Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 056
  • 983
  •   1
Отговори
# 855
  • Тракийка в Софийското равно поле....
tuningmania А от какво те е срам?  newsm78

Горда  Hug една голяма прегръдка, за да ти стане по-добре. Мен ме хвана много яд  #Cussing out

Още ми е течно . Заразих и милото!  Flutter

Аби Heart Eyes

# 856
Привет и от мен, аз съм на море, но сега намерих интеренет и веднага се появих да ви видя как сте Hug Hug Hug

# 857
До "˙·٠•● ELI ●•٠·˙" - Здрастиии Hug Как си? Липсваш ни..

# 858
Хайде, едно привет и от мен! newsm47
Чета ви и се кефя на резултати, ще попрегледам и днешните писания - май има интересни и полезни неща  Hug
Аз няма какво да се хваля или оплаквам - кучетата си лаят, кервана си върви, децата ме ядосват, нямам време за компа - т.е. всичко си е ок  Laughing.Исках само да ви видя, поздрави и до скоро!  jumpuu
Само минавам, #Crazy
Ели,на кое море си  Wink
Цвети, ще те видим ли в неделя?Видях ти новите снимки в албума Peace

# 859
До "˙·٠•● ELI ●•٠·˙" - Здрастиии Hug Как си? Липсваш ни..
С две деца и сама на море, сигурно повечето знаят как е Rolling Eyesно скоро ще свърши този кошмар Hug

# 860
  • София
Еххх Горда ..... а аз си мислех че са престанали с простотиите контрольорите ..... трябвало е да се обадиш на някое от момичетата / както казва Зеленкото/ .... .мен само като ме видят колко лошо гледам и даже не ми искат билетче / ами какво да направя като са ми противни и не мога да го скрия по никакъв начин/ ..... аз съм против гратисчиите по принцип ..... но въпроса е в това  че те си измислят нарушители  - обикновено жени и деца ..... забелязала съм че това го правят само мъжете - контрольори
Лека нощ

Не се ядосвай   bouquet ..... утре като се събудиш и случката ще е избледняла

# 861
Горда,
и аз ти изпращам поне подкрепа в твоя явно гаден, мокър и ужасен ден!
Плюй презрително върху гадорията и дано щерката те зарадва с успеха си скоро!!!
Не си го слагай на сърцето /случилото се/ - средващия път ти извикай първа полиция - звъни и на телефоните, които трябва да има във всеки автобус и трамвай, тролей - точно на гърба на шофьора са - има ги и на Икарусите някъде в средата...Пази си билета и отстоявай докрай правата си. Звъни и в телевизия - те са сеирджии, но пък в такива ситуации камерата стряска - пък и като се вдигне шум на ония гадняри им се свиват перките.!
Ядосях се много и аз, защото няма да забравя до края на животеца вми как преди години едно такова говедо ми издърпа раницата от гърба и я прерови, за да ми вземе портмонето...бях млада и зелена още - пък и самичка...Рядко съм се чувствала толкова унизена и безпомощна...
Приятна вечер, Горда и знаеш ли - мисля си, че законът за равновесието в природата ще свърши работата си - и ще бъдеш възмездена!

Приятна и отслабваща вечер и на цялата дружина - пък утре сланинките да са по-малко! Ама-ха  bouquet Laughing

# 862
Добра вечер на всички. Hug
Не се разписвам щот пак съм в застой  ooooh!
Но път се видях с Мишле, която се оказа, че ми е комшийка  Hug Heart Eyes
Та побъбрихне по Дюкански  Flutter Crazy

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 21:29 от L e o

# 863
Здравейте на всички! Днес прочетох много полезна информация в темата  bouquet
Видях, че Бърди е писала за силиконови форми и искам да ви попитам  - къде в София може да се купи такава форма за печене и горед-долу да ми кажете цени, ако някой си е купувал?

Горда, не се ядосвай на такива мизерници. Аз принципно съм бясна на цялата система за контрол в автобусите, дано някога и ние се возим комфортно. Важно е дъщеря ти да се е представила добре на изпита. Пожелавам и успех при кандидатстването!

Поздравления на всички (извинявайте, но още не мога да ви запомня имената) за свалените килограми! Само минавам, много впечатляващ резултат, браво!  Grinning

# 864
  • София
Здравейте.
Горда ама какво всъщност не им харесаха билетите ви? newsm78
Ели  Hug, с две сигурно е зор, аз с едно се оправям добре, че уж сме постигнали хармония и разбирателство Simple Smile, ама погледът не мога да си раздвоявам. Носех на морето 7 книги, с блажената идея как той кротко ще играе на плажа, ще спи по 4 часа следобяд, а аз ще чета. Да, ама не, на плажа очите на 16, а следобяд заспивах преди него Simple SmileSimple Smile
Как е в четвърта, сменят ли се драстично хранителните навици при теб  или хапваш и от забранените удоволствия (ех, защо са най-сладки)?
Хармони това с избора на кола е кофти. Аз скоро минах през дилемата. Но универсална кола няма. За дизела-ами преди 3 години си купих Пежо Партнер и беше супер, но сега диселът е яко скъп, голяма ми е колата , харчи много и за градско определено е скъпа за поддръжка, но пък е адски удобна за извънградско с дете (деца). Та сега сме с Партнера, а аз имам това- http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/22/Citroen … px-Citroen_C1.JPG-малко, маневрено, икономично, нооо! - сака ми за фитнес не влзиа в багажника  Mr. Green От колите, които съм сменила, най-доволна бях от Опел Корсата, така, че от тези, които цитираш- мога да споделя мнение на ЛС. Сори, че ти давам мнението си, все пак си питала Тунинг Simple Smile
Тунинг, май наистина доста са те наранили, но то с любовта е така понякога  Wink Времето ще те излекува, обаче. Simple Smile Дълго време ли си бил с тази девойка? (сори за личния въпрос, ама така изстрадало говориш, че...трябва да ти намерим някоя мацка Simple Smile)

По въпроса за пуешкото-забравих да ви кажа, че има доста Е-та, за най-най-стриктните не става.
Сега ще пусна рецепта, голяма измишльотина, ама все ми се иска да ги догаждам поне на вид на истински режимните манджи  Mr. Green
Рецептата е за панирано хоки Simple Smile

Леоооо   bouquet, в събота вечер ще дивеем, нали Simple Smile? (да видим без алкохол как ще се справя знаешп с кое Wink)

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 21:38 от Emi

# 865
Видях, че Бърди е писала за силиконови форми и искам да ви попитам  - къде в София може да се купи такава форма за печене и горед-долу да ми кажете цени, ако някой си е купувал?

На Пиротска има магазин на Солинген. Там има, струваха 20 и няколоко лева Peace . Иначе и в ЛаРедут има много хубави, ако пазариш оттам

# 866

Леоооо   bouquet, в събота вечер ще дивеем, нали Simple Smile? (да видим без алкохол как ще се справя знаешп с кое Wink)

Ще се справим Party

# 867
  • София
И в Хит има силиконови форми за печене - между 20 и 30 лева са.

# 868
До "Emi" - Не се извинявай. Аз трябва да се извиня, че не мога да изживея вътре в себе си всичко, което ми се случи. Ако искаш да слушаш история, достойна за сапунен сериал, мога да ТИ разкажа всичко. Така и така почти нямам с кой да споделя..

# 869
  • София
До "Emi" - Не се извинявай. Аз трябва да се извиня, че не мога да изживея вътре в себе си всичко, което ми се случи. Ако искаш да слушаш история, достойна за сапунен сериал, мога да ТИ разкажа всичко. Така и така почти нямам с кой да споделя..

Айде няма тук да ти казвам какво ми е първото образование  Wink, чувствай се ОК, ако имаш нужда да споделяш-ама май по-добре на ЛС. Имай предвид обаче, че ако се чувстваш добре, когато ти съчувстват (съжаляват) не съм аз човека. За мен адекватното поведение е някой да те мотивира да преодолееш нещата, а не да се потапяш пак и пак в тях, когато някой отсреща само кима и казва "ах...горкичкия". Та така, ако си ок с това- welcome. Иначе- най-погрешната тактика е да се опитваш да изживяваш в себе си нещата, защото така ги капсулираш...

Общи условия

Активация на акаунт