Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са типичните продукти, продавани на улични сергии в Магриб?
Какви са обичаите за пазаруване в Магриба и как се справят чужденците с тях?
Какви са впечатленията от пазаруването в Магриба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са типичните продукти, продавани на улични сергии в Магриб?
-
Какви са обичаите за пазаруване в Магриба и как се справят чужденците с тях?
-
Какви са впечатленията от пазаруването в Магриба?
-
Какви са обичаите за зимнина в Магриба?
-
Какви са предложените промени в Закона за движение по пътищата в Магриб?

Много араби особено от залива обичат да квалифицират и съдят останалите хора . И лицемерно да вършат същите неща , когато си мислят че никой познат няма да узнае... Ами ще ги искат, я, мароканките са доста красиви 

Това ми напомня собствените ми патила. Дубайското консулство отказа виза на мъжа ми миналата година, когато исках да го срещна с роднините ми в България. Молбата за виза беше с покана от майка ми, заверена в общината. Визи за араби масово продължават да се отказват тук. По съвет на консулката ин чардж, този път подготвям документите за семейна виза. Такава било по-малко вероятно да му се откаже, но никога не било сигурно за иракчанин. Брачния ни документ е издаден в Йордания, където БГ консула най-любезно е обслужил сестрата на мъжа ми при заверките и преводите. Предложил и е да види България, казал и че няма начин да и откаже виза, щом брат и е женен за българка
Нямаме никакво желание и намерение да живеем в България, но добре беше мъжа ми да срещне роднините ми преди сватбата ни - както си му е реда, а и паспорти вече нали се издават само на БГ територия и то с личния подпис на двамата родители. 

Дано все пак го пуснат веднъж в България, а след това ще преиздавам паспорта на момчето ни с пълномощно и само аз ще си ходя.
,но само аз живея в Сирия,другите останаха в БГ