Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 106
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 945
Добро утро на всички  Hug Казвате,че от млечните задържате? ПРи всички ли е така,защото аз млечните ги хапвам доста,просто съм много трудна с месото... Да не би това да е причината,че задържам? Ще съм благодарна да ми отговорите Simple Smile   bouquet  baby_neutral

# 946
Добро утро на всички  Hug Казвате,че от млечните задържате? ПРи всички ли е така,защото аз млечните ги хапвам доста,просто съм много трудна с месото... Да не би това да е причината,че задържам? Ще съм благодарна да ми отговорите Simple Smile   bouquet  baby_neutral
Аз си хапвах доста млечни продукти по време на режима , по 1л прясномляко и по една кофичка кисело, диетично сирене и яйца и не съм задържала от тях никога,но при някои хора може и да има ефект на задържане, най добре е сами да видите кое как ви действа, аз например не можех да свалям като ядях ролца от раци и пушена риба Rolling Eyes, а на някои хора и това не им пречи да свалят

# 947
Благодаря   bouquet Само да попитам във връзка с отговора ти,прясното мляко не е ли само 250 мл на ден позволено?  newsm78

# 948
Добро да Ви е утрото и от мен Hug
Най-накрая си реших проблемс с 00 и наистина се оказа че от там задръжам че и качвам малко,днес кантарЯ е благосклонен 97.900 Party,пълен напред Mr. Green

# 949
Добро утро!
Зиленкооооооо честито, желая ти всичко да мине без проблеми
Krisinka общо всички млечни трябва да са не повече от 1 кг дневно - Дюкан казва да се намалят до 400 гр при по продължително задържане(около месец)
и аз си хапвам млечните които ми се полагат
а прясното мляко да до 250 мл.
Благодаря на всички за пожеланията  Hug Hug Hug
я пийте сега в бързината по 1 чаша вода

# 950
Благодаря   bouquet Само да попитам във връзка с отговора ти,прясното мляко не е ли само 250 мл на ден позволено?  newsm78
Да не бива да се пие по повече, но аз пиех по 1литър на ден  Sunglasses но пак казвам аз си отслабвах и така, а на други хора им пречи Rolling Eyes

# 951
Добро утро и от мен!
Много ми харесав вчерашната среща, макар да ми се струва, че имаше доста липсващи. Надърабърихме се едно хубаво. Верно от срещи се сваляло. Днес съм с 400гр по-долу, т.е. 65.200.
Много моля третофазничките да кажат след П или след ПЗ минавате в трета, че снощи забравих да попитам.

# 952
Здравейте момичета и момче.Много минуси и усмивки newsm53и от мен.

# 953
            ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ и от мен!

Благодаря на ранобудките за кафенцето и чая.
                Татитт, Цоци, Слабе и на всички завърали се от отпуска ДОБРЕ ДОШЛИ и успешно продължение на започнатото начинание.
                След вчерашният много радостен и много приятен ден се чувствам много добре и пожелавам всички дни тук в темата да бъдат такива, за да прекарваме добре и да си помагаме.
                След 3 месеца и 15 дни в темата имам следните резултати:
                - килограми - 20
                - бюст - 22
                - талия - 14
                - ханш -  17
                - бидрж - -11
                - врат   -5
                - коляно -9
                - ръка -5
                Това е от мен за сега, имам да смъквам още цели 30 кг. така, че  продължавам с пълен напред.
                 Благодаря на всички момичета във  форума, които ми помагаха със съветите и обичта си, да стигна до тук.
                 Обичам ви муцунки!
                 Хайде сега ГУШКИ И ФИЛЮДКИ и лек     усмихнат ден от мен.   love001 smile3534 newsm51

# 954
Добро утро  Hug  bouquet

tanyamanya    bouquetСтарая се...,че да се карам от време на време  Mr. Green

Аз съм в МЦ,но това хич не ми пречи да свалям,даже се очудвам че кантара се е заковал на свалените килца.
Вчера моята приятелка ,която не ме беше виждала от 1месец,направо остана като гръмната Shocked ,че съм била много отслабнала за месец  Mr. Green
Ми викам,кво да правя като съм бързак и свалям по много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мери Честито ти килце   bouquet

Успешен и отслабващ ден на всички.Обичам виииииии  newsm76 Two Hearts txtloves  love001

# 955
Таняманя, благодаря за вниманието. За сега кретаме, бавно но славно. Аз задържам, ама малко по-дълго изкарах ПЗ за да ми се нагласи седмицата както ми трябва на 2/5 та ще видим вече като вляза в ритъм как ще съм.
Г-цата, някъде на 7-8 ден явно не е издържала, ама малката я наклюка, че е яла неща, дето не трябва. Не съм й се карала, само я попитах спираме ли, да се мъча ли и аз, или да прекратяваме начинанието. Уж много сериозно ми отговори, че е преосмислила постъпката си и сега е още по твърдо решена да продължи. В интерес на истината държи си го това намаление от 2,5 надолу но да видим до кога. По важното е, че много се кефи от ходенето на фитнес. Даже показва упражнения на сестра си Wink нещо невиждано и нечувано до сега. Така че малката си продължава с плуването, а каката ще се "гърчи" във фитнеса Heart Eyes

Такива неща при нас. Между другото, вчера видях от тия скари тефлоновите, много добре изглеждат - с оребрена част - две трети от площта и гладка част - 1/3 примерно яйце да цопнеш там. Май на Ронсън беше, ама смятам днес да поизчета из нета кви ги има, че тази беше в местното магазинче. Да видим какво има и по големите магазини.

Лек и смъкващ (кг) ден на всички.

# 956
добро утро и от мен,
аз имам въпрос към по опитните дюканки кулинарки - вече 2ра седм си правя палачинките сутрин, но много ми се късат. дори ги оставям да набабнат, какво правя грешно?
и аз ще попитам за телешнкиа стек, но мисля да го метна пак на ребреното тиганче, така че и там моля за помощ как да го направя да не е сухо?
иначе май си върнах 65те кг, от началото на лятото, нали качих 2 и сега продължавам смело напред към 55те.
успех на всички!!! и лек и усмихнат ден!

тези палачинки с канела и подсладител са страхотни, жалко че само по 1 мога да изяждам Simple Smile

# 957
Филюдка, браво за постигнатите резултати!Продължавай смело напред, с теб сме Hug

# 958
Крисче, я метни после инфо.....че и аз днеска се канех за тея скари тефлоновите да гледам в нета.....Ще видя какво ще изровя и ще пратя инфо и аз Simple SmileМисля,че във Варна ги бях мернала в Мерто....може и Технополис и Техномаркет да ги има  newsm78
Браво за малката..успех и за напред

# 959
  • New Zealand
добро утро и от мен,
аз имам въпрос към по опитните дюканки кулинарки - вече 2ра седм си правя палачинките сутрин, но много ми се късат. дори ги оставям да набабнат, какво правя грешно?

имам същият проблем...толкова се разкъсват, че не мога дори да ги обърна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт