Споделете 79

• 28 428
  • 992
  •   1
Отговори
# 825
Катюша, къде ти е готиния аватар?

# 826
  • София
А под едно дупе стои надпис "Същественото е невидимо за очите".

Катюш, аз го не вярвам това за любовта, трите дни, трите години  и пр. Не е само при теб.

# 827
  • UK
Май оправихме нещата с ваучера, благодаря за помощта, неприятната жена вече не ми казва, че утре няма да имам карта. Simple Smile

Аз не вярвам, че химията винаги си отива, и тръпката и всичко останало. Сигурно остава рядко, но съм убедена, че понякога остава.

# 828
Досега гоних мисли, сега пак ми ги натътрузихте Crossing Arms

Криста  Hug

# 829
Тръпката се поддържа от вечното разминаване, когато не си 100% сигурен кога ще си видиш "тръпката". Няма нищо по-хубаво от сладостта на очакването.
Рокси, казах ти.

# 830
  • Русе
Ще се съглася с Естер... Има хора... да, има... само поглед е достатъчен. Нищо повече не ти трябва... но, има и други хора. Когато някой реши, че тези неща не са важни, е много лошо. Има хора, които са закърмени и отраснали с идеята, че любовта не е вечна, че всеки малък спор е голяяям проблем, а не нормално общуване и т.н. и т.н. Тогава искрите си плюят на петите много бързо. Не ми казвайте, че само с любов може да получим любов. Спирам, че започнах да излизам от темата...

Джин със спрайт не върви много. Но няма друго. Катюша... що ти трябваше да я подхващаш тази тема...

# 831
Аз след 15 години мога да кажа само едно, щастието е в...............късата памет. Другото сте го написали

# 832
Аз след 15 години мога да кажа само едно, щастието е в...............късата памет.

И в нисък стандарт на очакванията? Май не се изразих правилно, ама не ми се мисли.

Споделях ли вече Ласа, забравих  newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=onAq58mIsNc&feature=related

# 833
Аз след 15 години мога да кажа само едно, щастието е в...............късата памет.

И в нисък стандарт на очакванията? Май не се изразих правилно, ама не ми се мисли.

Очаквания споменах ли? Стандарти? Ниски? - Може би аз не се изразявам правилно.

# 834
alabalaxx, разбрах те. Без засечка. Този любопитен факт не го бях срещала.
Не ми се мисли за блясъци и искри, чувствам се удовлетворена.

# 835
 За мен тайната на семейния живот е да не се занимаваш с това, което се очаква и да не четеш списания, които описват какво се очаква. Въобще да изхвърлиш всякакви стандарти за успех в кофата за боклук и да се чувстваш комфортно, без да ти трябват гаранции.
А и още нещо, субекта на съвместния ти живот да те дразни периодично и въпреки това да ти е кеф да е той.
 След толкова години съвместен живот, най-любовното признание, което ми хрумва е "Никой не може да ме дразни, така както теб"

# 836
Аз пък сега не харесвам хора, които преди съм. Химия ли физика ли...., не знам, не се и замислям.
КАжете хотел в София, близо до ВМА, моля! Важно е, спешно не, все още.

# 837
КАжете хотел в София, близо до ВМА, моля! Важно е, спешно не, все още.
"Шипка"

# 838
Шипка го знам, имаше май някакъв,дето е по- близо Mr. Green, не се сещам името обаче...

# 839

Общи условия

Активация на акаунт