Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са типичните продукти, продавани на улични сергии в Магриб?
Какви са обичаите за пазаруване в Магриба и как се справят чужденците с тях?
Какви са впечатленията от пазаруването в Магриба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са типичните продукти, продавани на улични сергии в Магриб?
-
Какви са обичаите за пазаруване в Магриба и как се справят чужденците с тях?
-
Какви са впечатленията от пазаруването в Магриба?
-
Какви са обичаите за зимнина в Магриба?
-
Какви са предложените промени в Закона за движение по пътищата в Магриб?
. Интересно е да се отбележи, че са многобройни браковете между мъже тунизийци и алжирци и жени-мароканки. Обратното е рядкост. Мароканец, женен за алжирка или тунизийка аз не познавам. Познавам женени за японки и какви ли не. Някой има ли обяснение. Също и това, че сред арабите мароканката е виждана като по-лека жена, а все пак се женят за тях. Квалифицирането на мароканката като не особено морална, меко казано, съм го чувала от устите на араби, женени за мароканки!!!!!!!
Да е 1000 пъти по толкова щастлива, колкото е била на най-щастливия си ден
,което си е направо малко неприемливо,не за друго ами не е комфортно да избираш ,някак си с жена е друго
За сметка на това тук във Франция вече рядко се вижда бяло дете или, както майка казва "Всяка втора влачи черно".
за съпрузи). Майка ми, като правеше докторат имаше стая в студентски град и там имаше всякакви шемети. Много от близкоизточните араби като дойдеше време да си ходят се женеха за първата срещната, щото по онова време не беше лесно да се омъжиш за арабин, а и българската рода не гледаше с добро око на тези връзки. Имахме съсед от Сирия, ожени се за колежка и заминаха, обаче тя не издържала там и се върнаха в БГ и той, лекар със специалност, работеше в Бърза помощ за много малко пари. От българките в Мароко не съм чула да искат да се прибират. Много от познатите ни сирийци, иракчани, ливанци оставаха да живеят в България с жените-българки. Това имах предвид.