Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува хемороид?
Как да избера подходяща подложка за легло за бебе?
Как мога да разбера дали коремът ми е ниско по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува хемороид?
Хемороидите могат да се лекуват с различни методи, като например прилагане на лед, използване на кремове и мехлеми, вземане на топли седящи вани със сол и вода и приемане на лекарства за облекчаване на болката и възпалението. Важно е също така да избягвате запек и да се консултирате с лекар за подходящо лечение.
-
Как да избера подходяща подложка за легло за бебе?
-
Как мога да разбера дали коремът ми е ниско по време на бременност?
При определяне на позицията на корема по време на бременност, трябва да се вземат предвид усещанията и физическите промени. Нисък корем може да се усети като по-голямо усещане за тежест в долната част на корема, по-ниско разположение на бебето и по-голямо налягане върху пикочния мехур. Важно е да се консултирате с лекар за потвърждаване на позицията на бебето.
-
Как да се подготвя за пазаруване преди раждането?
-
Каква е разликата между матраците с пълнеж от кокосови влакна и латекс?

! Аз верно не написах защо черпя
!

! Ще ми се да видя такова нещо на живо! Представям си каква атракция сте били!!!!!!!!
на вас.И ние сме около 2кг и нещо.Ама в петък сме на (обарване)
и изследвания,а и болничния трябва да ми напишат тогава
, че нямам търпение дори и тогава ще си остана вкъщи, а за шефчето сега след като всички по една или друга причина не са на работа при всички случаи му е бонус че съм на линия, та така. Надявам се че обясних до някъде моята логика, от друга страна пък така ми се иска вече да ми е чистичко и подредено и само да се излежавам и бездействам, че след това какво ни чака ... идея си нямам, ама и за това нямам търпение да ви кажа
само такива ти пожелавам до края
Специално заради вас ще си взема ноемврийския брой на списанието 
) и мине, не мине много време и се сетят, че искат да ходят някъде и шефа понеже е мека Мара и веднага вади някоя хилядарка да ходят да плюскат
Много са нахални, ужасТ.

На срещата оня ден Съни поясни, че като излизат раменете на бебето, все едно с нож те режат... 
. Корема ми се втърдяваше и имах болки все едно ще ми дойде. Много се изплаших, пък мъжо вика: Няма да е тази вечер бе
, немога да си организирам въобще нещата. Трябва тази седмица до края да свърша толкова неща а аз още се мотам като муха без глава. Започвам да се дразня, че няма да ме има цял месец, пък този детски център ми взе съня. Въобще не знам кво да правя вече.
. Незнам накъде ще избие това напрежение
. Уфф пак ви се оплаках за неща дето не са тема на разговор
. Извинете ме
, май ще има с какво да бъдем изненадани