Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 762
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
 Laughing Имарче, НЕ! И двамата си сина сама е отгледала и все ми повтаря, че се е молила на майка си да и гледа за малко децата, ама не! И затова явно иска да ме отменя, защото тя е имала желание да има такава баба до себе си. То и аз искам баба, но само при нужда!

# 16
Добро утро и от мен!Иво цяла нощ се е мятал насън и нещо се караше с някой,а аз пазех..та сега съм се  Shockedтука..и ми се спиииииииииииии........Смайли,дано да се оправи Йони и а се наспите Praynig
Ани,като го ограничавате Ивко да не се вижда толкова много с тях,недейте с лошото/да не се обърне работата и да стане "с вашите камъни по вашата глава"/,опитвайте се да компенсирате с по-интересни и приятни за него занимания за да не сеща много-много.....И се радвам,че и Дидо се включва,това е по-голямата част от проблема-важното е да осъзнаете,че Вие тримата/дай Боже и повече да станете/ сте си семейството-майките и татковците Ви и другите роднини си имат свои....и всеки да си знае къщата и мястото в отношенията....

# 17
  • София
Добър ден,
Да продължа с разказа, но преди това
Олче, благодаря за хубавата тема и Честито за прекрасната новина. Да родиш едно здраво и слънчево пролетно бебе   ylinfant
Да е жива и здрава малката Ема и да радва мама Ели и тати. А двамата батковци много да се грижат за нея.
Та стигнах до Хисар - бяхме в един хотел с басейн с минерална вода, случих ме на хубаво време и детето откарваше минимум по два часа в водата. Кога в големият басейн, но повече в неговата лодка. То беше скачане, плуване, игра с топка, фризби. Починах ме си и аз и Деян и Стоянчо. С нас бяха и семейството на сестра ми. Горещо препоръчвам такъв вид почивка за закриване на летния сезон.  Peace
Другото ново при нас е, че Деян започна така чакания от мен ремонт. Сега къщата е малко нагоре с краката, нямам кухня и холът е побрал цялата посуда. Лошото е, че майсторът /разбирай Деян / работи бавно, но както и друг път съм казвала - да не съм си взимала за съпруг мъж Везна. Надявам се до месец да станат нещата и да мога да се похваля.
По обсъждани теми няма да мога адекватно да се включа  Sad някой са обсъждани доста отдавна, за други забравих  Rolling Eyes
Четох за нови придобивки - да са ВИ честити, със здраве да си ги ползвате.
Снимките които са показани в предишната тема почти всичките видях и останах очарована от семейна идилия /готини дечица, готини родители, интересни дестинации/ Мимоз, няма ли скоро пак да пътувате, че много готино разказваш после, че чак и заразяваш със стил  Laughing Сега чакам с нетърпение Дени да се включи с снимки и разказ от Формулата /доколкото разбрах там е отишла/
Айде появила се не появила се и да дам предложение за среща на Софийска територия - приемат се и мами от близки и далечни места  Hug Срещата може и да е женско парти. Да изкажа благодарности за загрижеността за липсата ми. Специално на Ива   bouquet
Люси, пиши как е майка ти.
Виф, дано Макси излезе бързо от тази криза. Ти даваш ли му някакви имуностимулатори? Ако може сменете климата за седмица семейно - отидете на почивка на планина. Ще ви се отрази благоприятно и на тримата.  Peace Изпитано е  Heart Eyes
Хайде, че се престарах и не знам кой ще има нерви да ме изчете!
Лек ден   bouquet

# 18
Честито на първолачетата на Анна, Ели и Нанчи!!!
 А на тях желая да имат успех и с желание да ходят на училище!
Давайте още снимки от първия учебен ден, а защо не и от втория...

Ани, мерси за кафето /а къде ти е чая... newsm78/ Радвам се че и Дидо те е разбрал. Но наистина мъжете никога няма да си признаят, че майките им грешат... /имам си и аз един майчичко/. Така че тактиката ти е правилна, най-важното е Дидо да е на твоя страна.
А Марти вчера и той ми каза да се махам, за да може да е само със баща си... Няма благодарност - цял ден го гледаш и като дойде "татииии" мен вече ме няма. Но пък така имам време да свърша нещо.

Ние вече оздравяваме /да чукам на дърво/. Нямаме сополи, само от време на време покашляме...
Най интересното ми е че вече Марто се заиграва сам... В момента си прави ремонт на едно моторче, купихме му кутия с инструменти и сега ги използва постоянно - много практично...

Йони да оздравява  скоро Praynig

Олче, много си добра   bouquet Страхотна тема пак!!!

# 19
  • Варна
Добро утро и от мен!
И аз като Люба имам нужда от конска доза кафе, че пазих Макси цяла нощ.. не че и той спа де... Заспахме към 7 сутринта, ама мене после 2-3 пъти ме будиха разни колеги/жки и накрая станах... Сега и Макси се излюпи, и е малко крив, но поне Т е 37.3...

А за смяната на климата - възможно е да подейства, но той моя мъж си взе вече 5-те дена год.отпуск и скоро друг не му се полага...

Ох, отивам да се мъча с тоя маймун, дето отказва да яде вече месец и е смъкнал 2 кг, та е вече 12... стискайте палци да хапне нещо, че го кара само на лекарства и вода  Praynig

# 20
  • София
Айде появила се не появила се и да дам предложение за среща на Софийска територия - приемат се и мами от близки и далечни места  Hug Срещата може и да е женско парти.
Знаех си,че като се появиш и ще дадеш хубава идея.Аз съм с две ръце за женско парти,тъкмо ще си имам оправдание и таткото ще се наложи да се погрижи за сина си.В момента една среща с вас ще ми се отрази надявам се страхотно.Сега остава да има и други желаещи и да изберем вечер и място Hug

# 21
Вифче, много често ви повтаря тая болест  Sad. Защо не го изследваш за бактерия, да не е нещо от вода, от пясък прихваната. Не е нормално толкова често и все с едни и същи симптоми. Направи му кръвни изследвания и проби на акото. Аз понеже доста опит имам с тия мойте маймуни и затова така те съветвам. Нека личната лекарка да ви обърне повече внимание. Желая ви бързо възстановяване  Hug

А н и, много се радвам, че Дидо те е подкрепил, макар и негласно обявено.  Wink

Михайлова, личи си, че сте си изкарали супер, а и мястото изглежда наистина адски спокойно.

Люба, това с мятането ми е мнооого познато. Никой не може да спи в крайна сметка, ама нервна система, няма как  Whistling

Явор днес много въодушевен на училище замина, но какво ми разказа, лошо ми стана. Отишъл до тоалетната и незнам как се заключил вътре и вместо да извика някой, той се промушил под вратата... Shocked Там имало около 40см разстояние - това са от старите врати на тоалетните и после нито сапун имало да се измие, само с вода се изплакнал, не се сетил да си ползва мокрите кърпи, абе ужас. Вкъщи яко го изкъпах, всичко за пране, абе сървайвър отвсякъде ви казвам.

Е това е. Да не досаждам повече с моите истории, че вече за смях станахме  Crazy

Целувки  Heart Eyes

# 22
Нанчи, значи си има и плюсове остарялата училищна база Mr. Green
Шуши и аз чакам с нетърпение таткото да се прибере и да ме изгонят в другата стая. Ами то като не ходи на ясла така ще е. Започвам да му омръзвам май или пък защото е момче и си иска тати newsm78. Но за мен е добре дошло.
За сънищата и нашия си говори на сън, буди се с рев, но добре че бързо се унася. Само дето трябва да го понося на ръце. С това носене незнам какво да правя. Излизаме на разходка, направи две крачки, застава пред краката ни и вдига ръце да го носим. Затова винаги сме с количка.
Виф, дано Макси се оправи, че това лято ти се разказа играта.
Ани, щом и Дидо разбира как стоят нещата -супер. Разреждай срещите и готово.

# 23
  • Плевен
Привет!
Минавам набързо, ще чета ... някога.

Честито на всички първолаци! С лекота да им се удава учението!

Виф , стискам палци да се стабилизира Макси  Praynig.

При нещата са горе-долу едни и същи. Цял ден циркулирам  - в къщи, болница, работа и пак и пак. Надяваме се в четвъртък да изписват майка ми и да се започват нови манипулации и изследвания. Спаднал й е много хемоглобина и сега пие едни ампулки с желязо (често предписвани на бременни ).
Това засега от мен.

ОЛЧЕ ЗЛАТНА СИ!  bouquet Heart Eyes Hug

# 24
  • София
Здравейте, аз пак съм си вкъщи. Евка е с бронхит, от нейният си без температура. Само този път много кашля и то основно нощем, та не спим. Баткото от днес е на училище, ама още не може да се осъзнае и доста ме ядосва.

# 25
Хайде да ме не изпревари с поздравленията някоя по-ранобудна булка-да си сложа аз софрата,че да съм спокойна Laughing.Ето ви за събуждане:,за обед:и за вечерта:/според когато се меренте насам-да е заредена масата Wink/.....И да честитя празника  на останалите празнуващи-да са живи и здрави и много късмет и любов  да имат около себе си/банално,ама аз поне това си пожелавам/!

# 26
  • София
Eeee, Люба, превари ме  Laughing

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ ДНЕС! МОМИЧЕТА, МНОГО МНОГО ОБИЧ И щАСТИЕ!

Казвайте са Софийската среща, да се опитам да се класирам, че аз напоследък живея по пътя София-Пловдив /яслата е в ремонт и ще почне най-рано на 1-ви, свеки почна училище и Коси е в командировка на село, ноооо - както знаете там го гледат само в непочивните дни, но и по-рядко.../

# 27
Честито на всички именици днес!!! Много щастие и късмет им желая! Люба   bouquet  bouquet  bouquet
Аз не мога да пиша тези дни, защото Калоян е много, много болен  Cry
Само видях, че споменавате нещо за среща, та се записвам да следя, че този път ми се идва.

# 28
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ И ИМЕННИЦИ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!
 Даниеле,моля се Калоян да оздравее скоро,ти да се разпишеш на спокойствие и се надявам да се видим на срещата.
 Арк-ова още ли е в странство newsm78,дано скоро да се разпише,че  ми домъчня за нея.

# 29
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ! И СПЕЦИАЛНО ЗА ЛЮБА - ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И МОМИЧЕНЦЕ  Heart Eyes!

Сега да почерпя по една торта с кафето, че моя така любим съпруг има рожден ден Laughing

Също съм на линия за срещата, дано да успея да си организирам мъжете...

Люба направо ме впечатли с менюто за днес...

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 10:18 от *ШУШИ*

Общи условия

Активация на акаунт