Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 105
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 960
Полиана, за тая дето си я бях харесала виж какво току що прочетох
http://appliances.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=10027&cat= … 82&shop_id=57

Точно същата гледах снощи в магазинчето, за същата цена. И понеже така добре изглеждаше и цената една такава привлекателна, направо щях да извадя парите и да я купя, ама добре че нещо ме спря отвътре да проверя кво пише из нета за тия скари. Така че ще търся и по мощност и по марка, ама пък тогава може би цената няма да ми хареса. newsm78 Няма угодия Joy

Макар че понякога, има различни мнения за едно и също нещо. Тефалските пък са 1300 W, тая е 2000W уж, ооооооооооххххххххххххх много трябва да се чете. Момичета, ако някоя от вас е доволна от подобна тефлонова скара, ще съм благодарна да сподели, че да мога да си правя пържолки и зеленчуци на скара.

П.с. За тая дето си дала линка за нея под моя пост казвам, че е 1300, пък тази уж смотаната е 2000. Затуй се чудя.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 09:47 от Krische

# 961
из нета мнения всякакви,ама ....като се саберат много и почваш да се  чудиш Simple Smile

http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09001093..Виж аз какво намерих

# 962
Добро утро и от мен!
Не можах да се включа вчера от много работа.

Видях прекрасни новини- Честито и от мен на Зеленкото.-Всичко да е наред и да се радваш на прекрасен бебок. Hug

Чрд и на Котето на патерица.

На всички с поводи, свалени килца и именници също честито Hug.

Аз вчера се прибрах от моренцето беше супер ,но вече си мирише на есен Sad.
Сутрин хладно , вечер хладно хората почват да се прибират-бе тъжно си става на морето.

Аз минах на П за няколко дни , че нещо кантарев ме ядоса.

Показа 2 кг та и нещо отгоре. и ето днес се появи МЦ-викам ясна е работата.Но ще си продължа П дни, че вчера и майка ми имаше РД.  Похапнах и торта, демек гала вечеря след цял ден на П.-е няма такава откачена работа-ама така е който забравя Рожденни дни.

Та това е от мен за сега.
Страхотен ден на всички Hug

ПП. ЧРД на нашата прекрасна КРИКРИ
 smile3525 newsm38

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 10:48 от veneras

# 963
veneras, страхотна промяна.....Много добре изглеждаш.... Hug   bouquet

# 964
Ние имаме такава скара от 3-4 години.. Незаменима е  Peace
Много хубаво стават нещата на нея, не залепват.. риби, пържоли.. всичко прави  Mr. Green яйца също стават без проблем..
В момена гледах има в МЕТРО (новите каталози) на Philips мисля беше за 119 лв.. нещо такова..
Препоръчвам с 2 ръце  Hug

# 965
  • Варна
Крикри, Ч.Р.Д.,

поднасям ти един букет и тук в темата

С много обич, поздравявам те за постигнатото, пожелавам ти от сърце да пребориш последните килца по-лесно. Също ти желая и много здраве, здрави деца, любов, разбирателство и хубави емоции!!!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 10:31 от dorchester

# 966
  • Бургас
Аз съм си стегнала торбичката за работа-пуешко филе от бяло месо,пилешки филенца на скара и кремче от трици и прясно мляко.Голям кеф да си на тази диета.Сутринта пих мляко с нес и подсладител,вместо 3 в 1.

# 967
добро утро и от мен,
аз имам въпрос към по опитните дюканки кулинарки - вече 2ра седм си правя палачинките сутрин, но много ми се късат. дори ги оставям да набабнат, какво правя грешно?

имам същият проблем...толкова се разкъсват, че не мога дори да ги обърна newsm78

Това, което мога да препоръчам, е използването на хартия за печене. Или в тигана отдолу ( после се използва, за да се обърне лесно палачинката), или в тавичка и се пече във фурната(може да си го излеете и с дебелина 1 пръст и да стане като хляб, който се реже на филии и после сандвичи с пуешко, екскуиза и варено яйце).

# 968
Pauliana, мерси мацка, пожелавам същото и на теб Hug

# 969
Добро утро!

Гледам, коментирате скарите. Аз имам ето тази.

http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09033368

# 970
  • София, "Младост 3"
момичета, излъгах като споделих кви кг съм свалила - за почти 2 месеца не са толкова много - само 12кг....
пак съм щаслива, но малко разочарована
така е като ползвам лош кантар...добре че са приятелите и съм се теглила и при тях преди диетата
от 85 сега съм 73кг
като мине М за този месец ще видим колко надолу

да добавя за този който може да търси инфо - аз съм с ХИПЕРИНСУЛЕМИЯ
първите 5 дни от ударния период пиех поне по 3-4л вода...бях вмного зле...ама много - виеше ми се свят, ставаше ми лошо - като че ли кръвната захар ми падаше драстично - не съм мерила и няма как да знам
НАМАЛИХ течностите на 5 ден и нещата сами се уталожиха
прилошаването помина, но пък ми ставаше адски студено нон стоп - явно шщото свалях с бясна скорост - поне 10кг свалих тогава
продължих с режим 5 на 5 дни и съм доволна - за 3 седмици знам че съм свалила 6.5кг
прилошаване няма...много рядко сутрин преди да ям - щото аз НЕ ЗАКУСВАМ - това поради хиперинсулемията ми...не ми е добре обаче, огладнявам и съм зле...но не смея да ям щото отключа ли панкреаса преди обед съм гладна като дзвер цял ден
обаче като тръгна на работа ще ям нещо че няма да издържа физически...ще пиша тогава как ми е хиперинсулемията
успех на всички и дай БОже с успех да завършваме започнатото

# 971
Кри, честит рожден ден, мила!  Hug Много здраве, късмет и любов ти желая, успехи във всичко, щастие и безброй радости всеки ден!   bouquet

# 972
  • Пловдив
Кри, честит Рожден ден!
Много щастие, късмет, любов и само усмивки!!!

# 973
  • София
ЗеленкоHug лека и безпроблемна бременност ти желая  bouquet Добре дошла в отбора на по - щастливите хора.
Кри -  Честит рожден ден. С искрени чувства ти пожелавам много здраве късмет и незабравими моменти Hug

# 974
 newsm59 КРИ Пожелавам ти много здраве, любов, сбъднати мечти, постигане на желаното тегло и...обезателно задържането му!

Общи условия

Активация на акаунт