аз чак сега намерих време да влезна да пиша. Поредна събота и неделя сме на обекта и правим апартамент, от сутрин до вечер сме там и изобщо не ми остава време за нищо. Дори Ралица пребивава ту при едната баба ту при другата.
За два уикенда опряхме да превърне строителната площадка в апартамент за живеене. Само че ние с Милен вече сме като пребити.
Всичко ни боли, майка ми вика че ни се е дръпнал цвета от лицата от умората и недоспиването продължило вече повече от месец. Единствената ми пътеводна светлина е, че на 16.08. заминаваме на море...
еххх..... мечтая вече за тази дата
само тя ми е в главата 
Ирка и аз тръгнах да раждам с епидурална и наистина инжекцията е вълшебна, абсолютно нищо не усещаш, бях супер доволна от действието и, но при мен се оказа че имам проблеми с таза и ми направиха секцио.
Пожелава ти леко раждане
и една красива малка принцеса. 
А свеки гледай да я пропускаш покрай ушите.
Не си хаби нервите за нея. А и скоро предполагам ще можеш да и пожелаеш лек полет към България.
Разгледах всички морски снимки.
Всички много ми харесаха, дечицата са много сладки, а на показалите се мами им завидях за хубавите фигури. 
Честит рожден ден на патерици на pipiiv ! Много здраве и щастие.
Мимоза как сте с Жули?
Сиске ако знаеш само как ти завидях за Щастливеца, с мъж ми сме му големи фенове, но за жалост тази година сме като заковани за София.
Беше обещала снимки на колектива .. 
Шуши - няма как да оставят Ралица в яслата. Местят цялата ясла в 1 група и Ралица заминава с тях. Вече са напълнили бройката за яслата с деца от новата система. Казват, че тя щяла да се справи защото била много самостоятелна и оправна. Днес пак я наблюдавах как е с големите деца. Играят си, закачат се а по-чувствителните почват да плачат само като ги пипнат по-големите. Моята мома вече си има и закрилници от по-големите, едно момиченце всяка сутрин си я гушка, а днес едно друго дойде да я погали като влезна в стаята. После се заиграха с едно момче и така. Явно не се стресира много от по-големите, макар че в петък и тази сутрин като стана за яслата, и започна да ми обяснява как няма да се облича а ще си легне да спи, едва успях да я кандърдисам да се облече и да изчезнем. Но пък пред вратата досега сме нямали проблеми, влиза си на бегом, а всяка сутрин засичаме по някое пищящо и дърпащо се дете
Много тъжна гледка, горките майки, мен сърцето ми се свива като ги гледам, представям си ако е моето дете как ще го преживявам. 
Виф как успя да пострадаш така.

rush - дано скоро да оздравеете
за жалост има такива периоди
Чао за сега от мен, че ДДС-то ме чака.

Дисниленд- искам и аз!

Е не са чак толкова малки,ама някак не ми приличат на годините 

....За привързването-хич не се коси,ела да видиш какво е да не можеш да се отлепиш и за минута и ще оцениш Божа/че дори и при кратките възможности да кривна нейде-по работа,естествено-настават масови безредици и яко тръшкане и цупене,та после никой ги не ще повторно,поради тези им прояви/
......

и за после-