По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 263
  • 905
  •   1
Отговори
# 885
Крем-карамел си направи Party
300 мл. мляко, 3 яйца, подсладител, ванилия и пускаш в микровелето на 450 мощност за 7 мин.
Проверяваш дали е готово, ако трябва още минута две Peace

Toва в какъв съд се прави и яйцата как се държат в микровълновата?

В йена с капак Laughing, яйцата са много примерни  Laughing

# 886
Уволних плоскоклюна - оказа се нережимна птица...  Naughty Laughing

Весела и спокойна вечер на всички!  bouquet
Що, уволняваш пилето Crossing Armsнережимно било ,тамън си го бройках hahaha hahaha hahaha

# 887
Музичка, Музичка, ти друга работа нямаше ли си Wink Laughing Laughing

И що ли се учудвам на прекрасния отговор на Лео. Тя няма равна, знам си я аз. Още помня една нейна т..та с рула и теч ш...д.

И аз вече го изядох Laughing Heart Eyes Heart Eyes Хареса ми се. Толкоз бързо и лесно, пък и ставащо за ядене, не бях очаквала. Благодаря ти Лео Hug А ти Музичка - пак питай, като си нямаш работа Laughing Laughing Laughing А се бях наяла уж. Joy

# 888
# 889

И аз вече го изядох Laughing Heart Eyes Heart Eyes Хареса ми се. Толкоз бързо и лесно, пък и ставащо за ядене, не бях очаквала. Благодаря ти Лео Hug

Не ме засрамвай пък ти така  Blush Blush Blush Благодаря за милите думи Hug  bouquet
Радвам се, че ти е харесало-от всичко сладко това най ми допада Crazy

# 890
Крем-карамел си направи Party
300 мл. мляко, 3 яйца, подсладител, ванилия и пускаш в микровелето на 450 мощност за 7 мин.
Проверяваш дали е готово, ако трябва още минута две Peace

Toва в какъв съд се прави и яйцата как се държат в микровълновата?

В йена с капак Laughing, яйцата са много примерни  Laughing

Мерси   bouquet

# 891
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 892
Лека и от мен, успешна седмица на всички Hug

# 893
РИЕН   Разбрах,че си в "системата " от доста време (шегувам се) и,че живееш в Германия...ще се радвам ако се чуем...аз съм нова тук,а и в диетата и имам доста въпроси...обади се ако ме прочетеш.Благодаря и усмивки желая Heart Eyes
Aве, мацки, що не ми пускате лично?
В Германия нямаш грижи със диетата. Питай, да ти кажа.
На лични обаче.  Така малко на шанс го караш дали ще прочета или не.  Laughing
Ами, ако бях скролнала както в последно време правя Wink

Докато говорите за сладолед , да ви покажа какви формички има в Германия за домашен сладолед за 14.90 евро нови

При косопад си купете първо шанпоан с кофеин. Разбрах, че се продава в БГ също - Алпецин / Alpecin /  е марката. Има и лосион към него. Правят чудеса, моята грива пак се мултиплицира, отново трябва да стрижа. 
Звездопад, остави моля те този аватар или друг оранжево-червен , че иначе ти търся постовете с лупата. Laughing

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 23:49 от rien

# 894
Видях че дискутирахте отпускането на кожата. О Ужас!!! Днес преди да си тръгнем от хотела се огледах в огледалото и какво да видя... еми отпускат ми се месата по краката ooooh!. Моя балон нещо много взе да се сгръчква, а съм само на 25 (от 3дни) и като плондер съм се подвизавала около 1г Crossing Arms. Няма значение явно  съм в силен период на инвестиране след скорострелното отслабване hahaha, задържам пък Thinking.
Утре ще дам малко снимки от Цигов Чарк и ще разказвам Hug. Засега само ще си по мрънкам още малко Laughing. Днес като се прибирахме и седнахме да похапнем в едно чудно ханче, бъкащо от режимна храна (за протокола намира се на входа или изхода на Варвара, зависи от коя страна го търсиш Sunglasses и се казва "Ханче Банята") и какво ми стана като се заоглеждах какво похапват хората и ми се накриви шапката Tired. Взех нещо да се пропуквам, но като влезнах във форума и видях  съобщението на Мама зайка ми придойдоха силиците hahaha. Е няма да се разсърдя ако някой ми каже някоя друга окуражителна дума, че то след 5м и нещо си имам нужда  Embarassed Blush. Мрън-Мрън...
...*tan4eto* - мисля, че с тези свалени килца една снимка няма да е зле да сложиш.. а ???  bouquet...
Благодаря ти за поста майче зайче, аз снимки в някоя от предните теми пуснах Flutter. Май беше 120тема newsm78
Sagittarius, ros4o
Реин дано скоро се излекуваш Flowers Four Leaf Clover
Старозагорки сега видях снимките много сте лъчезарни
suzana63 и щерката на Цоци да сте живи, здрави, много семейно щастие ви пожелавам и никакви проблеми с кг.
Вещи на малката ти принцеса да и пожелая безгрижно детство, здраве и много успехи в живота
зелено човече мила радвай се че нямаш оплаквания, бъди сигурна, че всичко с бебчето е ОК  fingerscrossed. Терзанията ти как върви развитието на Точица са нормални всеки ги има и аз все това се питах Blush, но да те успокоя и по зле ще става hahaha. В деветия месец тотално изперкваш на тая тема Joy. О ти щом на 09.09. влизаш в 4-ти месец, значи скоро ще усетиш първото движение на малкото слънчице Hug
Лео да ти похваля малко яйчената салата- СУПЕР Е. Даже мъжа ми я хареса, а той е такъв каприз яде 10 неща, но нея много я одобри. Дори ме накара на другия ден пак да му я приготвя, ама човека не е на Дюкан hahaha hahaha hahaha

# 895

Лео да ти похваля малко яйчената салата- СУПЕР Е. Даже мъжа ми я хареса, а той е такъв каприз яде 10 неща, но нея много я одобри. Дори ме накара на другия ден пак да му я приготвя, ама човека не е на Дюкан hahaha hahaha hahaha

Супер, значи ще си я ядете заедно  Hug
На него можеш и сирене с майонеза, яйца и чесън да му направиш,
 още повече ще му хареса и е подобно на вкус Laughing, но все пак е малко по-вкусно. Whistling Whistling

# 896
Leo,защо така правиш с мен....Тоз  господин "бригадец"...ще го сънувам сега Sad
Между другото и аз съм фенкана яйчената салата  Hug

# 897
Leo,защо така правиш с мен....Тоз  господин "бригадец"...ще го сънувам сега Sad

Изпитвам нездраво влечение към него Crazy Crazy Crazy Crazy
ама това е една друга тема  ooooh! ooooh! ooooh!

# 898
Аааааа долу лапи !  #2gunfire  JoyМислех,че съм само аз.... Heart Eyes Въпреки,че не е от моя "тип".Светлокос и синеок.....ама ..на....хубаво си е момчето....пък и филма си го бива!

# 899

Общи условия

Активация на акаунт