ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 861
  • 597
  •   1
Отговори
# 270
Дами, имам една торба с дрешки за 4-5 годишно момче и една торба с мъжки дрехи - дънки, фланелки, зимно яке. Ставам все по-трудно подвижна и ми се ще, докато още мога, да ви ги дам. Искате ли ги за някъде?
Яни, при мен има едно 4 годишно лапе, на което помагам, майката много ще се зарадва, мъжките за Гурмазово
обаче как ти е удобно взимането, виждам, че си на финалната права Heart Eyes

# 271
  • sofia
днес с Ива бяхме в Доганово да видим децата.Здрави са,в добро настроение HugСамо с малките се видяхме,каките и батковците бяха още на у4илище Twisted Evil

4етоха ни от 4итанката,пяха.......Малките са сладури Heart Eyes

# 272
  • Canada
днес с Ива бяхме в Доганово да видим децата.Здрави са,в добро настроение HugСамо с малките се видяхме,каките и батковците бяха още на у4илище Twisted Evil

4етоха ни от 4итанката,пяха.......Малките са сладури Heart Eyes
Роси, а за картичките нещо споменаха ли?

# 273
  • София
Криси, кажи ти къде си през деня (ако не се лъжа, смени работата и вече не си на Пиротска). Всъщност, дай да се уговарям на лични, да не задръстваме темата.
Все се каня да питам: какво се случва с Хелиана? Отдавна не съм чела нищо за нея и Дани.

# 274
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
За много години на всички  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам си една здрава, успешна  и пълна с много любов,топлина и радост за всички  bouquet  bouquet  bouquet И нека доброто победи Peace PeaceАмин Peace

Зари-Честит рожден ден   bouquet  bouquet Heart Eyes- Здраве и дълъг живот, едно прекрасно бебе, много любов в сплотеното ви семейство и много поводи за почерпки Grinning Grinning Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:47 от magnoliamm

# 275
честит рожден ден Зари bouquet  bouquet  bouquet

На хубави дати се раждат само хубави хора!
Днес е една прекрасна дата,
а за мен ти си повече от прекрасен човек!

# 276
  Честит рожден ден, мамо Зет, сладка като мед Hug Да си жива и здрава, много бирени бутилки и черешови костилки Sunglasses

# 277
Благодаря!!!  Hug

Пийте вместо мен днес на корем! Wink

# 278
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря!!!  Hug

Пийте вместо мен днес на корем! Wink

Не разбрах - да пием,или да имаме корем,като твоя newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green

# 279
Честит рожден ден, Зари!!!
Да си жива и здрава преди всичко!!! Много, много щастие, любов, късмет и сбъднати мечти! Успех във всичко, с което се захванеш!!!  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Heart Eyes

# 280
Честит рожден ден, Зари!

Здраве, щастие, слънце ти желая! Hug
Hug

# 281
  • sofia
Зари,целувам те Heart Eyes

# 282
# 283
Заринка, честит рожден ден ,на патерица и от мен!!! Heart Eyes

Много здраве, любов,късмет и един сладък бебок ти пожелавам Hug

# 284