Леле, колко са големи ОКТОМВРИЙСКИТЕ кореми!

• 16 012
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Параходче сташни снимки smile3501

Момичета вие сте страхотна групичка и изглежда,че страшно се забавлявате.
Аз продължавам да съжалявям,че сте толкова далече и можем да общуваме само виртуално.
Поне се радваме да ви виждаме,когато се събирате по срещи.

Приятни лекции днес и да споделите какво научихте.

# 241
Добро утро morning newsm46 много ми е смотано тая сутрин Tired Face Надявам се ,че вие поне не сте станали с дупето нагоре като мен.Сега отивам да  newsm64 и  1dishes wash hang 1ironing и после пак atwork  love001 newsm51 Two Hearts

# 242
Снимките от срещата са страхотни Peace Брабо мамчета чаровни Hug

# 243
  Добро утро и от мен  newsm51!
 И аз отивам да се трудя,още малко ми остана.Мъжа се бори с апартамента (добре че е той,че аз нямам никакво време).С баткото сме голяма картинка аз работя на компютъра и му правя диктовка в същото време или го слушам да ми чете Joy,като Наполеон съм станала.Ама няма как има още много малко до училище,трябва да си поприпомни нещата.Имаше хубави тетрадки в Метро,та снощи купихме поне това,иначе още нищо не съм купувала нито за него нито за бебка.
 trixy,ама то че сме първи по термин въобще не значи че ще родим първи.Много от вас може да ме изпреварят,аз също съм си заплюла след 15-ти септември да раждам  Joy (ако ме пита някой де).

# 244
еха снимките наистина са страхотни Simple Smile
много е приятно да направиш нещо за себе си от сутринта Simple Smile на мен една кола маска ми се отрази супер  Grinning
толкова точих зъби за покупки а то се оказа че почваме ремонта на банята и аз съм отговорника по пазенето на домашното огнище Simple Smile та ще трябва да мисля нова схема Simple Smile
да питам едно въпросче Simple Smile на акушерката дето ти пише болничния дали трябва да занесеш нещичко  newsm78 бонбонки и кола например  newsm78
ако знаете само как ви завиждам за разходките из морето  bowuu че и плажче че и леко цопване Simple Smile страхотно
  bouquet

# 245
Добро утро и от мен   chef

alliss3 , защо казваш 90% -13 мес ?Ако говориш за 90% от заплатите, какво лошо има да ги дават  13 месеца, сега не ги ли дават 9 месеца newsm78
Единственото лошо нещо е, че ние няма да хванем тази промяна, защото ще е за родените след 1 януари 2009 г.

# 246
  • Бургас
guava сладурано аз нищо не съм носила.Моята доки няма сестра и така.

А за моренцето,абе наистина човек отморява като се разходи,дори и когато времето не позволява къпане и печене.

А тая кола как я изтърпя?Аз като си помисля само и  #Crazy

Оф Алис аз пак не съм чула целия репортаж.

# 247
Добро утро, мамчета!
Ей, в нашто семейство да не отидеш до тоалетна, веднага изгубваш шанса за компа ooooh!
Шики,  newsm59  bigdance2 newsm38 Бъди жива и здрава, много щастлива и късметът да е винаги с теб Hug
 nbirthday и на теб, Светли! /на патерици, по разбираеми причини/  Здраве, щастие, любов за цял живот Hug
Бебочка, честито и на вашето ново семейство  bouquet Нека любовта, щастието и хармонията да са постоянни спътници във вашия живот newsm10 smile3525
Фийл, страхотни заглавия Peace
Изкукуригах нещо, ама после пак / блажени са верующите/ ако се доредя.
Весела срещичка и после снимки Naughty
На всички работещи лек и спокоен ден!
На почиващите, приятен ден!

# 248
Оф Алис аз пак не съм чула целия репортаж.
Абе нищо кой знае колко интересно. Разискват в социалното министерство предложения за промени, едното от които е срока, през който майките получават 90% от трудовото си възнаграждение да се увеличи от 9 на 13 месеца. По мои наблюдения от последните години ще го приемат това, но ще стане от догодина, ние ще сме заварено положение и отпадаме. А иначе моята "фаворитка" Масларова каза за еднократните помощи за раждане, че и бездруго били достатъчно големи   #Crazy Money и нямало нужда да се увеличават още повече - имало е и такова предложение

# 249
  • София
Здравейте девойки !

Опазих се цяла бременност от разболяване, а сега съм с червено гърло.  Confused Хапвам мед, но ще ви помоля да ми дадете идейка какво още може да направя.

Ели, наистина е добре да чуеш още едно мнение. Може докторите да не са сигурни в поставената диагноза, но са предпочели да си вържат гащите. В упътването ми на Магнерича пише че може да се предписва и за профилактика от прееклампсия. Сигурно затова са го изписали. Само не ми е ясно това как ще повлияе на контракциите. Абе да не се опитват да си измислят причина за секцио?  newsm78 Като четох септрмврийките в последния момент на повечето са им измислили някаква причина за секцио. Сега гледах часът на мама и една акушерка каза че плановото секцио в бг болници  надвишава 60% спрямо естественото. Само да не ми измислят и на мен нещо, че съм още под въпрос, плацентата не се беше вдигнала достатъчно преди 3 седмици.

Гуава, а защо изобщо трябва да се носи почерпка като ти издават болничния?

# 250
  • Велико Търново
Здравейте и от мен Simple Smile В Търново имаме Пикадили, в мола се намира, така че ще отида до там да проверя. Малко ми е далечко, ама като го няма на други места... После автобусче ще си хвана до вкъщи.

Да се пооплача малко - наболява ме точно под гърдите. Почти съм сигурна, че е заради банелите и си купих един безшевен сутиен да пробвам как ще е. Ама вкъщи не го слагам, че все пак е с ластик отдолу. Сега пък имам чувството, че като няма какво да ги държи, гърдите ми увисват и така дърпат кожата и пак ме наболява Sad Намазах се и сложих сутиена пак. Офф, извинявайте, че ви занимавам...

# 251
Добро утро и от мен  Tired
Аз съм с болки в гърлото и се чувствам отвратително. Сега ще трябва да ида да си спретна един компрес, обаче имам чувството, че нямам сили да завлека до необходимите ми съставки.
Бебочка честито и бракосъчетание   bouquet Да се обичате много и да се разбирате в радости и трудности (в превод - мъж ти за всичко да те слуша  Wink).
Съни честит рожден ден   bouquet Пожелавам ти здраве и любов, всичко останало човек и сам постига.
Шики
честит рожден ден   bouquet. Пожелавам ти да родиш най-личната варненска мома  Grinning
Нашите кумове снощи празнуваха една година от сватбата си. Беше много приятно и не ми се беше случвало да изляза вечер на ресторант от  newsm78 ... не помня вече кога  Mr. Green
Алис, то и предното увеличение на месеците го приеха да е от 01.01.2007 г., пък мен ме хвана, нищо че се водех в болничния от 12.2006. Та все ми се струва, че завареното положение няма да ги оставят така.
Аз все се шегувам, че добре, че съм решила да забременявам, та Масларова да се реши да променя към добро майчинството  Mr. Green
Гуава не разбирам защо трябва да носиш нещо на някого на когото това му е работата и задължението. Тази сестра в случая не ти прави услуга, а си върши работата. Друг е вече въпроса, ако ти си просто доволна от месеците, в които са ти водили консултацията и искаш да изкажеш благодарност по някакъв начин.

# 252
  • Варна
Неди,в този период матката вече подпира гръдния кош и ребрата.Да не би болката да е от това?
Майлили, жабуркане с Цитросепт е доста силно лекарство за гърло и безопасно за бременни.Ефизол, Прополки,мед,лимон,тези неща ги знаеш. Като вземате мед за гърло ползвайте захаросан и го задържайте максимално в устата.Аз само с мед се оправям при болно гърло.Но само със захаросан мед.Течния не ми лекува гърлото.

# 253
Ето на Масларова мъдруванията в пълния им вид:

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=3074&sectio … 16&id=0000101

# 254
  • Варна
С тези "благодарности" сами си поощряваме корупцията-говоря за питането на Гуава
Доволна или не от нея, тя(сестрата/акушерката) получава заплата за работата си, това че я върши отговорно-т.е. както е задължена, не означава,че трябва да се черпи.
Замислете се, при вас как е-колко пъти ви черпят, че сте си свършили работата, за която сте наети..

Шики, честито бре  Hug-пусна една торта,пък не каза за какво черпиш
Да си много здрава и дива глава още дълги години, и с бебето да вземе колкото се може повече от твоя енергизъм   bouquet

Момичета, обличам се и излизам, не издържам вкъщи, очната е чак от 14.30 на работа, ще намеря къде да скитам дотогава, ама вкъщи е просто от скука по-голяма скупа

Общи условия

Активация на акаунт