По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 47 053
  • 905
  •   1
Отговори
# 600
....ииии пак мрънкащи глезли.....  Hands Fist newsm50
Леле ако съм мъж и имам такава жена в къщи,ще я убия с правата лопата  smile3515

Пухче Честито...лека и безпроблемна бременност  Hug

Горда Честита месечинка  Hug

# 601
  • София
Да вметна набързо  - сега се връщам от Кауфланд , направих бърза забежка от работа да се подкрепя с нещо за хрупане . С учудване видях пуешка пастърма , е такова чудо още не бях яла . Любопитството ми не издържа и си купих 100 грама  Blush . Вкусна е и не е скъпа

И аз я пробвах, не е лоша.
Има и биволска, също е много хубава и не е много солена.

Честит рожден ден на Танчето!   bouquet
Пухчо, леко и безпроблемно бременеене!   bouquet

И накрая едно протеинче  Grinning
И едно коктейлче за Тунинг  Wink

# 602
dorchester, тахана е сусамов и ми е предписано 2 с.л. (може и 1 с.л. ) разбъркана с 1 с.л. медс утрин на гладно, като това е мн. подходящо и за боледуващи често деца (а и възрастни) защото действа засилващо имунната система, така че е с общо добро действие. Но съм чувала че някой хора с по-слаб стомах им действаа слабително (заради меда на гладно-аз лично нямах този проблем). Не е лошо-просто ако се появи това, не е лошо да се знае причината, за да не се притесняваш. А....влияе положително и на потентността-абе за всеки по нещо дето се казва. А и на вкус си е супер-ама като не мога сега, ще си го почна пак след 3-тия етап от диетата...надявам се за тогава да може.

# 603
  • София
 spam2

Abrakadabra, Sun, dorchester, Hug

# 604
Здравейте Simple Smile Aко имате проблеми с 00- Fenolax  помага,сега си купих Laxal казаха ми,че не предизвиква зависимост и лениви черва както повечето лаксативи

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 17:48 от Krisinka

# 605
               Тъкмо се бях наядосала яко на някои Момичета и прочетох Тонито 26, отказвам се да пиша по ВЪПРОСА, но Тони, ако нямаш лопата, веднага изпащам десетина, за да има за всички които не знаят защо са тук.
               КОКУЛИНКА - тахана е растително масло и се произвежда от счукан и смлян сусам , много е вкусен и хранителен, мисля че не е удачен за режима  , защото по качества се сравнява със зехтина, че даже е по добър. Той съдържа 60%   мазнини, 19% белтъчни, 17.5% въглехидрати.
               100 грама тахин внасят в организма: 30 гр. , 60 гр- мазнини, 20 гр. въглехидрати, 4 гр. влаканини, 2.5 гр- оксалати. Общо взето - НЕ Е РЕЖИМЕН.
              ТАНЧЕ - кви са тия вкусотии бе мацка, я пусни на лични някоя рецепта, говорим за горните две картинКИ!
              ЛУЧИ  - аде да прекараш добре и УМНАТА с манджата!
              ТОНИ 26 - чудя се ако имат да свалят колкото тебе - КВО ШЪ ПРАИЪТ?
              Лека вечер и ГУШКИ И ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ мацки и на мацока, който ще ходи на вилата. И вземайте с пълни шепи от петъчните протеиниииииииииии бре!

# 606
  • Варна

Изправена съм пред дилема....Според калкулатора на Дюкан..теглото ми трябва да е 58..т'ва мене не ме кефи особено..щото съм била толкова...и да..харесвам се,ама искам още....Примерно преди да узная за този калкулатор(от Вас) Simple Smile  Hug си поставих цел 55..и мисля да го докарам до там ....Много ли ще е травмиращо за организма?....

На мен калкулатора ми даде 57кг, вече 10м. си поддържам 52кг. (все още съм в 3-та фаза). Надявам се организма ми да се предаде на тези килограми и да не се стреми към по-високите. За сведение - нормалните ми килограми да били около 65кг. от студентка докато забременея. След като родих стигнах до заветните за мен 85кг. на ръст 150см.

# 607
Креми, много,много ти се радвам и съм сигурна ,че с твоята упоритост ще задържиш постигнатите килограми. Желая ти го от сърце! smile3501

# 608
До "ВСИЧКИ" - Аз заминавам за вилата.. утре вечерта или в Неделя по някое време ще съм тук..

Къде е тая вила, и аз искам разнообразие! Simple Smile

# 609
Мисля вече да мина на втора фаза макар че резултатите не са от най добрите за 5 дни по малко от 2 кг. Дали проблема не е че в ударната фаза наблягах повече на извара и мляко отколкото на месото /кис.мляко ядях по 2 кофички с разтворено степче/ newsm78ако бъркам моля ви кажете ми. Та сега малко въпроси за 2 фаза - парафиновото олио става ли за подправяне на салатите и гадно ли е на вкус, моркови може ли по 2-3 на ден, на кое да наблягам повече на зеленчуците/защото са ми по вкусни/ или на белтъчините и последно макар че аз съ малко скептична за зеления фасул вие ядете ли го и какво количество? Благодаря ви че ме издържате с моите постоянни въпроси но с тази диета съм твърдо решена най-после да успея да се вкарам в ред  bouquet

# 610
             ТОНИ 26 - чудя се ако имат да свалят колкото тебе - КВО ШЪ ПРАИЪТ?

newsm65 Е, тогава сигурно ще се избием тука  smile3540 af ritnik

# 611
Мисля вече да мина на втора фаза макар че резултатите не са от най добрите за 5 дни по малко от 2 кг. Дали проблема не е че в ударната фаза наблягах повече на извара и мляко отколкото на месото /кис.мляко ядях по 2 кофички с разтворено степче/ newsm78ако бъркам моля ви кажете ми. Та сега малко въпроси за 2 фаза - парафиновото олио става ли за подправяне на салатите и гадно ли е на вкус, моркови може ли по 2-3 на ден, на кое да наблягам повече на зеленчуците/защото са ми по вкусни/ или на белтъчините и последно макар че аз съ малко скептична за зеления фасул вие ядете ли го и какво количество?

Наблегни на белтъчините! Зеленчуците да бъдат гарнитура. Те служат повече за разнообразие, отколкото за прехрана.

Морковите избягвай! Или ако толкова искаш по малко.

Резултатите ти не са зле, трябва метаболизма да се раздвижи и при всеки организъм за това трябва различно верме.

Успех! Hug

# 612
Благодаря и още нещо в книгата пише че може дните да са 1/1 някой правил ли го е и дали е добре?

# 613
Мисля вече да мина на втора фаза ... Та сега малко въпроси за 2 фаза - парафиновото олио става ли за подправяне на салатите и гадно ли е на вкус,

Идейка за парафиновото олио (масло) : (цитат от Дюкан)
"Сос винегрет
     Много важен сос, използван през смесения период за салати и сурови зеленчуци.
•   Винегрет с парафиново масло. За да получите сoс с приятен вкус, трябва да разредите маслото с минерална вода и да наблегнете на оцета и горчицата. Спазвайте следните пропорции:
1 супена лъжица парафиново масло
1 лъжица минерална вода
2 лъжици винен оцет
1 лъжица горчица"

На мен лично  много ми харесва. Аз го права с минерална газирана вода, както е в оригиналната френска рецепта.

Поздравки на всички и дайде да пием по една студена вода  newsm03

# 614
  • Пловдив
Благодаря и още нещо в книгата пише че може дните да са 1/1 някой правил ли го е и дали е добре?

Подходящо е за хора, които имат да смъкват малко килца.

Общи условия

Активация на акаунт