Леле, колко са големи ОКТОМВРИЙСКИТЕ кореми!

• 16 012
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Шикимикиииииииии   newsm59  ura dance  party023
Здраве,щастие,любов и най-лекото и безпроблемно раждане![/color] Hug

# 256
Добро Ви утро мамчета,днес май жегата се завръща ама все пак се надявам че няма да екато през август!Наде и аз ходя само с безшевни сутиени ,особено в къщи,даже спя с такъв,на мен ми е добре не ми убива ама и моят корем е по-ниско разположен не ми опира в ребрата ,освен ако не съм седнала.
Е,това е засега не се сещам за друго с което да ви занимая,исках разходка но ще стане чак към 17,00 часа ,по хлад и полека!

# 257
Шики, Чести рожден ден! Много здраве желая за теб и бебчето!

Замислете се, при вас как е-колко пъти ви черпят, че сте си свършили работата, за която сте наети..

Много често!  Peace

Наде, аз имам такава болка точно под гърдите от няколко месеца и си мислех, че от сутиените с банели, ама се оказа, че е от прещипан нерв и болката ще изчезне след раждането  Confused Но в интерес на истината сутиените без банели облекчават малко положението, защото не притискат така силно и без това болящото място.

# 258
  • Бургас
Нинче как мина разходката с Криси?
Разтъпчихте ли тумбачета и Пловдив?

Сев какво работиш та такива хорица около теб?
На мен даже и благодаря понякога не ми казват,а си хабя нервите  с доставчици и клиенти от сутрин да вечер.

# 259
Ами, Неди, работя в строителна фирма и аз съм в отдел Продажби. Продаваме си жилищата и хората са много доволни от отношението към тях и от качественото изпълнение на жилищата. Имаме и някои известни клиенти, които също са много мили. Общо взето няма седмица да сме останали в офиса поне без една кутия бонбони и натурален сок. И когато някой колега огладнее или му се прияде нещо сладичко все при нас идва, защото знае, че все има нещо за хапване  Laughing

# 260
  • Бургас
Севче и аз искам така,ама няма. Crossing Arms

Ние също се грижим за нашите клиенти,но те са на принципа:
Аз плащам и те са длъжни да са любезни и експедитивни!
То шефа ги е научил така,та не им се сърдя на хората.

Е винаги е приятно когато някой клиент се сети за нас и ни почерпи с нещичко.
Пресен ми е случая с клиент на който правихме отопление на оранжерия за цветя.
При последното плащане човека донесе половин бус цветя,че ни бил гол офиса.
Всички се почуствахме страшно добре и ни оправи настроението за дни напред.

# 261
  • София
Завърнах се. Да ви се похваля, разходих тумбака чак до Плиска пеша и то в доста бърз конски(свински) тръст и се чувствам страхотно.  Blush
От лекцията нищо не чух за съжаление  Embarassed, ама и другите бяха като мен, не можахме да се наприказваме.
Иначе за статистиката:
Сисилия - 1бр. пица   261uu
Еличка мама - 1 бр. пица  smile3535
Другите се направиха че са на диета и нищо не ядоха   newsm56
Да знаете, че ни интервюираха и снимаха за списание 9 месеца ( Енигма, Еличка, Трикси и мен) и може да ни видите изтипосани с шкембетата и дълбокомислените си изявления в броя от края на ноември.

Честит празник на Шикимики!   bouquet
Наде, тая болка я имах преди месец някъде, ама сега не е чак толкова зле. Не е от сутиена, ама е много неприятна. Аз даже не можех да спя от нея.
Еленце, да пишеш като има новини!

Приятен ден на всички  Hug

# 262
Ехос,
Шики, честито и от мен, то и аз много много не разбрах, че с тази предизвикателна торта черпиш от свое име Hug Бъди жива и здрава и най-послушният бебок скоро да е в прегръдките ти!  bouquet
Майлили - аз като прясно препатила ти казвам, не много горещ чай с мед и лимони Peace, прополки или обикновени лукчета и вземи мерки за нослето овреме, з-то аз сега още тегля с него ooooh!, но това да е, гърлото ми мина Wink
Адаш, ама направо да ви завиди човек - апнали, пийнали, че и медийни звезди станали - нашата гордост Hug, може ли да помоля някой който ще се записва за лекцията в четвъртък да запише и мен, ще се опитам да избягам от работа Mr. Green, макар че днес шефа освободи едното момиче, а другото е на лекции Whistling, ей няма вечно щастие....
Иначе за протокола и аз съм на работа в която няма благодарности, но пък шефчето е пич и той честичко ни черпи, глези ни със сладки, абе не мога да се оплача  bouquet

# 263
Шики, честит ти специален ден  Hug

Здраве, любов около теб и много поводи за усмивки ти желая.

Аз цяла бременност така и не си нацелих удобен сутиен. Все ми стягат, а не съм от най-едрогърдите.
От известно време ходя без сутиен.

# 264
  • София
Пуки, Сиси, мерси за съветите!  Hug Ще кажа на мъжа ми като се прибира от работа да ми купи прополки и лимони.

Шики, що се спотайваш така? ЧРД с най-сърдечни пожелания за здраве и леко раждане!  newsm59

Сиси, другите ги освободиха, а ти като най-голяма свежарка остана на бач. До кога ще работиш, бе момиче?

Блазе ви за срещичката днес. Да бях дошла и аз да омухам една пица  Party

# 265
  • София
Шики, ЧРД и от мен.   bouquet

От лекцията нищо не чух за съжаление  Embarassed, ама и другите бяха като мен, не можахме да се наприказваме.
Иначе за статистиката:
Сисилия - 1бр. пица   261uu
Еличка мама - 1 бр. пица  smile3535
Другите се направиха че са на диета и нищо не ядоха   newsm56
Да знаете, че ни интервюираха и снимаха за списание 9 месеца ( Енигма, Еличка, Трикси и мен) и може да ни видите изтипосани с шкембетата и дълбокомислените си изявления в броя от края на ноември.

Браво на вас!!!

Мариянка, и аз смуча прополки и може да си пръскаш Тантум Верде.

# 266
  • Велико Търново
 newsm51   txtloves  nbirthday Шикииии Simple Smile Само хубави неща да ти се случват и никакви ядове Simple Smile

Днес сигурно ще си купя още един сутиен, че тоя безшевния ми е само един, взех го за проба. При мен болката сигурно се усилва и от факта, че много време седя седнала пред компютъра, че нали превеждам едни неща за офиса.

# 267
 Най-накрая и аз успях да кача някоя и друга снимка в албума  newsm44.
Шики,честит рожден ден newsm51!Много здраве,щастие и любов ти желая,всичко друго се купува!

# 268
Здравейте и от мен.
По принцип рядко пиша, но редовно чета.
Завиждам ви, че излизате в отпуск вече, аз продължавам без прекъсване. От вчера поне малката е на детска градина и аз съм малко по-спокойна, мога да обърна достатъчно внимание на работата си. Почти вчиско вече купих за малката, но ремонта в нас е в застой и всичко стои в магазина на изчакване. Остана само количката, нея бях решила да я купя след раждането. Обаче уви изненада.
Модела, който бях харесала се оказа, че в момента е наличен, но не се знае дали ще го има след месец. Щяло да има внос на 10 септември и после чак февруари. Сега не знам какво да правя. Все пак количката, столчето и чантата ще струват 1000 лв. , а в момента с всички тези харчове направо съм на нулата.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3441
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3438
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3502
това са нещата.
Дано поне да устискам повече време, че с тези постоянни контракции и болки и ходенето на работа се чувствам ужасно. Добре поне, че не е толкова топло като преди.

# 269
  • Варна
Здравейте  Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА SHIKIMIKI    bouquet Да си жива, здрава и скоро да си гушкаш една прекрасна госпожица, че знам ли.. с моите двама младежи, може и снаха да ми стане  Mr. Green

Alliss3,
ти прочете някъде, че ако увеличат срока на платеното майчинство /90-те %-та/ ще е само за родениет след 2009 г. ли? Обикновено такива промени важат и за завареното положение, но все още е само предложение, не се знае дали ще го приемат.

Мими, ти не трябваше ли да пазиш леглото известно време? Какво си се разшетала? Няма ли кой да ти помага?

Фийл_Ю, страхотни заглавия на теми, ама да знаеш, бързо ще ги използваме, отсега мисли нови  Joy

Колкото до клиентите и почерпките – вече се случва все по-рядко, въпреки че почти не се случва при нас да има клиент, който да не е останал доволен от обслужването /за банка става въпрос, някой да не си помисли нещо мръсно  hahaha/. А като знам едно време какво черпане падаше – кеф ти торти, бонбони, алкохолни и безалкохолни питиета, че и тенекии със сирене са ни носили  Crazy.
Днес ми е последния работен ден Rolling Eyes. Не знам дали се радвам или по-скоро ми е едно такова никакво.. Надявам се, че скоро ще ми мине  Mr. Green и ще се настроя на бебешка вълна.

Общи условия

Активация на акаунт