Някой изследвал ли е детето си за олово?

  • 112 313
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 1 050
  • най-шареното място
  • Мнения: 8 197
Идеята е че глазурата -стандартна и бяла - по правило не съдържа, но оцветители са друго нещо. Осоебно някои цветове, които могат да имат и повечко кадмии и т.н.
За да ми е спокойно аз съм на стъкло.

# 1 051
  • Мнения: 189
Момичета, за тиганите от Била-Delomano-с керамично покритие искам да ви питам. Щом имат керамично покритие добре ли са, вече тотално се обърках...кое е лошо, кое по-малко....Искам тиган за палачинки и да не ползвам мазнина Hug

# 1 052
  • Мнения: 13
fotinakloros аз готвя, по-точно пържа в керамичен тиган и съм много доволна, тези в Била също са много добри. Аз трябва от там да си купя стъкления капак Simple Smile - добре, че ме подсети Simple Smile
за палачинки, аз ги правя във  специален само за палачинки на Tefal, доволна съм и от него много, но слагам малко масло - мисля, че няма как да ги направиш без абсолютно никаква мазнина.

# 1 053
  • Мнения: 189
elana2008, очаквам друг отговор  Peace. За удобството съм сигурна, че са удобни и не залепва. Но ме интерисува от здравословна гледна точка как стоят нещата newsm78

Компетентни, дами, моля за мнения Hug
Аз се омотах вече от вредности и полезности за посудата... Embarassed

# 1 054
  • най-шареното място
  • Мнения: 8 197
Не знам защо държиш да е без мазнина, ти си знаеш и сигурно е важно.
С малко мазнина в емайлиран тиган стават перфектни обаче - и няма нищо освен стъкло ако е ОК емайла. Аз правя рядко и на 18/10.

# 1 055
  • София
  • Мнения: 5 205
http://www.guildofchefs.eu/index_bg.html#/nocorrect
ама какви изводи може  да си направи човек...... да му мислят хората, които се хранят по заведения!
аз майка ми не мога да накарам да си изхвърли така изглеждащите тигани, та ресторантите!

# 1 056
  • Мнения: 1 709
Уау, какви тигани  #Crazy

Влизам да питам от какъв материал трябва да е кошничката за варене на  пара - мисля да си купувам скоро, а не знам?

# 1 057
  • Мнения: 189
Уау, какви тигани  #Crazy

Влизам да питам от какъв материал трябва да е кошничката за варене на  пара - мисля да си купувам скоро, а не знам?

18/10 или силиконова  newsm78

# 1 058
  • София
  • Мнения: 5 205
моята кошничка е от един ред небелени картофи, отгоре всичко останало
може и направо половин, цяла зелка

# 1 059
  • Мнения: 860
Изключително полезна тема. Peace  Записвам се да следя, днес успях 25 страници да прочета и меко казано съм шокирана от някои факти  #Crazy...само не разбирам от къде ги вземате тези тестове за олоково за вкъщи? newsm78 Вероятно по нататък ще стиган и до отговора, но да попитам все някои може да ме ориентира.

# 1 060
  • Мнения: 2 132
От ХАмерика.

# 1 061
  • Мнения: 860

Как не се сетих  Thinking мерси за святкането  Peace

# 1 062
  • Мнения: 5 997
Някъде назад една съфорумка беше попитала за отзиви за съдовете Zwilling,които са на промоция в Билла.Никой не се отзова.Намерих сайта на завода.Ножовете Zwilling са класа Мерцедес.Ако тенджерите са оригинал-чудесно. Тройно дъно-в средата алуминий.Но в показаните в клипчетата съдове няма такива със стъклен капак,което ме направи подозрителна. Моля за отзиви,който си е купил или повече информация.

# 1 063
# 1 064
  • Мнения: 187
Момичета, този въпрос го зададох и в темата за безопасните съдове за готвене, но искам да го повторя и тук. Моля за информация, ако някой е запознат!

За Коледа си подарихме домакински съдове, като част от тях са три от тенджерите с точки в Метро Thomas. Голяма радост, с кеф приготвена вечеря за Бъдни вечер..., и т.н. докато тази сутрин след като си направих запарка от листа от чай най-малката от тях цялата се оцвети в синьо-лилаво (по-скоро там, докъдето е стигала водата). Цветът е много силен! Какво може да означава това?!

Общи условия

Активация на акаунт