Колко време са адските болки при нормално раждане?

• 41 816
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
Mimona ме стресна яко!Дъщеря си я родих за около 4 часа,като доколкото си спомням силните болки дойдоха последня час.Но това беше преди 15г.,а аз бях на 22.И устата ми пресъхваше страшно много.Беше ме страх само да не ме включат на''системи''.Не мога да трая на болка легнала или седнала.Трябва да се движа.Сега не си създавам предварителна нагласа че ще боли по-малко или повече.Но все пак сега знам какво ми предстои и като че ли не ме е страх толкова много от тия болки.Така че момичета ще ги изтраем някакси. newsm10А и всичко се забравя слад като после гушнем бебчето.

# 91
Болките ми бяха, докато правех разкритие и достигна пълно такова - около 4 часа. Иначе самото раждане беше по-скоро напъване, отколкото болки.

И при мене беше така.

# 92
Хайде, да се включа и аз с моя опит: много силните болки бяха само за час-час и половина и след това ми сложиха упойката, която ме облекчи почти мигновено! Но всичко това се забравя наистина невероятно бързо, но ти това си го знаеш! Леко раждане и не го мисли толкова още от сега! Hug

# 93
Имах нагласата, че всичко ще мине безболезнено и няма да го усетя, но не беше точно така  Laughing Силните ми болки бяха 5 часа. Спомням си, че много ме болеше, дори поисках упойка, но не се стигна до нея. Боляха ме контракциите. Самото раждане изобщо не го усетих. И в крайна сметка бях забравила всичко още на следващия ден  Peace

# 94
Чак адски  newsm78
Не помня такова нещо..
Раждах нормално без упойка..
Боля ме малко повечеко може би 10тина минути.. Но нищо непоносимо  Peace

# 95
Мен ме боля 12 часа. Още с първите болки ми беше ад - бяха през 6-7 мин. Така през всичките тези часове, докато накрая вече нямаше и интервал, просто не можех да отделя контракциите една от друга. Самото раждане ми се стори доста бързо, въпреки че беше много тежко - бебето беше тилно и я извадиха с форцепс. Надявам се втория път да е по-лесно и да не скоро! Mr. Green

# 96
  • Пловдив
Силни бяха болките ми последния час на раждането. Преди това беше търпимо, защото бях с епидурална упойка. За самото раждане останах без никакви сили. Изглежда е много важно дишането и да си пестиш силите за накрая.  Peace
Леко раждане и едно прекрасно, здраво бебче.  Hug

# 97
1,5 - 2 траяха най-силните контракции преди напъните.

# 98
По- малко от 3 часа. Но не разбрах, кога минаха.Всичко е индивидуално и относително. Бебето трябва да се роди, другото е на заден план,казвах си бебето трябва да се роди.желая ти успех  bouquet

# 99
  • Бургас
Болките ми бяха, докато правех разкритие и достигна пълно такова - около 4 часа. Иначе самото раждане беше по-скоро напъване, отколкото болки.

Само че при мен болките бяха 30 мин, после вече при напъните не боли  Peace

# 100
При някои жени въобще няма такива болки. При мен бяха около четири -пет часа за времето до получаване на пълно разкритие. Синът ми се роди много голямо бебе и болките наистина бяха адски. Но се забравя.

# 101
При мене бяха за около 15-20 мин.

# 102
Няма да ми е за първи път,но все пак това беше преди 10 години.Болеше ме ужасно около 8 часа.Незнам как ще е сега и затова пускам темата.Умирам си от страх само като си помисля,че живот и здраве декември ще съм мама за втори път.
И аз бях така-бях раждала вече, но преди почти 9г., при това беше доста неприятно раждане- с изтекли води и после 8 часа мъки; и аз много се страхувах втория път, просто защото бях минала веднъж през това.....но напразно: оказа се наистина, че втория път е доста по-лесно и бързо, а и самите контракции, докато се чудех дали ще ги разпозная и колко болезнени още ще стават, взех, че родих Laughing; просто имах раждане по учебник и не съм предполагала, че ще ми се случи и ще си спомням за него с носталгия и само с хубави спомени; стискам палци и на теб!

# 103
Няма да ми е за първи път,но все пак това беше преди 10 години.Болеше ме ужасно около 8 часа.Незнам как ще е сега и затова пускам темата.Умирам си от страх само като си помисля,че живот и здраве декември ще съм мама за втори път.
И аз бях така-бях раждала вече, но преди почти 9г., при това беше доста неприятно раждане- с изтекли води и после 8 часа мъки; и аз много се страхувах втория път, просто защото бях минала веднъж през това.....но напразно: оказа се наистина, че втория път е доста по-лесно и бързо, а и самите контракции, докато се чудех дали ще ги разпозная и колко болезнени още ще стават, взех, че родих Laughing; просто имах раждане по учебник и не съм предполагала, че ще ми се случи и ще си спомням за него с носталгия и само с хубави спомени; стискам палци и на теб!

iskam da popitam koga otidohte da rajdate sled iztichaneto na vodite li i kak moje da se razbere koga iztichat,ako stane po vreme na hodene po malka nujda

# 104
  • Страната на чудесата
Както вече са писали, всичко зависи от прага на болка. Аз адски болки при раждането нямах, бях без упойка, имах болки след раждането по време на шева Sick Crazy

Общи условия

Активация на акаунт