Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кремовете против стрии?
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
Какви са мненията за майчинските срещи в различни градове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кремовете против стрии?
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
Формулярът предоставя информация за различни изследвания по време на бременност, като тестове за глюкоза, кръв от група А и токсоплазмоза. Освен това се обсъждат превантивни мерки като използване на кремове против стрии и алтернативи като зехтин. Изследванията включват кръвни показатели като хемоглобин, еритроцити, хематокрит, левкоцити и кръвна захар. Освен това се изследва урина. Лекарят, който наблюдава бременността, обикновено издава талони за необходимите изследвания.
-
Какви са мненията за майчинските срещи в различни градове?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на риба по време на бременност?
Засега успешно отбивам атаките
една жена искаше да ми отстъпи място, но ние слизахме на следващата спирка... Мъж ми каза, че ми личи доста вече 
, днес едвам изържах и отворих от киселите краставички които правих миналата седмица и почти изядах целия буркан , после отворих и туршия с камби и карфиол и от нея половин буркан!!!!!!!
Не че повръщам, но съм ужасно чувствителна към миризмите. За маринованата риба - някъде четох наскоро, че не се препоръчва за бременни, но все пак потърси информация и другаде.

леки оставащи 6 месеца. А ако има и други дето се крият- покажете се. Тук сме мсе отбор юначки