Септември месец - края на лятото

• 25 445
  • 564
  •   1
Отговори
# 405
Я, някой взел че писал два реда. Толкова ли ти се откъснаха от сърце, Светланке?
Ако обичаш повече подробности за Помпичко. Ежедневни и подробни. И за училищните подвизи на батко му. Или него вече го прати при изгората?  Simple Smile

# 406
Светле, добре сте си дошли в къщи с малкия Бобчо  Hug хайде като ти остане време за нас, чакаме подробности и снимки

# 407
Светле,добре дошла.Чакам с нетърпение снимки на малкия лакомник. Hug
И,какво пък толкова правиш,че нямаш време  Mr. Green

# 408
Светле,добре дошла.Чакам с нетърпение снимки на малкия лакомник. Hug
И,какво пък толкова правиш,че нямаш време  Mr. Green

Ми, да! Кво толкоз си заета!?  smile3503 Сучел бил... ми, окачвай през врата един слинг и да стои в него и да си цока, та ръцете да са ти свободни да щракаш на компа! Mr. Green  Ни мой то тъй! темата запустя без теб.

Ама съм нахална, а? newsm47

# 409
  • Варна
ей, че сте ревниви всички!  Mr. Green не оставихте Светлето да се нарадва и наслаждава на неочакваното очаквано щастие! Да си гледа момчетата, да им се любува, да се грижи за тях, да им говори, да ги целува, все някога ще й писне и ще стигне до нас.

# 410
Днес sladurana 83    има Рожден Ден
Може би не ти е до празник ,но ще те поздравя като ти желая много скоро да бъдеш щастлива! Всички твои мечти да станат реалност и най -сетне да гушнеш и ти своята рожба. Пожелавам ти го от сърце!

# 411
Сладурче83, бъди жива и здрава! От все сърце ти желая да дочакаш съвсем скоро пред теб да се отворят портите на щастието широко!     bouquet

# 412
  • София
Честит Рожден Ден, сладурана83!
Здраве, щастие, топлина... и още нещо!

# 413
  • Варна
Честит рожден ден на Сладурана! Здраве, щастие и сбъднати сладки мечти!

Angela, много ми харесва новия ти аватар! В цвят си по-хубава!  Simple Smile

# 414
  • Бургас
Здравейте и от мен   bouquet
Честит рожден ден на sladurana 83       !!!
Добре дошла и на Светлето и малък Бобчо !   Hug

Аз нещо в последно време нямам време, пък и настроение за писане, скапано ми е нещо. Добре поне, че футболиста яко рита, та поне той да ме радва  Wink  Марков го одобри за футболист, всичко му е наред  Peace
Сега се заемам да проучвам въпросът със стволовите клетки, май в София ще се ражда, ама ми се ще да имам и резервен вариант, все пак зима ще е. А и предния път родих точно за час  Rolling Eyes
Усилено търся детегледачка и нещо удрям на камък и май това ме нерви най- много, че времето тече, а никаква не съм я свършила с многобройните задачи ...
Утре ще отидем да си починем малко до с. Младежко в Странджата, последно там като бяхме свършихме нещо много хубаво - бебето  Laughing  Heart Eyes
Приятни почивни дни на всички   bouquet

# 415
  • София
Lilibon,  Heart Eyes Hug
А все пак и рожденик ще имам скоро, та викам да се пременя.. Simple Smile

# 416
Светлеее показвай се (сигурно имаш много грижи около малък Божидар) ама и ние сме хора Mr. Green...искаме клюки и подробности.

# 417
  • Разград-София
Честит Рожден ден на Слави! Да е здрав ,щастлив и все така палав и да радва мама и тати  Hug  bouquet

Това е за тебе Херич . Весел празник мила  Hug  bouquet

# 418

Слави ,пожелавам ти да бъдеш жив и здрав! Безгрижно и щастливо детство !
- за теб Херка  .Ти днес празнуваш не по- малко от своя син.

# 419
Ихаааа, кой най-красив младеж от другия край на магистралата до морето днес става голям мъж!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Слави, да си жив и здрав, да си много лъчезарен и достатъчно щуричък! Да печелиш с лекота препятствия и дамски сърца (ако някое случайно е останало непокорено до сега от прекрасният ти син поглед)!

Херко, честит празник, виннице-виновнице! Още поне една вина да добавиш към днес порастващата ти радост у дома!
- за вас с виновния татко.

Общи условия

Активация на акаунт