш"  ами по някакъв начин ги предупреждават да са по внимателни Simple Smile

# 436
Добре бе,на мен защо отказват да ми гледат.Пробвала съм при 3 уж гледачки и не.Лоша енергия съм имала.А съм толкова весел и земен човек Tired
На никой съзнателно зло не съм вършила.

била си някой зъл дявол в предишен живот за това Mr. Green базик Hug

# 437
Амчи само затва ще е.Или по-добре вампир...и без тва вампирясах от цял месец на диета,ама смуча шоколад не кръв.

# 438
Пък и по принцип врачуването се води грях по църковните канони.Иначе си има такива, които направо ти взимат акъла с подробности от миналото примерно, които само ти си знаеш, ама след тоя случай бягам от врачки, като дявол от тамян.Смятам, че живота на човек се подрежда така, както той си го направи и както има желание да го живее/е не винаги, ама той за това  е интересен/, а не както каже баба Мара от втория етаж на блока/примерно/ или Фатмето от третия ъгъл на Витошка в посока ЦУМ.
Peace Peace Peace

Аз също така съм си мислила, че врачките не толкова познават, колкото е възможно да орисват. Незнам и на мен са ми познавали, но вече и пари да ми дават на никой не позволявам да гледа какво има бъдещетото ми.  А с тези цинаганки дето вървят и след теб и ти викат ""Спри да ти гледам много щасталива ще бъдеш" и като видят, че не спираш почват да ти приказват "Нещо лошо ще ти се случи"  съм се карала неведнъж. Незнам дали е по темата но да ви разкажа така веднъж отивам на работа и чакам на едни светофар и пред мен застава една циганка и ми казва много нагло - "Дай ми два лева, не ме ли виждаш, че съм бременна." Ако ме беше помолила нормално сигурно щях да й дам, на други съм давала, но много ме подразни колко нагла беше и й казах, че нямам и да ме остави намира. При което тя ми каза: "Дай ми два лева иначе ще те прокълна да ти се случи нещо лошо."  Wink Казах й да се маха и да внимава какво ме кълне, че ще се върне към нея и си заминах по пътя.  Малко по надолу се подхлъзнах на един лед и паднах и така си натъртих коляното, че ме боля цяла седмица.  И си викам кой знае какво ме е клела тази тъпа циганка, че не й дадох два лева. Болеше ме коляното, ама бях доволна, че не съм се поддала на заплахата й. 

# 439
И мен ме е страх да ходя по врачки. Бях ходила при една и наистина позна много неща, но след това започнаха да ми се случват някакви лоши неща, абе зареди се направо черна серия. Може и да е случайно съвпадение, но и до ден днешен се ядосвам що ми трябваше да дърпам дявола за опашката - нямах сериозни проблеми, отидох просто с една приятелка. Но пък нещата, които позна и станаха, бяха невероятни за момента, в който се намирах.

# 440
Цитат
Пу вика ако не пътуваш  ще ме заплюишда знайш.Ще имаш радостна новина.Ще се радваш.Но и позна още неща който ме озадачиха.Че съм имала голямо напрежение в себе си  и то си е така .и там  други неща общо взето нищо л ошо не меочаквало.

ПС.пък то не ме напуска лошия ми пуст късмет 

Joy Ти това сериозно ли или се гъбаркаш с народа? Laughing Циганки не спират хора, на които не им е изписано на лицето че са огрижени и си имат проблеми. Wink (то има ли някой, който си ги няма... newsm78). Два намека за проблемите ти и те е хванала на въдицата за хипноза, с която ще си дадеш всичко без да разбереш как. Mr. Green

п.с. Хайде моля не разваляйте темата с циганки, гледачки и боб! Има отделни теми за тези неща.
Няма страшни истории и ние какво да правим:захванахме се с гледачките Joy
Тъи де тъй май така излезна

# 441
Бях на 18 години, когато ходих на една врачка. Детски истории, но след това което ми каза и ми се случи не искам и да знам за тази жена. Каза че брат ми ще почине скоро, цитирам думите и : ...... не днес и утре, но ще си иде скоро" . Почина след месец.  Shocked

Не обичам да ходя по такива места, защото ми става много зле. Сякаш ми изпиват цялата енергия. Имам една скорошна случка с врачка интересна е но да не развалям темата.

# 442
Бях на 18 години, когато ходих на една врачка. Детски истории, но след това което ми каза и ми се случи не искам и да знам за тази жена. Каза че брат ми ще почине скоро, цитирам думите и : ...... не днес и утре, но ще си иде скоро" . Почина след месец.  Shocked

Не обичам да ходя по такива места, защото ми става много зле. Сякаш ми изпиват цялата енергия. Имам една скорошна случка с врачка интересна е но да не развалям темата.

ааааа,като си по4нала казвай Peace

темата нее за вра4ки,но пък е за странни слу4ки,така4е 4акам си историйката Peace

# 443
  • София

Цитат

Wow! Shocked На кое растение казваш слонско ухо? Че нещо ме загложди съмнение... newsm78

Слонското ухо е от семейство бегонии - по-точно Begonia Burchellii, моето беше такова /с огромни листа и около метър дълго  Sad/
http://begonia.hit.bg/bpb06965.jpg

Какви съмнения имаш  newsm78

# 444
Като се започнали с тема "врачуване" и аз да споделя: в началото на втората бременност съм, скарана с родителите си,  лекар, съветващ да направя аборт и колебание дали да започна 2 магистратура.  Бях откачила от притеснение за всичко! Казаха ми за една гледачка, тук, в  Русе. На 2 седмици бременна отидох при нея.  Жената до този етап позна! Каза: момченце, много лесно раждане, много умно /това последното ще го видим по-нататък/. И други работи каза, които предпочитам да премълча.

Много често съм се питала кое и как става...с тези предсказания.

# 445

Цитат

Wow! Shocked На кое растение казваш слонско ухо? Че нещо ме загложди съмнение... newsm78

Слонското ухо е от семейство бегонии - по-точно Begonia Burchellii, моето беше такова /с огромни листа и около метър дълго  Sad/
http://begonia.hit.bg/bpb06965.jpg

Какви съмнения имаш  newsm78

А, да, сетих се...Не е това, което си мислех... newsm78 Имаше едно растение, доста често отглеждано, пак така с широки листа и много се разраства, което го наричат дяволско. Не знам и аз по какви причини.  newsm78

# 446

ааааа,като си по4нала казвай Peace

темата нее за вра4ки,но пък е за странни слу4ки,така4е 4акам си историйката Peace

Добре де с риск да ме  линчуват, че развалям темата, ще ви разкажа, дано да ви е интересно.
Мой колега ми сподели че има позната, която е на 80 години и познава много искал много да ме запознае с нея просто ей така не да ми гледа. Та отиваме ние на гости на жената. Тя приготвила обяд, много мила страица. Той ме прдупреди, че не гледа на всеки и сама започва да ти казва, ако прецини. Та сядаме ние да си обядваме и половин час нищо. Говорят си с моя колега тяхни си неща и изведнъж започва дами говори. Кажи ми вика как се казва сина ти? Аз ми Виктор. " Не не е Виктор, кажи ми истинското му име?" Аз ей такива очи Shocked Детето с друго име си искала да го кръстиш спомни си вика. Аз се сещам тогава, че преди да забременея сънувам сън в който глас ми казва че ще имам син и ще се казва Иван. Наистина след месец съм бремена още малко и разбирам че е син. Но несподелям с никой. Казвам на моя Йоан да го кръстим , но не казвам защо. Моя атеист дума да не става да е библейско име. Та Виктор го кръстихме. Казвам аз това и тя вика и аз с това име го видях (Иван или Йоан) или му смени името или го кръсти Йоан-Виктор. Това с името и като започна да ми говори за болестите ми от главата до петите с подробности, които не знае никой освен аз, за детето от какво е било болно, каква операция е имало, абе с 2 думи всичко,за цялото ми семейство всичко, неща които не съм споделяла с никой камоли с колегата ми та да има от къде да ги знае. 3 часа ми нарежда за живота ми. Накрая неиздържах и пожелах да си тръгна. Ей тая женичка ми изпи енергията. Прибрах се ни жива ни умряла. Не съм споделила с никой за тази случка, но казах  на моя колега, че пари да ми дава неща да ходя вече там.
Извинявам се за романа, дано не съм била досадна.

# 447
Извинявай ама...как си посмяла след като в сън ти е казано да го наречеш Иван, да си помисляш дори за друго име? Shocked Какъв Виктор, какъв Йоан? #Crazy Да му смениш името на детето на ИВАН!

# 448
една мацка,от августинки те 2007,ми сподели още като си бременеех ме ,4е е сънувала името на сина си Боян и така го кръстиха Peace

# 449
Извинявай ама...как си посмяла след като в сън ти е казано да го наречеш Иван, да си помисляш дори за друго име? Shocked Какъв Виктор, какъв Йоан? #Crazy Да му смениш името на детето на ИВАН!

Ами акъл, нали сме седем Ивановци в родата и в мойта и на мъжо. И аз така се казвам и свекърва ми и нейната свекърва и още един куп сме с това име.... Та реших да е Йоан, ама моя категоричен библейски имена вкъщи не а пък и на мен да е кръстено нали се сещате.....

Общи условия

Активация на акаунт