Септември месец - края на лятото

• 25 451
  • 564
  •   1
Отговори
# 150
Завърнах се с добри новини на тоя етап. За сега всичко е наред, махнаха ми гадните тампони и направо ми светна  Laughing Още ми е малко заглъхнало, но така било нормално. След 10 дни пак ще ходя на преглед и ще ми проверят слуха. Докторът каза, че миналия път не е искал да ме плаши ама много сериозно е било и се зарадва на резултата. Направо камък ми падна ... Сега обаче големия проблем с миенето на косата остава за още 10 дни. Голямо лепене на ухото пада, че да не влиза вода и мъжа ми ми я мие ама последния път така я беше изплакнал, че направо полудявам така ме сърби  Crazy

Честит рожден ден на Мими! Да расте здрава и умна! Наде, честит празник   bouquet

Ритка, днес успях да разгледам снимките /3дни бяхме на село и там не ми се отваряше сайта/. Лора е много готина. На татко си повече прилича май. И ти сияеш. Майчинството ти се отразява супер.

Зори, честито първо зъбче,и дано не се налага да ползвате услугите на леля Ники, само профилактични прегледи. Ама съм много зле, в по-преден пост исках да отчета събитието. Hug
И аз така  Peace Пропуснах. Честито първо зъбче, всички да излизат без проблем  Heart Eyes

Ники, благодаря, че ме светна за снимките. Днес получих един огромен пакет с около 300 снимки и се кефя яко. Ще се възползвам че мъжа ми  ще докара калпазанката към 7 часа и ще си ги подредя с кеф  Party

На всички благодаря, че ме мислихте и ми стискахте палци. Страхотни другарчета сте   bouquet

# 151
  • Варна
cher радвам се за добрите новини  Hug, дано да продължава подобрението на ушенцето ти.

# 152
Момичета толкова съм се отчаяла че не мога да ви опиша.Не искам да ви товаря за това и не пиша много.Само ще ви помоля да стиснете едни палци за мен и за бебка Praynig Толкова съм притеснена че не мога да ви опиша.Днес така ме наплаши доктора че съм като пребита в момента (за сега бебка си е добре де- слава богу).Дано не е прав Praynig Няма да ви занимавам с моите неща.
Хриска , здравей мила Hug

# 153
О, ladybebi, недей така. Пиши ни моля те, не ни товариш. Ние се безпокоим за теб. Сподели какво стана. Дано нещата се оправят.  Praynig Радвам се, че бебка е добре. Само не се отчайвай, вярвай силно, че всичко ще завърши добре  Hug

# 154
  • София
ladybebi,не се отчайвай,всичко ще е наред!Какво ти казаха,че така си се притеснила.
 Трябва да вярваш в добрият край.Нищо не е изгубано - бебка е добре.
 Аз тази бременност все си повтарях,че всичко ще е наред,дори когато ми казваха ,че чякаме бебо да стигне поне до 32-ра г.с. и 1,5 кг.А той си стигна до 36-та и се роди даже 4 кг.
 Много вяра трябва да имаш! Hug

# 155
  • Варна
Лейди, разбирам притесненията ти, но не си внушавай най-лошото! За да е болен човек, трябва да има симптоми, трябва да има проблеми в резултатите. Това, че някой казал, че понякога два проблема вървят заедно, нищо не означава. И аз мога да кажа, че като вали често има гръмотевици, но това не значи, че следващия дъжд ще е такъв.

Изчакай да ти направят точни изследвания и резултатите да бъдат разгледани от специалист. Дори и тогава има възможност за грешка.
Затова сега само си мисли, че мъничето е добре, че и ти физически си добре, колкото и да ти ври в главата. Нали знаеш приказката за Нероден Петко - не бързай да страдаш за нещо, което я се случи, я не. За да не стане самосбъдващо се предсказание.

Намери си някой приятен филм, хапни, почини си и дано успееш да дочакаш следващия преглед в нормално психично състояние! Говори на бебка, давай й кураж, че всичко ще се нареди, че мама ще е добре, че лекарите ще направят точно каквото трябва и така и ще стане.  Hug

Шер, радвам се, че ще слушаш и занапред!  Mr. Green

Светле, ако детето усвоява умения още от утробата, то твоят бъдещ син ще е царят на сладкото и консервите!  Heart Eyes

Всички останали,  Hug

# 156
О, ladybebi, недей така. Пиши ни моля те, не ни товариш. Ние се безпокоим за теб. Сподели какво стана. Дано нещата се оправят.  Praynig Радвам се, че бебка е добре. Само не се отчайвай, вярвай силно, че всичко ще завърши добре  Hug
Лейди тук всички се молим за тебе и за твоята бебка, вярвай че този път всичко ще завърши със здраво бебе в прегръдките ти.

# 157
 Лейди, недей така, пиши, занимавай ни! Сигурно нещата не са чак толкова страшни, колкото си мислиш. Кой те наплаши? Какво ти каза? Какви са рисковете, какво ще направят, за да се контролира проблема? АКо ти казват, че нищо не може да се направи, потърси и друго мнение! Ще я гушкаш! Ще я имаш! Не се отчайвай! Бебка има нужда от здрава и силна мама да се грижи за нея!  Hug Hug Hug

Шерче, радвам се, че ушните проблеми са по-добре! Хайде честито ти 300 снимки! Аз още не съм намерила време да ида да купя албумче за моите 270 Mr. Green

Светле, как са патладжаните?  Mr. Green

Купихме столче за хранене на чадото. В момента баща й се бори да го сглобява.

Честит рожден ден на Мимката на Надето!

Хриска, Hug

# 158
Благодаря ви момичета Hug Имам публикувана тема в майки бъдещи и настоящи "Антифосфолипиден синдром", там ако иска някой може да прочете по обстойно.Няма да се повтарям и тук най- малкото за да не товаря всички.Който иска може да я прочете и да види защо съм се притеснила.Надявам се всичко (поне последната информация- непотвърдена) да се окаже фалшива тревога.

# 159
Надявам се всичко (поне последната информация- непотвърдена) да се окаже фалшива тревога.
[/quote]
Дано, дано е фалшива тревога. fingerscrossed
напоследък често се случва, бих казала и непрекъснато, докторите да грешат и да дрънкат глупотевини. Дано всичко е наред! HugДано е фалшива тревога. Hug

# 160
Шер, всичко си идва на мястото значи.  Hug
Лейдибеби, наистина не знам какво да кажа, тъй като никак не съм наясно с проблема. Вярвам, че с помощта на аспирина ще стигнеш 37-ма седмица и ще гушненш малкото вързопче.  Praynig

# 161
Лейдибеби, стискам палци всичко да е наред. Почвай хаповете (включи и един-два розови) и се надявам да гушкаш здраво бебче след 2 месеца.  Hug Hug Hug

# 162
Лейдибейби, не се отчайвай! Все пак не е установено, че имаш и лупус... Заболяването наистина е страшно, но ти нямаш никакви симптоми, нали? А с лекарства много жени с АФС раждат здрави дечица...

Нека ти разкажа нещо за мен. Аз съм отгледана от разведена майка /заради отвратително пиянство на баща ми/ и от баба ми /майката на майка ми/. Та, не стигат проблемите с баща ми, ами на 4-5 г. ми откриват рефлукс на пикочопровода, а в резултат на късното диагностициране - пиелонефрит и нефросклероза на десния бъбрек /демек, бъбрекът е отишъл, склерозирал.../ Следва операция от рефлукса на 6 г. Постоянно боледуване от какви ли не настинки и бронхити. На 6-7 г. докторите заявили на майка ми, че ще трябва да отстранят бъбрека, защото рецидивира с инфекции. Аз не го знаех, само гледах майка ми как плаче. Помня и сутринта, когато ме приеха в болница за цветна снимка на бъбрека, за да решат, дали да го махат. Майка ми - ни жива, ни умряла. Е, оказа се, че бъбрекът пропуска все пак, макар и по малко. И не ме оперираха. В пубертета кризите спряха, и оттогава, да чукам на дърво, изобщо не съм имала проблеми с този бъбрек, той си работи по мъничко, а другият го компенсира. И смея да твърдя, че сега съм изключително здрав човек /да чукам на дърво, де/. Като станах на 20 г. няколко нефролози ме наплашиха, че дойдело ли време да забременявам, сигурно ще се наложи преди това да махат бъбрека, че ще имам страхотни проблеми от притискането на плода. Пък и нали е десният бъбрек, а матката расте повече надясно. Да, ама не. През целите 9 месеца нямах и грам оплакване от бъбрека, не ми се надуваха краката, абе - нищо! По-добре бях с бъбреците от иначе здрави жени!
Малко дълго стана излиянието, ама исках да ти кажа с две думи - прогнозите на лекарите са винаги лоши и много често невярни! Чудеса стават! Вярвай и се моли!
Обичам те! Hug

Светлинко-милинко, ние те изтормозихме с това - раждай, та раждай! Пък то терминът ти още не е дошъл даже. Я дай свободно и си трай, ще ти дойде времето.

# 163
  • София
Лейди,сега видях темата ти и че са те наплашили с Лупос.Не мисля,че трябва да се притесняваш за това и не е вярно,че вървят заедно.АФА вече имат много хора,а лупусът е рядко срещано заболяване и твърде много проблеми други щеше да имаш,за да не разбереш до сега!
 Според мен изобщо не е късно нито за Аспирин,нито за Фраксипарин.Ако си на Фраксипарин,помоли да ти покажат как се бие,защото си има спецификации.
 Не се страхувай,щом до сега всичко е наред и започнеш и лечение,нещата ще се подредят.
 В кореместата тема ти писах за д-р Димитрова от МД,тя е много добър специалист(от най-добрите) и е добре запозната с АФА,именно тя ми препоръча и тези изследвания след вторият аборт.
 Ходи и често на Доплер-аз ходех в началото на 2 седмици,след 32-ра започнах всяка седмица.
 Много те гуша и да знаеш,че всичко ще е наред!

# 164
  • Варна
Лейдибейби искам и аз да ти дам малко подкрепа  Hug. Вярвай в добрия край на нещата, аз поне го осъзнах за себе си, че с лошите мисли само си вредя и предизвиквам злото. Аз ти следях темата и в двата форума, хубаво е че доста момичета са ти отговорили, но недей да се вкопчваш във всяко мнение. Не мисли, че на теб ще се случи най-лошото. Стискам палци всичко да се нареди, както трябва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт