Отговори
# 270
  • София/Осло
radost24 - да столове са, но са сложени там просто заради снимката, трапезна маса има отделна и на проекта тя е мушната под бар плота  Wink
скарлет-би ли  споделила какви са ти ел.уредите и от колко време ги използваш ...сивият цвят на гърба иплота и като моя. Убийствен е!

# 271
 skarlet,  страхотна кухня и не само тя. Диванчетата са супер.
 И аз си чакам скоро моята, трябваше на 15ти да е готова, но ние не сме и си  траем, но и от фирмата не са звънили,  newsm78 .

# 272
  • София, Дианабад
Привет от мен
Аз ви следя нон стоп, но не пиша.
И нашия проект за кухнята е готов, на 22 октомври трябва да я монтират. Сега обикалям сайтове за спалня, че това трябва да поръчваме..
Честити ви кухни!  Grinning
Деата, Много готин проект!  Grinning

# 273
  • София
Хайде и аз да се вмъкна при вас Laughing
Чакаме си новата кухня на 11 октомври.Сигурна съм,че няма да е готова до тогава,но и не не сме готови Mr. Green
Когато дойде,ще я покажа Wink

# 274
  • Варна
pavletutka
Бо
благодаря   bouquet, апартамента ще ни издадат до месец -два надявам се , така че време има..

# 275
  • София
Ето това ми е проекта , има снимки и на истинските цветове  Thinking
http://deata.multiply.com/photos/album/7#16
Естествено вече има корекции...плочките в кухнята са като ламината, осветлението над бара ще е друго и няма да го има този "покрив", но като цяло..как мислите?

Много добре изглежда наистина. Поздравления!

Аз имам обаче един въпрос. Гърба гледам ще е само до някъде(от сивия материал), а остатъка от стената до горните шкафове от какъв материал ще е? И защо на едната снимка е зелено, заедно с комина, а на следващата - вижда се само комина и той е кафяв?

Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 276
  • София/Осло
jivotinche - отговарям веднага... Laughing толкова пъти променяхме проекта, и добавяхме, и махахме, че са ми останали само тези  снимки доближаващи се най-много до истината..гърба ще е до горните шкафове плътно. Ако забелязваш не само цветовете са различни , но и зелените шкафове на едната снимка са 2 , а на другата 1  Wink..хладилника ще е по- висок и шкафчето над него ще е минимално... котлоните няма да са газови , а индукционни....мивката няма да е кръгла...., до печката ще има идин шкаф за бутилки ,който засега ще е пак зелен....над бар плота няма да го има туй чудо, а само осветление тип ей тооваhttp://www.magnolialights-bg.com/products.php?do=view&id=sub … mp;product_id=316

Ами това е май засега

# 277
  • София
Деата: Ел. уредите са фурна и котлони на Горение, преди ползвах същите, но със свободностояща печка и съм много доволна. Микровълновата е на Самсунг - за 15 дена откакто я ползвам, мога да кажа че нямам забележки. Абсорбатора е на Горение, а преди имах Фабер, който беше по-добър.

# 278
  • София
jivotinche - отговарям веднага... Laughing толкова пъти променяхме проекта, и добавяхме, и махахме, че са ми останали само тези  снимки доближаващи се най-много до истината..гърба ще е до горните шкафове плътно.
...
Ами това е май засега

Благодаря ти за изчерпателния отговор   bouquet
Много жалко, че гърбът ще е до горе (за мен де Simple Smile ). Исках да почерпя идеи, защото искам при мен да е така, като на твоите снимки, но не мога да реша в горната част какво да е - само боя някаква, по-устойчива, или някакъв друг материал...

# 279
  • София/Осло
скарлет -мерси  Hug
jivotinche - можеш да сложиш леснопочистващ и миещ се латекс, щом не искаш гръб до горе, но като знам при мен какво мазане пада в кухнята-напоследък мъжа ми готви- и реших да си спестя нерви и време  Laughing
Исках да ви помоля за съвет - харесах си от композитните мивки в http://www.leksgroup.com  и се чудя на тип metаltek, какъв смесител да сложа..обикновен иноксов или пак металтек  Thinking
И да си допълня питането- какво е предимството на тези мивки пред иноксовите ?

# 280
Исках да ви помоля за съвет - харесах си от композитните мивки в http://www.leksgroup.com  и се чудя на тип metаltek, какъв смесител да сложа..обикновен иноксов или пак металтек  Thinking

Зависи от ел уредите ти, дали ще се впише иноксовият с тях. Ако има инокс, не се чуди. Пълнителя за веро също може да бъде в комбина с иноксовия смесител.  Peace
Не знам изработката на тези мивки, точно каква е. Навремето за едни подобни мивки бяха казали на мъжа ми, че ако се ударят по-силно, можели да се счупят. Но не знам за кои точно ставаше въпрос. Той беше категоричен и не искаше нищо подобно. Много ми се иска да разбера, дали е вярно и ако не, да мога да го разубедя.  Peace

# 281

Много жалко, че гърбът ще е до горе (за мен де Simple Smile ). Исках да почерпя идеи, защото искам при мен да е така, като на твоите снимки, но не мога да реша в горната част какво да е - само боя някаква, по-устойчива, или някакъв друг материал...

Може да е стъкло,а отдолу да е боядисана стената в цвят или самото стъкло.Стои мн.готинио.

# 282
  • Пловдив

Може да е стъкло,а отдолу да е боядисана стената в цвят или самото стъкло.Стои мн.готинио.

Точно това искаме за нашата кухня, но ме притеснява дали ще мога да сложа от тези тръби металните, по които се закачат разни неща newsm78 И предварително ли трябва да се разпробиват дупките за тях  Rolling Eyes

# 283
най-накрая и аз да се похваля с полуготовата си кухня.Има още  малко работа по нея,но в общи линии вече е готова. Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283348&pid=7497707

Ани, много е хубава кухнятата ти! Кой ви я прави и колко горе долу струва? Може и на лични да ми пратиш фирмата. Аз искам точно такова нещо (за вратичките специално). Благодаря предварително!

# 284
  • Варна

Ще се самоцитирам

[Поддържа се изключително лесно. Обикновено само подсушавам с гъбичка, по рядко слягам и препарат, дори само с веро се чисти. Не остават никакви варовикови отлагания. Препоръчвам я горещо. Не бих си купила повече метална мивка, особено като се има предвид колко е варовита водата тук.

Смесител - пак металтек, по същите причини. Само като си помисля за смесителя в банята и подлудявам, ако искам да няма капки по него трябва да ги подсушавам след всяко ползване.

А за това че можело да се счупи мивката - ами то и порцелановата мивка в банята, ако се удари с чук ще се счупи. Едно време имаше порцеланови и за кухня и съм виждала пукнати. Така че риск има, но ако се пази поне малко няма да и се случи нищо. Предпочитам да приема тази опасност, от колкото да търкам варовик до безкрай. Дозатора за течен сапун би се вързал и с различните джиджавки, които се монтират на гърба на кухнята.
Пускам ти снимка http://images21.snimka.bg/004254902.jpg да видиш как изглежда отблизо.

Общи условия

Активация на акаунт