ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 868
  • 597
  •   1
Отговори
# 165
Според мъжът ми имаме достатъчно място...ти давай, отговорността е негова. Laughing Мога да дойда до Симеоновско, ако е за 18:30 срещата. Даже ми е супер удобно!

Дай каквито имаш банери, че обновяваме нашия сайт и правя раздел за чужди благотворителни кампании.   bowuu

# 166
  • sofia
Според мъжът ми имаме достатъчно място...ти давай, отговорността е негова. Laughing Мога да дойда до Симеоновско, ако е за 18:30 срещата. Даже ми е супер удобно!

Дай каквито имаш банери, че обновяваме нашия сайт и правя раздел за чужди благотворителни кампании.   bowuu

мога само до 17.00 Rolling EyesПосле ми е супер сложно,а и в склада няма ток,а трябва да ни е светло Twisted EvilАйде,ще се 4уем в сряда Peace

# 167
Мацки, ето линк към пресконференцията на Офф Роуд!
http://ftp.domainbg.com/Vesco/Movies/Donations/Preskonferenciia.wmv

# 168
  • Там където е семейството ми
Момичета,въпросът ми не е за тук,но не откривам темата в която би трябвало да го задам,затова ще питам тук.

Някой да пази телефоният номер на Дидо от Елхово-припомням(Дидо и Ирина,доста хора помогнахме тогава)
Та ако някой пази телефоният му номер,моля да ми го даде на ЛС,че съм го затрила от телефона си и не успявам да го намеря. ooooh!

# 169
не го пазя, ама да не е станало нещо Rolling Eyes

# 170
  • Там където е семейството ми
не го пазя, ама да не е станало нещо Rolling Eyes
Ще ти пиша на ЛС

# 171
Вчера ходих в Св. Параскева. Малчовците са добре, здрави са. Някои бяха малко сополиви, но нищо особено. Гушкахме се, пяхме песнички, играхме. После се хранихме. После голяма игра падна на 1 градинска люлка сложена в остъклената тераса. Занесох им мандаринки. Носех и желирани бонбонки, но не им ги дадох, че лелките се страхуваха да не се задавят. Най-големите от голямата група ги няма. Или са по други домове преместени или са осиновени.

# 172
  • sofia
Вчера ходих в Св. Параскева. Малчовците са добре, здрави са. Някои бяха малко сополиви, но нищо особено. Гушкахме се, пяхме песнички, играхме. После се хранихме. После голяма игра падна на 1 градинска люлка сложена в остъклената тераса. Занесох им мандаринки. Носех и желирани бонбонки, но не им ги дадох, че лелките се страхуваха да не се задавят. Най-големите от голямата група ги няма. Или са по други домове преместени или са осиновени.

Hug

# 173
  • sofia
няма да коментирам,просто про4етете.....

http://www.class.bg/view.php?id=26861

# 174
  • sofia
днес бяхме в Перник  Peace
бебоците са здрави,добре нахранени и мнооооооого обгрижвани Hug

Скоро ще ходим пак,предстои и Коледно тържество........Лошото е,4е пак са пълни групите Close

# 175

Скоро ще ходим пак,предстои и Коледно тържество........Лошото е,4е пак са пълни групите Close

А, официалната статистика всеки път сочи, че децата в домовете намаляват... ooooh!

# 176
  • sofia

А, официалната статистика всеки път сочи, че децата в домовете намаляват... ooooh!

Официална за кого бе Зари Close
както и да е,не мис е коментира,виждам реалността ,майната й на статистиката Peace

# 177
Имаме много плюшени играчки със сестра ми, с които децата ни не играят, а са хубави. Къде може да ги дарим, някакъв дом, където да ги изпратим с колет, защото нямам личен транспорт или адрес, на който се събират помощи за такива деца?

# 178
  • sofia
Имаме много плюшени играчки със сестра ми, с които децата ни не играят, а са хубави. Къде може да ги дарим, някакъв дом, където да ги изпратим с колет, защото нямам личен транспорт или адрес, на който се събират помощи за такива деца?

отговорих ти в другата тема,но е хубаво да се пише в тази PeaceДругата е по-специфи4на ,само за адреси на домове в БГ Hug

# 179
  • sofia

отговорих ти в другата тема,но е хубаво да се пише в тази PeaceДругата е по-специфи4на ,само за адреси на домове в БГ Hug

Марина,отговарям ти тук......Да,възможно е ,но в момента не разполагам с адреса Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт