® E-bay - тема 14

• 45 161
  • 884
  •   1
Отговори
# 390
Хм... е как е разкодирана, пък не работи?  Blush Не се сещамз а друго. Какво ще и поправят за тия пари?  newsm78
трибандов може и да работи тук,но не трябва да е купуван с договор към оператор обикновенно те си ги кодират.иначе имат си начини,моят предишния го пращаха в сърбия да го разкодират

# 391
  • Русе
Хм... е как е разкодирана, пък не работи?  Blush Не се сещамз а друго. Какво ще и поправят за тия пари?  newsm78

Слагаш сим картата,телефона си работи,но няма мрежа ( нито Мтел,Глобул и др.)

# 392

Ами щом наистина е разкодирана и е трибандова - значи е повредена.

# 393
  • Русе

Ами щом наистина е разкодирана и е трибандова - значи е повредена.

В сервиза не ми казаха,че телефона е повреден, а че се e  случвало така на GSM-и,които идват от Щатите.
Още,когато го купувах то си пишеше в описанието.Но телефонът беше за мой познат,който го искаше на всяка цена независимо ,че го предупредих.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 16:06 от maiche

# 394
Има 4 банда - 850,900,1800,1900. Тук мрежите са 900. От Щатите и Канада идват с останалите 3 банда, освен ако не са 4-бандови.

# 395
Ами maiche-пак ме хвърляш в тъча.Да, от канадски купувач е.Какво лошо ще ми кажеш ,вече ще те питам като правя такива покупки Crossing Arms
За това който иска да го купи може на ЛС.

# 396
Да се похваля - днес си получих парфюма Унгаро и чантичката с душ-гел, лосион за тяло, лак и червило. Червилото и лака са доста розови за моя вкус, но като цяло съм супер доволна. Мацката ми поиска 5 лири за шипинг от Англия, пакетът тежеше 755 гр и тя е платила за него 4.91 лири.  Peace

# 397
Уффф мъча се да платя една мултимедия за 320евро и PayPal ми дава това съобщение You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit. как да си увелича лимита  newsm78 След доста опити, реших да се пробвам да платя нещо евтино за 29$, плащането мина успешно, уфф аман, като купувам за мен, няма проблем, като купувам за мъжо стана биг проблем  ooooh!

Е, и аз имам тоЗ проблем и вече ме писна... #Cussing out От ПП няма да съдействат явно.
Заради това получих 3 страйка и ми блокираха акаунта. А имах над 50 + фийдбека и ми пращаха без проблеми. Mr. Green Много страдам сега...  Blush
И аз имам този проблем. Кажете как да гом оправя бе хора? Писна ми

Crossing ArmsАми какво да кажа-и аз пак съм с такъв-при две карти и двете са верифайт Mr. Green-пак не ме пуска да платя сума по-голяма от 50$-и пак съм се запънала с три чифта обувки Close-една седмица не мога да ги платя-по-напред вече писах-изпратих сумата със сенд мъни,но тоя смотан американски китаец не ми прие плащането така-ПП не давал така-да бе Mr. Greenна сумати частни продавачи се разплатих по този начин и не ми направих проблем никакъв,а тоя сега ми вдига диспути и пак страйкове ooooh!не ми е ясно дали ще успея да ги платя изобщо този път Thinking
ooooh! Аз още не съм платила на мъжо мултимедията, все ме забива тоя ПП, а между другото спечелих една нокия, коята е за 117евро и днес я платих от раз, уффф как да му обяснявам сега... той много не е в час с тия мои покупки от eBay, ще си помисли, че нарочно правя...  Laughing

# 398
  • София
Моля, дайте идея как да търся ватирано панталонче за момченце...не знам под каква дума да го търся в и-бея  newsm78

# 399
Оттам влизам и предимно оттам купувам- абсолютно всички съобщения си ми идват на немски.Добре че не ги чета, щото обикновено знам какво искат да ми кажат, но взе да ми писва, защото ги питах (на английски) защо рейтинга ми е 10 (жълта звездичка), при положение че имам повече от 15 положителни фийдбека и получих изчерпателен отговор отново на немски... Rolling Eyes
Щом ползваш регистрацията си от немския ибей, съобщенията ти ще идват на немски, независимо откъде влизаш и пазаруваш.  Peace И при мен е така.
А рейтинга ти е жълта звезда, защото следващата се взима на 50 положителни фийдбека  Peace

Значи стъпка по стъпка:
1. Намираш приятел, който живее някъде в щатите и има там адрес и телефон. Логваш се в ибей и сменяш Primary Adress с този американския, въвеждаш го точно със зипа и със мобилен и стационарен телефон.
2. В началната страница на ибей под лентата с менютата гори в дясно има ликк Live help. Кликаш там и се свързваш с оператор.
3. Казваш, че искаш да ти смени registration site from ebay.de to ebay.com
4.За потвърждение на идентитито ти ще ти искат имейла, с който си се регистрирал, имената и точен адрес и тилифон - дь не забравиш да напишеш американския.
5.Проверяват, казват ОК и сменят. След това излизаш и влизаш пак и си готов. Сега вече си връщаш стария адрес в Primary.

ЕН-ДЖОЙ

# 400
Здравейте!Имам нужда от помощ Sad От два дни се опитвам да направя първата си покупка , но има някакъв проблем Thinking Когато опитам да потвърдя плащането, ми изписва това:"Your credit card, ending in 8009, cannot be processed. Please select a different funding option or add a new credit card to complete checkout."
Знаете ли защо?
Ето акаунта ми в PayPal:

Картата ми е Виртуална Виза на ДСК, има пари в нея Sad

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 09:46 от klaris

# 401
Взела ли си от банката 4-цифрения код, който трябва да вкараш, за да ти стане картата vrified? Ако е по-голяма сумата, която се опитваш да платиш, може това да е проблемът. Редактирам се и аз, видях, че не това е проблемът.

# 402
klaris , при мен се получи така. Имаше пари в карта, точната сума за плащане.  Не успях да платя. Докато една мама не ме подсети, че в самата карта трябва да остане задължителен лимит, 10 лв. май. Внесох още малко пари и успях да платя.

# 403
  • София
Момичета ,това естествена кожа ли е ?!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310084418 … otn%3D4%26ps%3D42

# 404
klaris , при мен се получи така. Имаше пари в карта, точната сума за плащане.  Не успях да платя. Докато една мама не ме подсети, че в самата карта трябва да остане задължителен лимит, 10 лв. май. Внесох още малко пари и успях да платя.
Имам да плащам 8.5 паунда, в картата има около 50 лева  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт