Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 771
  • 922
  •   1
Отговори
# 60
biborana, стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 61
честити минуси на всички направо ме вдъхновявяте  bouquet

# 62
smileys   farfallina   newsm51 Благодаря Ви  Heart Eyes

krikri Ееее,една ефектна дама едва ли ще има за сваляне 75кг  Whistling  Mr. Green Но все пак ти благодаря  Mr. Green  Heart Eyes
Ако продължа да свалям с това темпо,много скоро ще се видим по срещите  Heart Eyes

Оффф аз от както писах,че не мога да си намеря редовно изварата,чак днес намерих в Била и съм щастлива.Ще ходя да си врътна някоя вкусотийка.Едно тутманиче да речем.  Mr. Green
Абе вчера питах за пшеничните трици ама явно не сте видели.При тях също ли има ограничение от 3л?Че трябва да меля овесените,а нямам кафемелачка.А пшеничните са по ситни и лесни за обработка  Mr. Green

# 63
  • Пловдив
Трици - до 3 лъжици на ден. За предпочитане овесени - независимо дали са едри или ситни. Пшеничните - само в краен случай, ако нямате овесени.

# 64
Благодаря ти Вещи  за бързия отговор Hug
От началото на режима само овесени ползвам,но оня ден като ходих да пазарувам реших да взема и един плик пшенични за проба.Но ще ги оставя и в краен случай ще ги ползвам   bouquet

# 65
  • Пловдив
Честно казано те не са и вкусни като овесените, така че не им се кани много Simple Smile

# 66
  • София
Привет!
Днес кантарчето пак ме зарадва, на фона на другите ми проблеми - минус 0.4 кг.
Надявам се на морето, което ще видим, живот и здраве, от понеделник нататък, резултатите да ги затвърдя и подобря.

# 67
  • Варна
Пшеничните трици са част от оригиналната рецепта за палачинка от зелената книга на Дюкан. Според мен, който си ги има, трябва да си ги ползва по предназначение - за палачинка/кекс с 2 с.л. овесени и 1 с.л. пшенични трици.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 14:49 от dorchester

# 68
biborana и аз ти стискам и палци и кълки и квото има за стискане.  newsm10 Дано да си спокойна и уверена по време на интервюто. Simple Smile

# 69
Ето ме и днес. Минус половин килограм, но засега няма да записвам, че не се знае утре.

# 70
аз за триците да кажа моя опит - взех си, но съм ги слагала само в палачинката - 1с.л. Сурови или в друго не съм посмяла да пробвам.

# 71
аз за триците да кажа моя опит - взех си, но съм ги слагала само в палачинката - 1с.л. Сурови или в друго не съм посмяла да пробвам.
Ха, аз пък направих грешката в началото на режима да изям 3 лъжици пшенични.Остави това, че щях да повърна докато ги ям, ами и като ми се наду корема после и нема спадане, пък да не говорим за коликите.Сега всяка сутрин овесените със прясно мляко.Направо с кеф си ги хапвам и остъргват стомаха перфектно.

# 72
Здравейте. Аз не съм от най-стриктните, така че не ми е особено важно, но все пак искам да питам как смилате овесените ядки на трици? Едно време имаше едни кафемелачки - тях ли ползвате или ...?

# 73
  • Пловдив
Овесените ядки не са овесени трици! Факт!*

*а аз съм в ролята на разваления грамофон в случая  Laughing

# 74
Като смелиш овесените ядки те стават на брашно.И нямат нищо общо с триците.

Общи условия

Активация на акаунт