Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 8-ма тема

  • 42 064
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 1 313
Ето ме и мен Wink
Много вкусотийки виждам пак  bouquet
От мен ето това:
Салата с оризово фиде

Котлети със синьо сирене и канапе от паста със сос песто

Blondies /бял брауниз/ малко тънък ми се получи, че нямах по-малка форма, но вкусът......

 Hug

# 196
  • Мнения: 182
пилешки дробчета с гарнитура варени картофи с копър, шопска салата, таратор

# 197
  • Мнения: 182
Момичета,как да си направя снимките по-големи, извинявам се за въпроса?

# 198
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 802
esy , може ли рецептата за белия брауниз ? Blush Страхотно изглежда !   bouquet

# 199
  • Мнения: 3 989
Момичета,как да си направя снимките по-големи, извинявам се за въпроса?

zwezda, видях, че ъплоадваш във фото.бг. Като всеки подобен сайт, ти дават различни опции след като ъплоаднеш снимката. Трябва да избереш друг линк от тези, които ти се предлагат. Ти си избрала тъмбнейл. Огледай се линк, за който пише, че е за форуми или за и-мейл, нещо такова.

# 200
  • Мнения: 9 446
За обяд пържен патладжан



за закуска - пурички с извара, сирене и спанак

# 201
  • Варна
  • Мнения: 401
Аз направо с десерта започвам- шоколадов чийзкейк: eat

# 202
  • Мнения: 99
Ето какво беше вчерашното ни меню:
картофен огретен - след изпичането

и парче от него

печени чушки с чеснова марината

# 203
  • Мнения: 373
Ето го и моя Сливов Сладкиш!!! Лабрекс   bouquet



И снощния Морковен Кейк, невероятно вкусно нещо...мммм


# 204
  • На небето
  • Мнения: 5 530
Аз малко със закъснение да отговоря..... Embarassed
за палачинките:

ПЕЧЕНА ПАЛАЧИНКА 2

Продукти:
2 яйца
5 суп. лъж. брашно и 1/2 пакет нишесте (да се получи по-гъсто от палачинково тесто)
1 чаша прясно мляко
щипка сол
Приготвяне:
Разбиват се яйцата, брашното, нишестето, млякото и солта и сместа се изсипва в намазнена тавичка. Аз сложих хартия за печене. Пече се в гореща фурна на 170-180градуса.
Палачинката се изважда и още топла се поръсва със сирене или мармалад. Навива се на руло и се реже на парчета. Аз не навих на руло, понеже исках да е с 2 плънки. Отрязах я на квадрати и между 2 парчета сложих плънка.

А за мекиците: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=123936.msg2285743;topicseen#msg2285743

# 205
Момичета някой може ли да сподели опити за лазаня.
Купих си готови кори без предварителна подготовка и незнам как да ги правя

# 206
  • Мнения: 9 785
Estell, благодарности и за двете рецепти  bouquet!

# 207
  • Мнения: 373
aygyul Аз съм правила и с леко бланширани кори ама е голяма играчка. Вече ги слагам направо в тавата с повече сос и се сваряват идеално. Правиш си един сос ' Бешамел" с околко 600-700 мл прясно мляко и един сос Доматех с кайма или каквото там ще слагаш на лазанята. Намасляваш си правоъгълна тавичка с масло и на дъното слагаш от бешамеловия сос, отгоре кори, доматен сос, бешамелов сос и така докато ти свършат сосовете. Последния ред кори заливаш със смес от двата соса и настъргваш какшкавал и печеш!!! У дома много я тачим!!! В темата Италиянска кухня има и различни рецепти!!!

# 208
  • Добрич
  • Мнения: 6 215
Пробвах Вкусния домашен хляб на labrex. Само, че нямах време да го чакам да втасва 1 час в хладилника и го оставих само за 30 мин. в леко затоплена фурна. Стана фантастичен. Ако го бях оставила по - дълго време сигурно щеше да препълни тавата.

 

Мерси за рецептата labrex

# 209
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
Laskova, моля те да споделиш рецептата за морковения кейк, преди време бях яла нещо такова и беше страхотно. Май по рецепта на Джовани Дзвездев е бил, с ананас вътре, орехи... Твоят много ми напомня на онази морковена прелест, та сега те моля да споделиш публично рецептата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт