Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 8-ма тема

• 42 064
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Ето ме и мен Wink
Много вкусотийки виждам пак  bouquet
От мен ето това:
Салата с оризово фиде

Котлети със синьо сирене и канапе от паста със сос песто

Blondies /бял брауниз/ малко тънък ми се получи, че нямах по-малка форма, но вкусът......

Hug

# 196
пилешки дробчета с гарнитура варени картофи с копър, шопска салата, таратор

# 197
Момичета,как да си направя снимките по-големи, извинявам се за въпроса?

# 198
  • Pierrefonds, CA
esy , може ли рецептата за белия брауниз ? Blush Страхотно изглежда !   bouquet

# 199
Момичета,как да си направя снимките по-големи, извинявам се за въпроса?

zwezda, видях, че ъплоадваш във фото.бг. Като всеки подобен сайт, ти дават различни опции след като ъплоаднеш снимката. Трябва да избереш друг линк от тези, които ти се предлагат. Ти си избрала тъмбнейл. Огледай се линк, за който пише, че е за форуми или за и-мейл, нещо такова.

# 200
За обяд пържен патладжан

за закуска - пурички с извара, сирене и спанак

# 201
  • Варна
Аз направо с десерта започвам- шоколадов чийзкейк: eat

# 202
Ето какво беше вчерашното ни меню:
картофен огретен - след изпичането

и парче от него

печени чушки с чеснова марината

# 203
Ето го и моя Сливов Сладкиш!!! Лабрекс   bouquet

И снощния Морковен Кейк, невероятно вкусно нещо...мммм

# 204
  • На небето
Аз малко със закъснение да отговоря..... Embarassed
за палачинките:

ПЕЧЕНА ПАЛАЧИНКА 2

Продукти:
2 яйца
5 суп. лъж. брашно и 1/2 пакет нишесте (да се получи по-гъсто от палачинково тесто)
1 чаша прясно мляко
щипка сол
Приготвяне:
Разбиват се яйцата, брашното, нишестето, млякото и солта и сместа се изсипва в намазнена тавичка. Аз сложих хартия за печене. Пече се в гореща фурна на 170-180градуса.
Палачинката се изважда и още топла се поръсва със сирене или мармалад. Навива се на руло и се реже на парчета. Аз не навих на руло, понеже исках да е с 2 плънки. Отрязах я на квадрати и между 2 парчета сложих плънка.

А за мекиците: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=123936.msg2285743;topicseen#msg2285743

# 205
Момичета някой може ли да сподели опити за лазаня.
Купих си готови кори без предварителна подготовка и незнам как да ги правя

# 206
Estell, благодарности и за двете рецепти  bouquet!

# 207
aygyul Аз съм правила и с леко бланширани кори ама е голяма играчка. Вече ги слагам направо в тавата с повече сос и се сваряват идеално. Правиш си един сос ' Бешамел" с околко 600-700 мл прясно мляко и един сос Доматех с кайма или каквото там ще слагаш на лазанята. Намасляваш си правоъгълна тавичка с масло и на дъното слагаш от бешамеловия сос, отгоре кори, доматен сос, бешамелов сос и така докато ти свършат сосовете. Последния ред кори заливаш със смес от двата соса и настъргваш какшкавал и печеш!!! У дома много я тачим!!! В темата Италиянска кухня има и различни рецепти!!!

# 208
  • Добрич
Пробвах Вкусния домашен хляб на labrex. Само, че нямах време да го чакам да втасва 1 час в хладилника и го оставих само за 30 мин. в леко затоплена фурна. Стана фантастичен. Ако го бях оставила по - дълго време сигурно щеше да препълни тавата.

Мерси за рецептата labrex

# 209
  • варненка от София
Laskova, моля те да споделиш рецептата за морковения кейк, преди време бях яла нещо такова и беше страхотно. Май по рецепта на Джовани Дзвездев е бил, с ананас вътре, орехи... Твоят много ми напомня на онази морковена прелест, та сега те моля да споделиш публично рецептата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт