Тайната на дългата и здрава коса - 42

• 29 946
  • 398
  •   1
Отговори
# 360
грета чудна коса! а за майка на три деца е великолепна (както и на краси , да не се обиди  Heart Eyes Heart Eyes ) Аз пък съм дете на многодетна майка -пак трички сме, но момичета  Grinning
аничка много е добре  Peace

# 361
Ани, Грета много хубави коси! Май и аз скоро трябва да пусна снимчица да видите и моята дали е станала по-добре... Мис Арк, беше права, че от толково много съставки няма да разбера ефекта от сусамовото олио... Иначе съм доволна от ефекта.. Simple Smile Дори днес на новата работо ми направиха комплимент, че приличам на певица стая коса newsm62

# 362
Тенкю,тенкю Hug.Искам да имам повече блясък,а и по-дългичка я искам Mr. Greenно като цяло съм доволна от косата си-много е жива и здрава
Като за майка на три деца-не ми е падала след ражданията,но се изправи след раждането на средната ми дъщеря Sad.Преди това ми беше доста чуплива
А цвета на косата-по-тъмна ми е.Незнам защо е по-светла на снимката

# 363
 Rolling Eyes тези масла вършат чудеса-преди малко минах със стирката /МОП или парцал за теракот/ из вкъщи, обикновено събирам много косми..... Embarassed ми 3 пъти по-малко събрах този път, а пред огледалото където събирам доста имаше 10на Embarassed

# 364
Не ти ли стои на клечки?

Ползвала ли си нещо от професионалната серия на Л`Ореал? Моята коса беше страшно суха от боядисването всеки месец, но се оправи с маската Абсолют рипеар.

Не, не ми стои на клечки, а лъскава, ако забравя да сложа масло и направо изсуша, приличам на кошер.  А за маската - благодаря! След подробно изчитане на темата, бях решила да взема нея. И да дам една оценка на Тривито - мисля, че е доста ефикасен /поне за растеж/, като направих една равносметка от 2,5см през декември, сега косата ми е около 20. Продължавам, ще съм много упорита и дано постигна вашите резултати.

# 365
С постоянство всичко се постига! Hug
Само дето при мен е инат, ама карай .... Mr. Green

# 366
  • По света и У нас
Здравейте,момичета с хубави косички Simple Smile Искам да ви попитам капят ли ви косите от идването на есента?Моята започна да капе към средата на миналия месец и още си капе чак се плаша,че ще ме остави Cry Нормално ли е да ми капе толкова време и ако не с какво да я третирам,за да спре?
Използван стимулант на Икарое и бадемово масло + 2 вида маски-тази от Avon Spa с маслина и една на Echo + шампоан и балсам Shauma с макадамия и крем за коса пак от Avon  с банан и кокос за суха коса и още едно,Silker се казва,от фриз си го взех.Та се чудя дали пък не е от многото неща,които използвам newsm78Ама аз и преди си ги ползвах и не капеше. Thinking

# 367
Здравейте,момичета с хубави косички Simple Smile Искам да ви попитам капят ли ви косите от идването на есента?Моята започна да капе към средата на миналия месец и още си капе чак се плаша,че ще ме остави Cry Нормално ли е да ми капе толкова време и ако не с какво да я третирам,за да спре?

По-скоро е сезонно, като чета колко хора се оплакват от косопад...
Аз не съм сред оплакващите се, понеже целогодишно ползвам ампули против косопад и за заздравяване. Ревалид и Панесалмина са ми ампулите. Още не съм пробвала Ербекрин-а на Дениз, но утре няма да ́и се размине. Twisted Evil

# 368
Моята също капе, още на морето започна. Сега си взех витамини Пантогар, но трябва да минат поне три месеца, за да кажа дали ми помагат. Ампули още обмислям какви да си взема, но със сигурност следващата ми покупка ще е Абсолют Рипеар, защото освен косопада, косата ми е ужасно суха и стои като слама.  ooooh!

# 369
аера добър избор, само имай постоянство и ще мине  Peace Аз сега влизам да ме `стрижат`  Mr. Green (мама) че не мога да понасям краищата й, не са цъфнали но са по-изтощени, то толкова време ножицата явно им е липсвала и по-важното-не мога да я трая тая коса, дълга но ... пречи ми винаги! ooooh! Ще видим резултата...

# 370
# 371
А аз въпреки,че не съм спирала да пия витамини като Клоран,Пантогар,Дюкре и т.н. също ме сполетя косопада  smile3516 А предполагам са по-ефективни от ампули  Rolling Eyes
Между другото,днес си купих капсулите на Фитовал,да ги пробвам.

# 372
Здравейте, момичета!  Hug
Продължавам да следя любимата темичка, само дето не ми остана много време да пиша.  Confused
Снощи се намазах с тривитаминол, сега сложих и малко кокосово масло на краищата, че ми се видяха сухи.
Купих си червения "Фитовал" и днес най-накрая ще го пробвам. Не разбирам много, но ми се видя, че има само полезни съставки.  Heart Eyes
Кокосовото масло почти ми свърши и се чудя дали да не си взема едно бадемово.  Thinking
П.П. Обещах да покажа снимки. Само дето...трябва да са качени някъде в нета, така ли?  Embarassed Няма ли и друг начин?  Praynig
П.П.1 Ние също сме три деца - две момчета и едно момиче.

# 373
...хайде и аз да се включа отново в тази разкрасяваща ни тема Hug
Още с първите стъпки бях тук, имах много добри резултати, но от 2г. съм занемарила косата си Tired...и ето, че сега след като започнах отново да се изрусявам оня ден видях как направо ми се вижда главата  Cry
От две седмици започнах отново да си правя вълшебната маска и се надявам да ми даде пак добри резултати Peace
Сега съм намацана и 2ч. няма да посрещам гости Mr. Green

black_ice - аз съм много доволна от бадемово масло  Winkа за снимки...трябва да са качени в нета за да се разглеждат Peace

Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 374

не ме биии.....ще слушам ето давам отчет-взех си стимуланта за коса на Икаров мисля да пробвам тези дни....

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 09:31 от galentinass

Общи условия

Активация на акаунт