Септември месец - края на лятото

• 25 437
  • 564
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден на Слави! Да расте здрав и умен!
Марги, честит рожден ден и на теб! Бъди много здрава и усмихната. Нека през тази година се сбъднат мечтите ти  Hug

Веси, как сте с Бобчо? Викчето и тя е със сополки от снощи. Засега само това, но цяла нощ не спахме, заради запушения и нос. Най лошото е, че се чух с другите майки дето сме по цял ден заедно и всички са болнички.  Sad Аз изпадам в ужас от тия вируси, щото тя ги изкарва бързо и да чукна на дърво не се е налагало да пие АБ, но пък винаги повръща, което е просто кошмарно... И аз съм с главоболие от 3 дни, не ми минава от лекарства...

# 436
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ!  Tada Да расте здрав, умен и красив и както се казва ТАЗИ ГОДИНА МОТОР, ДОГОДИНА СЕСТРИЧЕ!
Марго, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! - Да се сбъднат най-съкровените ти мечти!
Светле, много цветущо си го описала твоето ежедневие. Да ти завиди човек  Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 437
Честито на всички Рожденници.  Hug
Светле вдъхваш ни кураж определено, че някой ден и на нашата улица ще изгрее слънце Hug

# 438
Светле вдъхваш ни кураж определено, че някой ден и на нашата улица ще изгрее слънце Hug
Peace Светле, много е хубаво, че вече си щастлива

# 439
 baloni Честит рожден ден на Слави. Нека расте здрав, щастлив, безгрижен и естествено палаааав  Mr. Green. Пожелавам му скоро да стане всеотдаен батко  baloni. Херка, честит ви празник   bouquet.

Марги, честит рожден ден и на теб. Нека слънцето вече изгрее и на твоята улица и сбъдне най-съкровената ти мечта    bouquet.

Ей, Светълке, чак ме изненадА - не очаквах да си така подробна  Mr. Green. Смей да се оплачеш пак  Heart Eyes.

Шерче,  май се оправяме. Бобчо кашля зверски, сополи текат непрекъснато и вече няколко поредни нощи не спим, защото милото не може да диша. Забравих да ви кажа, че за разкош му растат и 4 зъба едновременно ShockedАз вече почти не кашлям, но пък изобщо не мога да дишам. Доки ме "успокои", че понеже имам алергия към полени и тополи може да не продишам в следващите 2-3 месеца. Успяхме да разболеем и Емо, та сега вече картинката е пълна Tired. Вече съм жив труп от това неспане, но се надявам скоро дребния да се оправи и безсънните нощи да свършат.

По повод неосъзнаването на това, че току-що си родила живо и здраво дете - раждам аз и екипа ме пита как ще се казва бебето. А аз отговарям "Живот и здраве ..." и тука вече се усетих, че се е случило, а хората сигурно решиха, че не съм в ред. Е аз не че бях...

Hug Hug Hug на всички.

# 440
Привет и от нас:)

Честит рожден ден на Марги! Много здраве ти желая и сбъдване на най-истинската мечта!

Честит рожден ден и на СЛави! Още си спомням деня, в който се роди... И той да е много здравичък и да слушка мама и тате /от време на време:)  И догодина да бъде най- помагащия батко за една малка принцеска:)

Весе, дано по-бързо мине...еей, много гаден тоя вирус. Много време вече ви държи...

Светле, Heart Eyes Много свежо звучиш:) сигурно е от половинчасовата релаксираща вана сутрин newsm78

Момичета, да ви питам нещо... Миналата седмица разказах за тая драма на Берни и мъжа й и много ми се смяха... Обаче драмата продължава. Та да питам тук някой да ми даде акъл какво да правя... Не знам кога, върху лаптопа е пръснала кърма. Не съм разбрала кога за да изчистя и тя се вкаменила... Николай като видя и ми направи живота черен. Започна да го търка с какво ли не- не пада. Това чудо беше точно преди да тръгнем за РАзлог и съответно отложихме тръгването с около час и нещо, в който Ники се занимаваше със скъпоценната си вещ. После заминахме и аз реших че е забравил. Е да, ама не... Днес загуби отново около час, купил някакъв специален преарат за почистване на компютри... и пак нищо. Едни дребни точици, само той си ги вижда. Но търка... Чувствам се все едно не знам какво съм направила... Как да я изчистя- някой има ли опит с такова чудо Rolling Eyes  newsm50

# 441
Веси, при вас наистина картината е пълна. И 4 зъба  #Crazy  Дано се оправяте бързо всички  Hug
Ние засега сме само със сополите. Ама аз от снощи и давам профилактично панадол и слагам виброцил и като се сетя пръскам със стеримар. Тя като ме види с нещо в ръцете  и бяга и почва да пищи. Ама тая вечер заспа много спокойно и не и свири нослето, дано с това се разминем...
Ники, ама ти сигурна ли си, че това е кърма  newsm78 Нещо не ми се вярва да е чак толкова не почистваща се... че тя е предимно вода  Rolling Eyes
Светле, да ти завиди човек, кой като тебе с 3ма мъже  Laughing Ей сега вече  ще си починеш  Laughing И всичките тия процедури дето си ги описала са след като спиш непробудно цяла нощ, нали  Mr. Green

# 442
Вижте колко й отиват 2 бебета:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=7770667

Не съм 100% убедена, че е кърма, но и още някой ми каза, че като засъхнела и нямало махане. Сега се чудя дали да не пробвам дали е кърма наистина. Сещам се един начин за проверка  Mr. Green Mr. Green Ама не знам какво ще ми се случи, ако взема умишлено да оскверня "Топчо"...

Светле, специално за мен искам да снимаш Дарко спинкащ с вдигнати ръчички... разтапяща картинка...блаженство...

За нослето моята педи ми каза един хомеопатичен спрей Euphorbium compositum. Като вземе по-често да ми киха и съответно ми се изправя косата, пръскам от него. Но не мога да кажа, че имаше особен ефект, когато наистина имаше хрема. По-скоро профилактично.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 22:52 от KikiNiki

# 443
  • Варна
Слави, Маргарет бъдете здрави и много щастливи!

# 444
Ники, аз това съм го ползвала  като бременна и при мен нямаше особен ефект.
 Виброцила помага за сега, аз за първи път и слагам въобще някакви капки... Досега само Стеримар...
Абе аз кърма разливах из цялата къща, включително съм изпускала цели контейнерчета. И по дрехите ми винаги имаше, но нямам спомен нещо трудно да съм изчистила  Rolling Eyes
Сега се сетих, май фивърчето се похвали, че и подарили контейнерчета за кърма. Много са удобни, не само за кърмата. Ако знаеш сега как хубаво си квася мляко в тях  Laughing

Ей, направо страшно много и отиват двете бебета на тая мацка Wink

# 445
Светле страхотна история, като приказка немога да си преставя даже какво е чувството ,ноистино много се радвам за теб и малкият ти дар от Бог Hug Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ по добре късно от колкото никога  Embarassed Heart Eyes

Шерче дано Вики се оправя бързо моята племенничка Симона /вие се познавате/ също я копна вирусче лоша работа гледа с едни тъжни очички но дано и тя да се размине леко.

Аз вчера пак бях на сватба четвъртата това лято,но край вече закрих сезона на сватбите мисля си ,че всички вече се изпожениха Laughing аз обичам сватби но ми писна вече много ми дойде иначе ,сигурно на малката госпожица вътре в мен и харесва раздаваше ритници в такт с музиката май хоро играеше там вътре  Laughing

# 446
  • Варна
Честит национален празник! Днес във Варна най-сетне грейна слънце, така че наистина ни е празнично. Време за разходкиии!  Sunglasses

# 447
Честит празник на всички Българи!!!  bg
Да се похваля и тук - вече съм в осми месец Hands Clap pregnant

# 448
  • Варна
Браво! Още малко и всичко трябва да е наред!

# 449
Честит празник на патерици на всички, празнували последните няколко дни. Желая на всички много здраве и любовта на любимите хора.

Ние днес отсякохме 7 години с половинката. Обиколихме 3 пъти Благоевград и не можахме да си купим нищо бакърено (7-мата годишнина била медна). Само едни джезвета се мотаеха (пък ние си имаме няколко). Щяхме да се радваме на менче - ама нямаше. Та имам молба - ако някоя от вас кръстосвайки улиците попадне на такова чудо - да ми каже....

Иначе и при нас всички са шмъркащи или кашлящи - много досадно. А температура няма никой от нас... Дано да се оправим бързо.

Весе, Шер - оздравявайте и вие и дечковците бързо. И дано да сме се отчели с боледуването за есента и зимата.

Светле, много си лаконична - типично по даскалски - много думи, пък инфо почти никакво. Но пък звучи толкова мило всичко. Гушки за най-малкия младеж.

Успешна седмица на всички ви. (А току що осъзнах, че утре е вторник, а аз приготвих чантата за училище на детето по програмата за понеделник  Sick) Дано не забравя утре да поправя заблудата си......

Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт